Uređaj za digitalni signal-Pitanja

poruka: 12
|
čitano: 5.339
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Imam uređaj za digitalni signal, i moje pitanje je da li ikako mogu instalirati da mi pišu informacije kada pritisnem info, što slijedi što je trenutno na programu(kao na maxtv-u)jer kada ja uđem u info piše mi NEMA INFORMACIJA!Da li to ikako mogu promjeniti, ako mogu možete li dati kakve upute?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To bi ti se trebalo automatski uključit. Navedi model dvb-t prijamnika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li itko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim ta ti želiš EPG(Eleketronski programski vodič). Sad sam ti pogledao u upustvu o tvome recieveru i piše da trebaš pritisnuti tipku EPG

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E i piše"Nema informacija", kako mogu staviti da ima informacije ako me razumis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo pojavilo mi se.

Imam još jedno pitanje vezano sa svoju televiziju koja ima sama Digitalni prijamnik, ne treba stavljati uređaj.Kako na njoj očitati te informacije?

Samsung SyncMaster T220HD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Uređaj za digitalni signal-Pitanja
imam mi deda problem s vivax dvb-t110. Kad prebacim na kanal dva puta moram stisnit tipku pauza da bi se program pokazo, vratio sam sve na tvorničko i opet isto. U čemmu je problem i kak riješiti?
15 godina
neaktivan
zna ndtko il da kupujem novi,
16 godina
odjavljen
Ludak kaže...

Evo pojavilo mi se.

Imam još jedno pitanje vezano sa svoju televiziju koja ima sama Digitalni prijamnik, ne treba stavljati uređaj.Kako na njoj očitati te informacije?

Samsung SyncMaster T220HD

Pogledaj u manualu ili specifikaciji kako se ulazi i podržava li uopće.

Zvjerkan kaže...
imam mi deda problem s vivax dvb-t110. Kad prebacim na kanal dva puta moram stisnit tipku pauza da bi se program pokazo, vratio sam sve na tvorničko i opet isto. U čemmu je problem i kak riješiti?

Pogledaj ima li na stranicama proizvođača novi firmaware. Možda je stari software koji ima problem. Ako ne, garancija.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina

jel mi moze reci neko ako kupim onaj vivax prijamnik jel mogu gledat filmove preko usb utora preko tog prijamnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

EPG ovisi o odašiljači jer trenutno neodašilju svi odašiljači EPG, ako uređaj podržava EPG samo treba nač odašiljač koji odašilje EPG. Mislim da u budućnosti će svi odašiljči odašiljat EPG.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice