Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.995
|
čitano: 1.026.274
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

A to bi sve trebalo upitat Deutche Telecom zašto nabavljaju ovakve  jeftine prijemnike. Naši samo ispunjavaju njihove odredbe. Nažalost ista stvar je svugdje... Jednostavno ti samo daju izbor-uzmi ili ostavi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.7.2017 13:41 (lomm).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Novi MAXTV reciver
Ekipa jedno pitanje. Jos se borim s TComom da mi upogone novu platformu i vjerovatno ce ovih dana.

Brine me informacija da kad je TV ugasen, ugasi se i sam STB. A je li se pali zajedno s TVom? Ne da mi se imat dva daljinska. Imam KS8002 Samsung TV.

Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mali322 kaže...
Od prvog dana ponavljam da novi reciver apsolutno ne donosi ništa bolje ali baš ništa, dok ga pojedini forumaši hvale kao zadnje tehnološko čudo!...zašto ekipa, čemu to!?

reciver ko reciver. dok se emitira na h.264 sasvim nebitno koji je

nemam za potpis
16 godina
Evo, danas upogonili novi STB, ali nakon sat vremena, vratio sam stari.

Dakle, ne radi HDMI CEC izmedju 55KS8002 i STBa istog proizvodjaca.

Imat dva daljinca, ni cut.
Dok to ne poprave, stari STB je odlican.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Stigla prva nadogradnja.

2 0 hvala 3
17 godina
Novi MAXTV reciver

Super javi sto ima novog 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ima li neki način da se to ručno pokrene?

13 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Novo je u tv vodicu mozes utipkat 105 i prebacit ce na Discovery Europe .

0 0 hvala 0
17 godina

1.1.3.2 buid #57, 2017-6-30.

Na prvu ništa ne primjećujem novog:

• i dalje se boota na tv-vodič (ne vidim eventualne dodatne opcije za podešavanje)
  • i dalje lampica treperi kad je uređaj ugašen (ne vidim eventualne dodatne opcije za podešavanje)
  • daljinca nisam isprobavao jer sam spojio na drugom tv-u za probu, ali ni ne vidim u opcijama da bi bilo nešto vezano uz to (hdmi-cec)
  • u info baru i dalje ne dozvoljava listanje

Sva sreća što klima radi pa mi je prozor zatvoren, inače bi letio van, ovako ide natrag u kutiju.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 17:17 (bugi.kc).
9 godina
neaktivan
mrkac666 kaže...

Stigla prva nadogradnja.

Kako si pokrenuo nadogradnju? Ili se pokrenula sama od sebe? Vjerujem da puštaju dio po dio korisnika, kako ne bi došlo do preopterećenja servera.

14 godina
Novi MAXTV reciver

Meni nije ništa povukao automatski, a i ne vidim neku opciju da sam provjeri u postavkama. Ali nisam toliko opterećen sa nadogradnjama kao neki ovdje. Sve što mi treba radi daleko bolje nego na starom STB, a to mi je najbitnije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

@wAlpha

Ja nače imam spojen stari uređaj, ali nakon paljenja novog, kada se podigao odmah je iskočila obavijest da je dostupna nova nadogradnja i da će se uređaj ponovno pokrenuti.

Hexfire

Neznam tko je ovdje opterećen nadogradnjama, ali mislim da je ovo ok mjesto za raspravu o svemu navedenome i razmjenom iskustva. Pa tako ja ne mogu pronaći niti jednu stvar koja radi bolje nego na staroj platformi.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 21:11 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bugi.kc kaže...

Hexfire

Neznam tko je ovdje opterećen nadogradnjama, ali mislim da je ovo ok mjesto za raspravu o svemu navedenome i razmjenom iskustva. Pa tako ja ne mogu pronaći niti jednu stvar koja radi bolje nego na staroj platformi.

Sorry, krivi izbor riječi, nisam mislio ništa loše. Samo u smislu da su neki jako razočarani što dosta stvari fali pa čekaju nadogradnju koja bi im uopće dala funkcionalnost starog STB-a, a kamoli nešto više.

Ali eto meni konkretno je dosta toga što se tu spominje praktički nebitno. Koristio sam i dosad dva daljinska pa mi ne smeta što se ne može programirati. Moj STB je u eco modeu stalno pa nemam problema sa onim debilnim pulsirajućim svijetlom. A dobio sam s novim STBom točno ono što sam i tražio, Arene i Sport klubove u HD-u što mi na starome nije bilo dostupno. Još da na neku foru riješe HTV 2 i nemam više problema. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Novi MAXTV reciver

meni HD kanali ne rade,, jer brzina interneta mi to ne dozvoljava, jako žalosno da t-com nemože instalacije poboljšati... 

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

meni HD kanali ne rade,, jer brzina interneta mi to ne dozvoljava, jako žalosno da t-com nemože instalacije poboljšati... 

Meni na Turbo 10 sad rade. Ovo što je bilo prije SD je sad HD. Za Full HD i dalje nemam mogućnosti, niti će se uskoro promijeniti. Ali i ovo mi je dovoljno.

14 godina
Novi MAXTV reciver

Ima negdje službeno popis novih mogućnosti u firmwareu?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

to mi je najjače, dobijes novi soft i nigdje ne pise sto je promjenjeno  al eto apdejtalo se nešto... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Spike1983 kaže...

to mi je najjače, dobijes novi soft i nigdje ne pise sto je promjenjeno  al eto apdejtalo se nešto... 

Nekima se barem updatealo. 

8 godina
Nemoj biti bukvalan!...pod 'reciver' ne govorim o crnoj kutiji nego o cjelokupnom dojmu!
17 godina
Novi MAXTV reciver

Super, do sad je bilo pretiho, sad su maknuli normalizaciju zvuka pa je preglasno dok prebaciš sa DVB-Ta na MAXtv.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi MAXTV reciver

Koji je tocan model ovog novog prijamnika?

Jeli Samsung proizvodjac ili?

Imam Logitech Harmony Hub i nikako da ga namjestim dok je stari prijamnik uredno radio i bio podrzan.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

samsung ali je zalosno da nema CEC i to sa telkom od istog !

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Novi MAXTV reciver

Ok ako je samsung, koji je tocno model onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi MAXTV reciver

Zahvaljujem, nasao tocan model, i izgleda da su ga u zadnjih par dana dodali u Logitechovu bazu podataka tako da je problem rijesen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Novi MAXTV reciver

Nisam pratio šta na kraju sa onim odbrojavanjem na njihovoj stranici od neki dan, jel bio kakav update u vezi uređaja ?

Puštaju li taj usrani HEVC koji su glasili na sva zvona a i dalje za HD kanale treba jedako velika propusnot ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Pozdrav, evo spojio i ja svoj novi reciever i zanima me postoji li mogućnost kao na starom što sam imao da se maxtv pokrene odmah kad ga stisnem na daljinskom,a ne da uvijek kada želim gledat maxtv da moram prebaciti na drugi input? To je jedna od stvari što mi ne paše kod novog, pa ako ima rješenje bio bih zahvalan, spojen je HDMI connectorom, ako ima veze s tim :)

0 0 hvala 0
17 godina
hrci24 kaže...

Zahvaljujem, nasao tocan model, i izgleda da su ga u zadnjih par dana dodali u Logitechovu bazu podataka tako da je problem rijesen.

Ja sam si bio ručno isprogramirao sve tipke za Harmony. Ne znam jel to onda doda u bazu i za ostale da mogu pokupiti.

Nazvao sam proizvođača i uređaj onako kako piše na kutiji od HTa, više ne znam napamet. Samsung je samo distributer, nije proizvođač STBa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Bitanga kaže...
hrci24 kaže...

Ja sam si bio ručno isprogramirao sve tipke za Harmony. Ne znam jel to onda doda u bazu i za ostale da mogu pokupiti.

Nazvao sam proizvođača i uređaj onako kako piše na kutiji od HTa, više ne znam napamet. Samsung je samo distributer, nije proizvođač STBa.

Znaci uspio si rucno? Ja sam probao rucno novu Gree klimu al ne ide. Nisam jos doma ali u bazi kodova je evo samsung ht 500 i samsung gx-ht 501el. Jedan od ova dva bi trebao raditi.

17 godina
hrci24 kaže...
Bitanga kaže...
hrci24 kaže...

Znaci uspio si rucno? Ja sam probao rucno novu Gree klimu al ne ide. Nisam jos doma ali u bazi kodova je evo samsung ht 500 i samsung gx-ht 501el. Jedan od ova dva bi trebao raditi.

Možeš kreirati custom device, i onda snimiš sve kodove sa originalnog daljinskog. Mukotrpan je posao, ali dok jednom napraviš miran si.

Klime su zajebane, jer obično imaju i "stanje" u daljinskom, nije da samo šalju komande.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 16:32 (Bitanga).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice