Imam info da počinju 15.5. na dan HRT-A i da će biti obiteljski ne sportski kanal
Nisam znao da je dan HRTa na moj rodjendan.
Za HOO sam skeptičan da će bit zanimljiv, misim da će više bit neki lijevi sportovi.
Imam info da počinju 15.5. na dan HRT-A i da će biti obiteljski ne sportski kanal
Za HOO sam skeptičan da će bit zanimljiv, misim da će više bit neki lijevi sportovi.
Također, mogu se okladiti da će biti kajakaštvo, biatlon,, desetoboj, curling itd itd
Također, mogu se okladiti da će biti kajakaštvo, biatlon,, desetoboj, curling itd itd
ma lol, podvodno roštiljanje, podvodni hokej bez palice itd.
ljevi sportovi
Možda bude neka sportska sapunica nikad ne znaš lol
Možda bude neka sportska sapunica nikad ne znaš lol
Da, vlašićka je šeherezada, a karabatić Onur
xDD
Zna li neko neki e-mail na koji se poze poslat neka prituzba, pitanje itd. u vezi loseg signala...?
THX
Zna li neko neki e-mail na koji se poze poslat neka prituzba, pitanje itd. u vezi loseg signala...?
THX
http://www.oiv.hr/tvrtka/kontakt/kontakt_hr.aspx
oiv@oiv.hr
a možeš i ovdje probati :
e-hrvatska@e-hrvatska.hr
kupio sam novu antenu i pojačalo 20 dB koji mi je preporučio prodavač
danas sve to posložio, pozaštekao i opet ne hvatam rtl2, domu, a ni lokalnu Var. tv...
antenu sam trenutno postavio u potkrovlje, a pojačalo sam priključio prije samog dvb-t tunera...
da li će antena hvatati jači signal ako je postavim na krov???
da li pojačalo trebam staviti neposredno do antene ili nema veze gdje je postavljeno??
trebam brzo odgovore...
danas sve to posložio, pozaštekao i opet ne hvatam rtl2, domu, a ni lokalnu Var. tv...
antenu sam trenutno postavio u potkrovlje, a pojačalo sam priključio prije samog dvb-t tunera...
da li pojačalo trebam staviti neposredno do antene ili nema veze gdje je postavljeno??
trebam brzo odgovore...
a uvijek preporučaju da se antena stavi na krov, tak da je možeš privremeno tamo staviti samo da probaš da li kod tebe ima razlike.
Kakvo pojačalo imaš? Da li ono neko tv maxovo ili tak nešto, uglavnom u dva dijela? Jedan je adapter, a drugi je neka mala kutija u koju se mogu dvije antene spojiti i onda ide jedan kabal prema tv-u? Ako je takvo, onda ta kutijica mora biti što bliže anteni (to sam isto pročitao, nisam testirao razliku), a taj adapter negdje kod televizora. Eto, to bi bilo to što znam. Nisam nikad eksperimentirao (a ono, spojio, radi, nisam mijenjao), nego pročitao.
trebam brzo odgovore...
a uvijek preporučaju da se antena stavi na krov, tak da je možeš privremeno tamo staviti samo da probaš da li kod tebe ima razlike.
Kakvo pojačalo imaš? Da li ono neko tv maxovo ili tak nešto, uglavnom u dva dijela? Jedan je adapter, a drugi je neka mala kutija u koju se mogu dvije antene spojiti i onda ide jedan kabal prema tv-u? Ako je takvo, onda ta kutijica mora biti što bliže anteni (to sam isto pročitao, nisam testirao razliku), a taj adapter negdje kod televizora. Eto, to bi bilo to što znam. Nisam nikad eksperimentirao (a ono, spojio, radi, nisam mijenjao), nego pročitao.
da imam to tv max pojačalo u dva dijela...
hvala na savjetima...
pokušat ću pa što bude, bude
pa do sada je radilo sve normalno samo najedanput više nije bilo signala!! antena je quadro-va!
LOL Prvo Aprilska ŠALA!!!
što se tu ima provjeravat, u koncesijksom ugovoru stoji da imaju pokrenit program u rok u 3 mjeseca. 1.4 je the ex day.
Žalosno je da HRT koji ubire toliko para od naroda jedini nije sposoban pustiti nove programe za razliku od privatnih televizija koje se financiraju isključivo od reklama. Zaostaju i što se tiče prelaska na 16/9 format ali valjda bi im trebali biti neizmjerno zahvalni što emitiraju sliku u boji. Za te novce koje plaćamo HRT-u, trebali bi emitirati najmanje 15 kvalitetnih programa. Očito je da HRT ne poštuje nikoga i da sami određuju pravila a mi smo prisiljeni i dalje plaćati.
Da malo refrešam temu, HRT 3 odnosno HRT News službeno kreće 15.5. na dan HRT-a, a HRT 4 odnosno HRT Family 1.1.2012. ako ne i prije.
Izvor : Emisija Iza ekrana, objavio ravnatelj hrt-a, forum.hrt.hr za više info.
Aj super vijest! :D Neka programa...
a kad dolaze cmc,capital network i onaj sportski?
ako se nevaram roke je bio 90 dana od bozica
CMC počinje sutra s emitiranjem, Capital Network 1.4, a Sportska TV 5.4.2011.
Prije par dana mi je pronašlo nove kanale: Program 1,2 i 3, sigurno će se na njima emitirati ovi programi.
u p.m opet *rkanje po tv- i programima
Sportska TV je ovo od HOO-a ??