Spajanje vcr-a sa televizijom koja ima dvbt u sebi

poruka: 5
|
čitano: 3.989
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok ekipo.

imam jedan mali problem pa molim pomoć. kupio sam novi tv sa dvbt-om u sebi i želim snimati na vcr-u. vcr mi je spojen preko scarta na aux2. imam problema sa nalaženjem digitalnog programa na vcr-u?  ima li neka caka ili jednostavno sam krivo spojio? da li imate iskustva s time.  hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje vcr-a sa televizijom koja ima dvbt u

Nemozes sa videom primat dvb signa, jer vcr ima stari analogni tuner. A da bi moga snimat s tv-a moras spojit vcr i tv sa scartom, i snimat mozes ono sta gledas. Znaci nemozes na tvu gledat jedno a snimat drugo, jer u biti tv daje sliku tj signal do vcr-a. Eto.

Druga sansa ti je da nabavis jos jedan dvb reciver i spojis ga preko scarta na vcr. Tako bi na reciveru nastelao sta oces snimat a tv bi gledao sta zelis.

14 godina
neaktivan

ok,,to smo rjesili da se moze snimati samo sto gledas,,,ali to sto kazes jos jedan rec nabaviti je isto nula bodova.

ako imas u danu snimati na vise kanala sa vcr-om pa ko ce saltati receiver kad nisi doma,,,to sam i ja mislio,ali  to isto ne valja,,,

e sad,na dosta tema se vodi polemika o spajanju dvb-t na tv koji nema scart,pa se spominje RF modulator,preko tog RF-a taj stari tv prima signal od dvb-t,..i sad mi nije jasno.zasto onda vcr nebi mogao primiti taj "pretvoreni" signal sa RF-a kako bi mogao snimati,,, ??

hvala svima na pmoci i pojasnjenju,,,,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A,ko imas reciver s tim rf modulatorom, kao sto kazes za stare televitore, jer nemaju svi scart, onda ok. Mozes snimat na video.

17 godina

Pozdrav, 

Ne znam koliko ti je bitno da ti VCR ostane aktivan jer ipak...malo sam se začudio kada sam vidio da još netko koristi kazete. 

Ali ako si spreman poslati VCR u zasluženu mirovinu, kupi si nešto tipa OVO.

Sa time možeš primati i snimati DVB-T signal direktno na USB stick i poslije pregledavati.

Eto, čisto kao još jedna ideja.

I rather like the restless nights
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice