Pomoć oko instalacije digitalnog recievera

poruka: 5
|
čitano: 3.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav svima i unaprijed hvala ako mi netko moze pomoc.

ovako ide priča...imali smo doma digi tv(onaj sa kodovima) ali smo odustali od toga.ostao nam je reciever taj phantom combo i odlučili smo ga pokloniti teti jer nema televiziju koja prima digitalni signal.to sam joj sve uključio i piše no service.sada pitanje jel mogu ja uopce nakon tog digi-a iskoristit taj reciever za hvatanje digitalnog signala?i ako da kako ga instalirati?jer na auto instalaciju kada stisnem nece mi nista pronaci nego me trazi da odaberem satelit (astra,hotbird,eusatellit itd)...vanjsku antenu sam spoji u reciever ali i dalje nikako na auto instalaciji nece pronaci nikakav signal.

hvala puno unaprijed na pomoći ako mi netko može pomoć-

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

ti to hoćeš prijemnik od satelitske (dvb-s) koristit za digitalnu (dvb-t)?? neće ići...

edit...

sad vidim da taj ima i dvb-t...moraš imat negdje u meniju gdje se prebacuje između satelitske i zemaljske...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 16:55 (XXX-Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko instalacije digitalnog recievera
XXX-Man kaže...

ti to hoćeš prijemnik od satelitske (dvb-s) koristit za digitalnu (dvb-t)?? neće ići...

edit...

sad vidim da taj ima i dvb-t...moraš imat negdje u meniju gdje se prebacuje između satelitske i zemaljske...

ma imam u meni instalaciju i ja odem na auto ....ali nista trazi me neki satelit da pronadjem...jel znas mozda gdje bi mogao naci kako se to prebaci?hvala

16 godina
moderator
RE: Pomoć oko instalacije digitalnog recievera

nemogu se sjetit više kakav je meni, imao sam takvog...a jesi siguran da uopće možeš tu lovit dig signal?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan

uspio sam sve hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice