Strong 5203-numer. kanala na daljinskom

poruka: 3
|
čitano: 3.735
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam jedno pitanje u vezi dbtv prijemnika Strong 5203.Zanima me kako dodijeliti određeni kanala njegovoj tipki na Strongovom daljinskom upravljaču (npr HTV1 na tipku 1,HTV2 na tipku 2 itd.)

Također me zanima zašto mi ponekad jednostavno slika nestane.sve se zacrni i jednostavno program nestane.Onda mi preostaje samo čupanje prijamnika iz struje i onda se tek slika vrati?!?

Inače je kvaliteta slike odlična i nema problema s njom,a u postavkama sam isključio stand by opciju.

Molim Vas da mi odgovorite.

Zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima li itko iskustva s tim prijemnikom?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam jesi li to već riješio ali ako nisi programe možeš namjestiti tako da odeš u popis programa tako da stisneš OK na daljinskom ili preko menija i onda odeš na određeni program npr. HTV1, stisneš 4 na daljinskom i pomakneš ga na prvo mjesto gore (sa lijeve strane piše 0001)i onda opet stisneš 4 da ga ostaviš na prvom mjestu. HTV1 će ti biti dodijeljen tipki 1 na daljinskom... tako i za ostale pod 0002 ce bit tipka 2 na daljinskom i tako dalje.

Što se tiče nestajanja slike mislim da trebaš samo flashat firmware. Imaš sve ovdje http://www.strongsat.com/tvweb4/index.php?id=163. Skineš novi firmware, extract iz zipa i na memory stick i spojiš stick na prijamnik, a dalje preko daljinskog. Imaš sve na toj stranici opisano...

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice