Nepoznat univerzalni daljinski - može pomoć?

poruka: 7
|
čitano: 38.382
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav ekipa, moram vas zamolit za pomoć. Naime, cura mi ima ovaj univerzalni daljinski (slika u prilogu), treba ga programirat a naravno nema uputstva. Pitam ju za proizvođača i model, ona tvrdi da ne piše nigdje... Pošto trenutno nisam u blizini da sam vidim, tražio sam ju da uslika pa reko idem pitat ljude na forumu, možda netko ima :) Ako je nekome poznat daljinski ili čak zna kak da ga programiramo, neka se osjeća slobodnim da to ovdje podijeli. Obećala je da časti ćevapima i pivom :D

Pozdrav

slika1 slika1
slika2 slika2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a da se pogleda u poklopac od baterijica što piše šifra ili neki serial number proizvoda, ovako nema šanse mislim...

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nepoznat univerzalni daljinski - može pomoć?

Ne znam hoće li upaliti za ovaj model, no na jednom starijem daljinskom upravljaču iste marke "HQ" prcedura za traženje kodova je bila slijedeća:

1. Držati zajedno "power" i "mute" tipke dok se ne upali LED.

2. Odabrati funkcijsku tipku (TV, VCR, ...)

3. Utipkati kod 9991 za TV, 9992 za VCR, itd.

4. Pritiskati na "power" tipku otprilike jednom u sekundi dok TV ili neki drugi uređaj ne reagira (tj. dok se ne pogodi odgovarajući kod).

5. Ponovno pritisnuti funkcijsku tipku (TV, VCR, ...) za memoriranje koda.

Pokušaj, može samo ne raditi ako je promijenjen princip.

KaeR
17 godina

pito sam ju za to kod baterija, piše jedino  HQ 6975103, a kolko sam vidio to je ovošto meni ništa ne znači, a mislim da ni vama...

budemo probali ovo iznad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

barem ove stvari nisu skupe, nego lovu u ruke i curi nabavi novi univerzalac. ja sam nabavio philipsov sru 5170 univerzalni daljinski koji ima opciju snimanja funkcija sa bilo kojeg daljinskog (posto ja imam tv kojem ne odgovara nijeda obicni univerzalni). cijena u bih je oko 19 km, sto bi u hrvatskoj bilo oko 80 kuna. al isplati se jer su mi svi uredjaji na njemu, od tv, dvd-a, satelitskog receivera pa do dvb receivera.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nepoznat univerzalni daljinski - može pomoć?
Samo je jedan univerzalni daljinski a to je logitech harmony.
:)
17 godina

a ništa, izgleda da će bit tako ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice