NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 453.743
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
14 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

kako... kad se dobije... zapis koji nema veze s neči što bi čovjek mogo prepravit trenutno.... skup znakova...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Trebam pomoc.

Imam NB 4001T usb s loopom i imam neku cudnu verziju sw-a,naime verzija je : 

0901-M1025

216TPVR64

13.09.2010.

Pokusao sam nadogradivat ali konstantno javlja gresku zaglavlja.Naime htio bih nadogradit ga da mogu vrtit titlove.

Sto se tice samo uredaja sve radi ok osim sto ne vrti titlove.

P.S. ukljucim titlove s tv/radio i u windows 1250 su ali ne prikazuju se.

I da...prefix titla i filma je indentican.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001T USB softwer

Pozz

Nakon mojih problma s nadogradnjom softwera opisanih tamo negdje na 5-oj stranici ove teme nisam dugo poduzimao slične zahvate.

Zamjenjenio sam uređaja i nadogradnjom softwera na verziju P5161 dugo bio zadovoljan. Radili su DivXi i AC3 izlaz te se popravio prikaz EPG-a.

Čitajući povremeno tematiku naišao sam na tvrdnje da je u verziji P5165 rješen i problem s omjerom stranica kod prikaz DivX filmova na 4:3 televizorima.

Naravno nadogradio sam na P5165 i ukratko ''banana''. Kako se kaže ''Znatiželja je ubila mačku''. 

Pola DivXa više ne radi il se ledi, a na onima što su radili nisam primjetio napredak u smislu letter box prikaza na 4:3 televizoru.

Dakle na osnovu gore navedenog ne preporučam nadogradnju na P5165.

Ponovo sam vratio na P5161 i sve je opet po starom OK. Po meni to je zadnja ispravna verzija softwera.

Eto ako ovo iskustvo može biti nekome od pomoći bit će mi drago

Do sljedeće nadogranje.

Pozdrav svima

:

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: NytroBox NB-4001T USB softwer

ljudi pomagajte

jucer sam pokusao nadograditi softwer s verzijom p5165

ukopcam usb, udjem u menu, pokrenem nadogradnju, prijemnik se resetira i ugasi.. nakon toga vise ga ne mogu upaliti.. svijetli crveno svjetlo, ali prijemnik uopce ne reagira(daljinski je ok, radi savrseno na drugom reciveru)..

u cemu bi mogao biti problem? pregorilio nekaj..mozda?

hvala na pomoci

pozzzz

16 godina
oujea kaže...

ljudi pomagajte

jucer sam pokusao nadograditi softwer s verzijom p5165

ukopcam usb, udjem u menu, pokrenem nadogradnju, prijemnik se resetira i ugasi.. nakon toga vise ga ne mogu upaliti.. svijetli crveno svjetlo, ali prijemnik uopce ne reagira(daljinski je ok, radi savrseno na drugom reciveru)..

u cemu bi mogao biti problem? pregorilio nekaj..mozda?

hvala na pomoci

pozzzz

Ništa nemožeš sam napraviti, nosi ga u servis

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
neaktivan
oujea kaže...

ljudi pomagajte

na FORUM.HR-u sam ti odogovrio. no, kratko, u kućnoj radinosti teško da ćeš uspjeti spasiti stvar.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
13 godina
Pit kaže...

Pozz

Nakon mojih problma s nadogradnjom softwera opisanih tamo negdje na 5-oj stranici ove teme nisam dugo poduzimao slične zahvate.

Zamjenjenio sam uređaja i nadogradnjom softwera na verziju P5161 dugo bio zadovoljan. Radili su DivXi i AC3 izlaz te se popravio prikaz EPG-a.

Čitajući povremeno tematiku naišao sam na tvrdnje da je u verziji  P5165  rješen i problem s omjerom stranica kod prikaz DivX filmova na 4:3 televizorima.

Naravno nadogradio sam na P5165 i ukratko ''banana''.  Kako se kaže ''Znatiželja je ubila mačku''.

Pola DivXa više ne radi il se ledi, a na onima što su radili nisam primjetio napredak u smislu letter box prikaza na 4:3 televizoru.

Dakle na osnovu gore navedenog ne preporučam nadogradnju na P5165.

Ponovo sam vratio na P5161 i sve je opet po starom OK. Po meni to je zadnja ispravna verzija softwera.

Eto ako ovo iskustvo može biti nekome od pomoći bit će mi drago

Do sljedeće nadogranje.

Pozdrav svima

:

a gdje mogu nabavit P5161 verziju??

ovu najnoviju sam naso na

http://engelaxil.hr/download/nytro-box-nb-4001t-usb/

15 godina
neaktivan
13 godina

hvala

13 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Ja imam ovaj uređaj već skoro 2 godine!

e sad imao sam ja isto problema oko signala  držalo je oko 30%  pa ni je bilo usluge pa sam digao antenu za 2 metra iznad kuće pa je bilo oko 70-80% signala pa me je oduševilo

Samo dignite antenu za 2 metra i gotovo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Pozdrav ekipa!

Kupio sam nedavno isti ovaj uređaj s ciljem da u lokalu vrtim video materijal koji nije duži od 3,5 minute s tim da sam računao na funkciju neograničenog ponavljanja tog istog filmića (reklamiranje lokala na mojim LCD-ovima).

Ovdje se spominje rješenje sa nadogradnjom softwera i korištenjem <--PR tipke na daljinskom upravljaču što se činilo vrlo jednosavnim za implementirat, no naletio sam na problem.

Moja verzija sovtwera je sljedeća:

0901-M1025

216TPVR64

13.09.2010.

i nikako ne mogu nadogradit software, a ni <--PR tipka ne radi što bi trebala. (moguće da je to novija verzija softwarea od ponuđenih, a nemoguće je downgrade napravit?)

Zanima me dali netko zna kako riješit moj problem, jer kada probam staviti bilo koji software ponuđen za skinut javlja: "Greška u zaglavlju" i jednostavno instalacija ne prolazi.

Mora postojat neko rješenje :)

Unaprijed se zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: NytroBox NB-4001 T

zna netko koji univerzalni daljinski radi sa ovim nytroboxom?

vjerujem da je u receiveru neka standardna i naokolo raširena elektronika pa bi stvar možda mogla i raditi..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Pozdrav evo imam problem sa nytroboxom !!

Danas gledam tv i samo odjednom mi se na ekranu pojavi slika signala znaci jacina signala kao raste od 73-75 % cjelo vrijeme varira i u pozadini stalno nesto pisti i samo se to cuje  probo sam ugasit uplait  istekat iz struje al nista stlano isto ima neko rijesenje?

EDIT:

sredio sam reinstaliro sam sw i radi sad!

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 17:12 (Demzi94).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Pozdrav

novi sam ovdje na forumu i imam pitanje ako mi moze netko pomoći.

Pokvario mi je se daljinski od TV-a, dobio sdam na poklon drugi NytroBox NB-4001 T, mozeli mi neko reći kako se namješta automatsko traženje na njemu.

Hvala 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maxxxi kaže...

Pozdrav

novi sam ovdje na forumu i imam pitanje ako mi moze netko pomoći.

Pokvario mi je se daljinski od TV-a, dobio sdam na poklon drugi NytroBox NB-4001 T, mozeli mi neko reći kako se namješta automatsko traženje na njemu.

Hvala 

Ovdje imaš uputu za HR za njega:

http://rtv.hr/PDF/Nytro%20Box%20NB-4001T%20HR.pdf

pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 19:42 (2oop).
10 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Meni je nytrobox našao neke programe na analognoj televiziji

Sport Club, Discovery Channel i te stvari, stoji neka ikona sastrane slično $, pretpostavljam da su programi kodirani (tako i piše :'D ) no kako doći do tih ključeva i odkodirati to?

Marcho the boss
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 19:45 (Marcho3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NytroBox NB-4001 T

Moze mi netko reci koje formate za video sadrzaj je moguce ucitati preko usb da ih ova sprava moze vrtit?

Skinuo sam jedan video s youtube (samo radi testa) i nije ga uopce vidio na usb stiku.

Hvala

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Moze mi netko reci koje formate za video sadrzaj je moguce ucitati preko usb da ih ova sprava moze vrtit?

Skinuo sam jedan video s youtube (samo radi testa) i nije ga uopce vidio na usb stiku.

Hvala

Mislim da on vrti samo MPEG-2, a ovaj video sa slike je MPEG-4 što on ne može pročitati. Ja sam imao Strong SRT 5203 koji isto nije vidio MPEG-4 videe pa je ispalo da podržava samo MPEG-2.  Taj MPEG-2 je loš format tako da nemoj očekivati HD rezoluciju videa. Maksimalna rezolucija koju sam ja uspio dobiti je 720x576 i slika je bila jako loša (kockala se).

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 11:33 (Marko :D).
16 godina
To mi treba za starce koji hoce pogledat neki koncert na CRT TV, slika nije puno bitna.
Imas preporuku nekog jednostavnog programa za konvertiranje u taj MPEG-2?

TNX
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Ja za konvertiranje ne koristim programe već online convertere tako da ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 12:24 (Marko :D).

0 0 hvala 1
16 godina
djigibao kaže...
To mi treba za starce koji hoce pogledat neki koncert na CRT TV, slika nije puno bitna.
Imas preporuku nekog jednostavnog programa za konvertiranje u taj MPEG-2?

TNX

Probaj Handbrake, ako se dobro sjećam, njega sam nekad davno koristio za to.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Poslao sam mu već konvertirani file za skinuti. 

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Da li bi mi neko znao pomoci oko pretrage kanala. Uredjaj je koristen u Hrvatskoj i radio je normalno , medjutim sada ga pokusavam upotrijebiti ovdje u Banja Luci i nije mi prikazivao kanale. Isao sam na "Instalacija - Automatska pretraga" , zahtjevalo me je brisanje postojece baze sto sam prihvatio i poceo je nesto da pretrazuje medjutim nista ne pronadje. Ne znam da li sam uopste koristio dobru opciju , ali ne vidim niti jednu drugu sa kojom bih mogao da pretrazujem. Pa da pitam , da li ima neko da me uputi malo u ovo , posto se jako slabo razumijem :) ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
atlantisbRe kaže...

Da li bi mi neko znao pomoci oko pretrage kanala. Uredjaj je koristen u Hrvatskoj i radio je normalno , medjutim sada ga pokusavam upotrijebiti ovdje u Banja Luci i nije mi prikazivao kanale. Isao sam na "Instalacija - Automatska pretraga" , zahtjevalo me je brisanje postojece baze sto sam prihvatio i poceo je nesto da pretrazuje medjutim nista ne pronadje. Ne znam da li sam uopste koristio dobru opciju , ali ne vidim niti jednu drugu sa kojom bih mogao da pretrazujem. Pa da pitam , da li ima neko da me uputi malo u ovo , posto se jako slabo razumijem :) ?

Očito nema signala pa zato ne pronalazi kanale. Koliko sam upoznat s situacijom u BiH, dolje je još uvijek analogni signal tako da ti ni ne možeš pronaći kanale. Kada prijeđu na digitalno emitiranje onda ćeš tek moći pronaći signal.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 15:27 (Marko :D).
10 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

a kad bosna i pređe na digitalni signal, uzet će mpeg4 standard ili najvjerojatnije dvb-t2

stoga ili probaj nekako ulovit hrvatske programe ili baci reciever u smeće, neće ti trebat više

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@Marko
Ovdje je jos analogni signal , ali znam da neki pomocu resivera i hvataju vase kanale.

Hvala na odgovorima.
14 godina
neaktivan
atlantisbRe kaže...
@Marko
Ovdje je jos analogni signal , ali znam da neki pomocu resivera i hvataju vase kanale.

Hvala na odgovorima.

Sve ovisi o tome koliko si udaljen od odašiljača i koliko jaku antenu imaš.

16 godina
atlantisbRe kaže...
..
..

- ako je ispravan, treba resetirati/podesiti prijemnik (jer vjerojatno nije isti odašiljač/repetitor, kanal na kojem se emitira)

- da bi dvb proradio, mora uloviti stabilan signal, kad je podešen tad možda radi (prekid-loš signal tad nije problem) ali do tad slično kao da je neispravan. Slično kao traženje satelita..

- ako ga odneseš negdje gdje je signal dobar, možda tako proradi ali može se zbog isključivanja opet resetirati (ovisi koliko minuta-dana pamti postavke/koji model..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice