Aktivni 3d preko usb-a

poruka: 4
|
čitano: 2.478
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Aktivni 3d preko usb-a

Pozdrav! 

Kupio sam Samsung uhd tv serije 7500 i sa njim sam dobio par aktivnih 3d naočala.

Sad me zanima kako reproducirati downloadani 3d film sa usb-a, pošto mi ga prikazuje u dva reda...

Jel moram neki software downloadati za tv ili nešto drugo napraviti...?

Hvala!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Aktivni 3d preko usb-a
Yovitssa kaže...

Pozdrav! 

Kupio sam Samsung uhd tv serije 7500 i sa njim sam dobio par aktivnih 3d naočala.

Sad me zanima kako reproducirati downloadani 3d film sa usb-a, pošto mi ga prikazuje u dva reda...

Jel moram neki software downloadati za tv ili nešto drugo napraviti...?

Hvala!

Ja imam Philips-ovu 3D tv i kada skinem film pustim ga na TV da mi radi u 2D nakon toga na daljinskom mi piše kraj Ambilight opcije tipka 3D i izađe mi izbornik u kojem mogu birati, uvijek odabirem 3D Left to Right opciju i trebalo bi ti radit, meni perfektno radi na mojoj 

CoolerMaster Support
17 godina
Aktivni 3d preko usb-a

imam istu seriju uhd_a , da ali to je pretvorba u 3d(nazalos tv ne chita iso fajlove sa usb-a) ...za real 3d treba skinut avchd 3d iso fajl i koristit recimo cyberlink dvd player 

koliko ti je telka udaljena od kompa ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 21:11 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Aktivni 3d preko usb-a

Uzeo nedavno h6400 samsung. Kad idem gledat 3d skinem SBS, prebacim na usb i pokrenem. Nakon toga je slika podijeljena, samo odes na postavke slike->3d i ponudi 3 opcije: 2d->3d, SBS (dva covjeculjka jedan pored drugog) i jedan iznad drugog. Ofaberes SBS i imas 3d. Ako je u formatu slika iznad slike, odaberes trecu opciju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 11:11 (Mael).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice