Najverojatnije preko jtaga što je napisano prije par postova
Kako iskoristiti stari MaxTV STB
- poruka: 1.414
- |
- čitano: 1.156.873
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na razumjevanju....
ako sam dobro razumio tip je hakirao/provalio u cisco?
oh jesus
oh jesus
Ne nego je frenda zamolio da mu downloada...
@A tebi moderu preocitaj cijelu tem onda postaj....Jer sam vec i postao shemu i tool za uploadanje....A na ploci je konektor...
oh jesus
Ne nego je frenda zamolio da mu downloada...
@A tebi moderu preocitaj cijelu tem onda postaj....Jer sam vec i postao shemu i tool za uploadanje....A na ploci je konektor...
iako bi volio da jesam :D
pratim temu od prvog posta i stvarno to hackanje dobro napreduje.nadam se da ce na kraju nesto i ispasti od ovoga.
ako ste pomislili da cu pocet zicat, varate se.nemam stb
E sad mi je sinulo! Imam onaj stari Kreatel STB od MaxTV-a.Možda se s njim nešto može napraviti.
E sad mi je sinulo! Imam onaj stari Kreatel STB od MaxTV-a.Možda se s njim nešto može napraviti.
Da na njega imas tut kako staviti org firmware....
Samo naprijed jai sto nemam stb al postavite slike kad sve napravite i proradi kako treba :-)
Jel može link jer mi ne ide potraga.
Jel može link jer mi ne ide potraga.
Pa daj nabaci par slika ili taj tutorial c/p (uz dozvolu autora) ili sam napiši svoj :D
Ma na to sam naletio kad sam tražio firmware za atlantu...Sad stavrno neznam di je više...Uglavnom hrvatski je forum mislm da o satelitskim vezama...
aj fuck stara je bacila taj kreatel. Ništa onda. Ima na njuškalu za 100kn.
Ajde di si phenixe jos malo i pocet cu n tastaturi tipke vaditi od živćanosti....
Ajmo sad to probati srediti...
Ajde ako bi i ja smio to skinuti odmah da ne stvaram probleme poslije :D pa ga čuvam dok mi ne stigne stb :)
Gledajte što sam našao:
1.) Upalite max tv i prebacite na prvi program HTV-a2.) Iz rutera ištekate LAN kabel koji vodi do STB prijemnika (ja imam siemens 7710) i uštekate ga u kompjuter odozada.
3.) Morate imati VLC player posljednju verziju i film koji želite gledati u maximalno 720 rezoluciji jer 1080 vam kompjuter neće moći dekodirati u stvarnom vremenu.
4.) Otvorite VLC player, kliknite na mediji, pa na strujanje. Tada idite na dodati i dodajte film koji želite gledati. Zatim kliknite na tok strujanja pa zatim na kliknite sljedeće. Iz padajućeg izbornika odaberite UDP i kliknite dodati. U adresu upišite 224.1.1.1 a u port upišite 3001.
Zatim kliknite na urediti odabrani profil, kliknite na kodek zvuka pa zatim iz padajućeg izbornika odaberite A52/AC-3. Nakon toga kliknite pohraniti i kada se prozor zatvori kliknite na tok strujanja i to je to. Uskoro bi se na vašem televizoru koji nemora ni biti HD ready ili FULL HD trebao pojaviti film koji ste odabrali.Uživajte.
To sam našao na jednom forumu. Zanimljiva stvar probati ću sada.
Mislim da je tema malo skrenula s tračnica. Nekako sam shvatio da je poanta svima koji imaju neiskorišten STB, volje za prčkanjem, malo znanja i živaca omogućiti iskorištavanje uređaja. Ovako, ako 2 usera uspiju nabaviti firmware, tema ne služi ničemu.. Ili sam ja idealist? A sve mi se čini da ide u tom smjeru, dvije stranice - ovaj je dobio, dati će onomu, 64-bitni ključevi.. Bljak. Baš me zanima koliko bi programa, igrica i ostalog software-a imali na računalu da se svi vode takvom logikom? Ni linux..
Ako netko ima firmware, zna način i ne želi to podijeliti s drugima, neka šuti. A u ovoj temi bi trebali biti ljudi spremni na djeljenje ideja i saznanja da i mali Ivica nakon što pročita temu zna napraviti..
U ponedeljak cu ga i ja imati. Barem su tako obecali. Ako neko bude i tada zelio imace ga bez passworda i sl gluposti,
Mislim da je tema malo skrenula s tračnica. Nekako sam shvatio da je poanta svima koji imaju neiskorišten STB, volje za prčkanjem, malo znanja i živaca omogućiti iskorištavanje uređaja. Ovako, ako 2 usera uspiju nabaviti firmware, tema ne služi ničemu.. Ili sam ja idealist? A sve mi se čini da ide u tom smjeru, dvije stranice - ovaj je dobio, dati će onomu, 64-bitni ključevi.. Bljak. Baš me zanima koliko bi programa, igrica i ostalog software-a imali na računalu da se svi vode takvom logikom? Ni linux..
Ako netko ima firmware, zna način i ne želi to podijeliti s drugima, neka šuti. A u ovoj temi bi trebali biti ljudi spremni na djeljenje ideja i saznanja da i mali Ivica nakon što pročita temu zna napraviti..
Da i da onda meni murja dolazi na vrata kad neko stavi na torrente ili rapidshare -.-
EDIT:
Drugo je kad sam nešto isprogramiraš pa ga daš svakome, a drugo je kad ga proktički ukradeš od Cisca -.-
Gledajte što sam našao:
1.) Upalite max tv i prebacite na prvi program HTV-a2.) Iz rutera ištekate LAN kabel koji vodi do STB prijemnika (ja imam siemens 7710) i uštekate ga u kompjuter odozada.
3.) Morate imati VLC player posljednju verziju i film koji želite gledati u maximalno 720 rezoluciji jer 1080 vam kompjuter neće moći dekodirati u stvarnom vremenu.
4.) Otvorite VLC player, kliknite na mediji, pa na strujanje. Tada idite na dodati i dodajte film koji želite gledati. Zatim kliknite na tok strujanja pa zatim na kliknite sljedeće. Iz padajućeg izbornika odaberite UDP i kliknite dodati. U adresu upišite 224.1.1.1 a u port upišite 3001.
Zatim kliknite na urediti odabrani profil, kliknite na kodek zvuka pa zatim iz padajućeg izbornika odaberite A52/AC-3. Nakon toga kliknite pohraniti i kada se prozor zatvori kliknite na tok strujanja i to je to. Uskoro bi se na vašem televizoru koji nemora ni biti HD ready ili FULL HD trebao pojaviti film koji ste odabrali.Uživajte.
Jel to radi i na Atlanti ili samo na Siemensu ?
Ako kome treba za crni (simens)stb firmware ima na ovoj stranici.
Hvala,našao sam taj i sam. nego sad je pitanje kako ga ubaciti na STB. Sutra ću ga otvoriti pa da vidim ima li JTAG ili nešto slično.
Gledajte što sam našao:
Ovo su upute za Siemens.Probaj i na atlanti.
Samo trebam viditi u koji format videa treba staviti.
Ovo su upute za Siemens.Probaj i na atlanti.
Samo trebam viditi u koji format videa treba staviti.
Mislim da Atlanta podržava mpeg-4 i h264,imam par bluray ripova u tom formatu na kompu pa ću probat sad.
Javim ak uspije.
Mislim da ne kuzis...
AKO ova dva uspiju (i jos netko tko je izrazito aktivan vamo) napravit ce tutorial gdje ce obznaniti nasem forum-u (BOL jel) kako to ide pa ce biti dostupno svima... bilo je par signature fajlova unutar paketa, ja sam ih uklonio, koliko sam mogao...
Dok ne budem siguran da je uklonjeno sve...
Jesi sada shvatio, bit ce dostupan svima, AKO se uspije napraviti to sve... jednostavno ne zelim raspacavati firmware bezveze...
Odoh s djetetom u šetnju, spremim ga na spavanje pogledam na forum i imam što vidjeti svijet se stao okretati. Uspjeli smo pronaći firmware. Aleluja. dj_beni kao što sam rekao u jednom od prethodnih postova imaš moju zahvalnost do .... (potvrditi će se u praksi).
Ne mislim da je smisao cijelog ovog postupka bio da na kraju samo trojica ljudi imaju uređaj. Tako nisam zamislio i ne mislim da tako treba biti. Ali ljudi morate razumjeti benija, izložio se više nego što je trebalo. Nije mi cilj da netko ima problema bilo kakve vrste.
Mislim da je bit u tome da oni koji su kopali i intenzivno poticali ovu temu pokušaju nešto napraviti i ako to uspiju naprave proceduru. Kada napravimo proceduru, ponavljam ako uspijemo, onda idemo dalje.
Imam nagovještaj da ću legalnim putem dobiti traženo bez ikakvih ograničenja u distribuciji. Tu je i Logic koji će sa svoje strane napraviti što može. Ipak je ovo BOL Forum imi djelimo i pomažemo jedni drugima.
U ponedeljak cu ga i ja imati. Barem su tako obecali. Ako neko bude i tada zelio imace ga bez passworda i sl gluposti,
Pa ces nahebati ko zuti jer je svaki fajl pripremljen za tocno taj account, pa ce ako netko prijavi ili pusti na torrente, zahebavati maximalno... Nazalost znam nekoliko ljudi, odnosno tvrtki koji su nahebali sto su raspacavali CS firmware, zato tolika osiguranja...