HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

poruka: 395
|
čitano: 300.654
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u
Oldy kaže...

Imam info da počinju 15.5. na dan HRT-A i da će biti obiteljski ne sportski kanal

Nisam znao da je dan HRTa na moj rodjendan.

Za HOO sam skeptičan da će bit zanimljiv, misim da će više bit neki lijevi sportovi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 13:17 (Vapor).
15 godina
protjeran
Vapor kaže...
Oldy kaže...

Imam info da počinju 15.5. na dan HRT-A i da će biti obiteljski ne sportski kanal

Za HOO sam skeptičan da će bit zanimljiv, misim da će više bit neki lijevi sportovi.

Također, mogu se okladiti da će biti kajakaštvo, biatlon,, desetoboj, curling itd itd

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...
Vapor kaže...
Oldy kaže...

Također, mogu se okladiti da će biti kajakaštvo, biatlon,, desetoboj, curling itd itd

ma lol, podvodno roštiljanje, podvodni hokej bez palice itd.

ljevi sportovi

16 godina
neaktivan
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

Mislim da ce ti prjenosi ovak nekak izgledat {#}

3 0 hvala 0
16 godina
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

Možda bude neka sportska sapunica nikad ne znaš lol

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

Možda bude neka sportska sapunica nikad ne znaš lol

Da, vlašićka je šeherezada, a karabatić Onur

14 godina
neaktivan
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

xDD

0 0 hvala 0
17 godina
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

Zna li neko neki e-mail na koji se poze poslat neka prituzba, pitanje itd. u vezi loseg signala...?

THX {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djigibao kaže...

Zna li neko neki e-mail na koji se poze poslat neka prituzba, pitanje itd. u vezi loseg signala...?

THX {#}

http://www.oiv.hr/tvrtka/kontakt/kontakt_hr.aspx

oiv@oiv.hr

a možeš i ovdje probati :

e-hrvatska@e-hrvatska.hr

15 godina
neaktivan
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

kupio sam novu antenu i pojačalo 20 dB koji mi je preporučio prodavač {#}

danas sve to posložio, pozaštekao i opet ne hvatam rtl2, domu, a ni lokalnu Var. tv...

antenu sam trenutno postavio u potkrovlje, a pojačalo sam priključio prije samog dvb-t tunera...

da li će antena hvatati jači signal ako je postavim na krov???

da li pojačalo trebam staviti neposredno do antene ili nema veze gdje je postavljeno??

trebam brzo odgovore... {#}

Obrazovni portal za školarce :: www.ucenik.info ::

0 0 hvala 0
17 godina
chvarko_007 kaže...

danas sve to posložio, pozaštekao i opet ne hvatam rtl2, domu, a ni lokalnu Var. tv...

antenu sam trenutno postavio u potkrovlje, a pojačalo sam priključio prije samog dvb-t tunera...

da li pojačalo trebam staviti neposredno do antene ili nema veze gdje je postavljeno??

a uvijek preporučaju da se antena stavi na krov, tak da je možeš privremeno tamo staviti samo da probaš da li kod tebe ima razlike.

Kakvo pojačalo imaš? Da li ono neko tv maxovo ili tak nešto, uglavnom u dva dijela? Jedan je adapter, a drugi je neka mala kutija u koju se mogu dvije antene spojiti i onda ide jedan kabal prema tv-u? Ako je takvo, onda ta kutijica mora biti što bliže anteni (to sam isto pročitao, nisam testirao razliku), a taj adapter negdje kod televizora. Eto, to bi bilo to što znam. Nisam nikad eksperimentirao (a ono, spojio, radi, nisam mijenjao), nego pročitao.

15 godina
neaktivan
denix kaže...
chvarko_007 kaže...

a uvijek preporučaju da se antena stavi na krov, tak da je možeš privremeno tamo staviti samo da probaš da li kod tebe ima razlike.

Kakvo pojačalo imaš? Da li ono neko tv maxovo ili tak nešto, uglavnom u dva dijela? Jedan je adapter, a drugi je neka mala kutija u koju se mogu dvije antene spojiti i onda ide jedan kabal prema tv-u? Ako je takvo, onda ta kutijica mora biti što bliže anteni (to sam isto pročitao, nisam testirao razliku), a taj adapter negdje kod televizora. Eto, to bi bilo to što znam. Nisam nikad eksperimentirao (a ono, spojio, radi, nisam mijenjao), nego pročitao.

da imam to tv max pojačalo u dva dijela...

hvala na savjetima...

pokušat ću pa što bude, bude {#}

Obrazovni portal za školarce :: www.ucenik.info ::
15 godina
neaktivan

pa do sada je radilo sve normalno samo najedanput više nije bilo signala!! antena je quadro-va!{#}

josiprozman
15 godina
Bas sam danas razgovarao s kolegom iz HRTa, HFT3/4 krecu do 01.04.2011. i na 3 ce biti programska shema mix izmedju BBC News i CNNa, a 4 ce biti nekakav obrazovni/djecji i srodni program, te sve u 16:9.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Bas sam danas razgovarao s kolegom iz HRTa, HFT3/4 krecu do 01.04.2011. i na 3 ce biti programska shema mix izmedju BBC News i CNNa, a 4 ce biti nekakav obrazovni/djecji i srodni program, te sve u 16:9.

LOL Prvo Aprilska ŠALA!!!

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
ja nemam vjere u te nove koncesije, ovaj HOO će bit pun lijevih sportova tipa europsko prvenstvo za paralizirane osobe u podvodnom roštiljanju ćevapa, a tek ovaj Doma i RTL 2, RTL 2 je kao trebo imat sapunice a pun je švabskih emisija o životinjama, ovaj kupi kameleona i cijela švabija u čuđenju
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
15 godina
A nije prvoaprilska ... volio bih da jos netko provjeri.
15 godina
neaktivan
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

što se tu ima provjeravat, u koncesijksom ugovoru stoji da imaju pokrenit program u rok u 3 mjeseca. 1.4 je the ex day.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u
ma jok, ovi kažu da mogu čekat do 2012. što se njih tiče, bilo na dnevniku, citiram :

"Uzeli smo koncesiju no ne mislimo pokrenut program do kraja iduće godine." Rekao hrt-ov zamjenik ravnatelja 22.12.2010.
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
neaktivan
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

Žalosno je da HRT koji ubire toliko para od naroda jedini nije sposoban pustiti nove programe za razliku od privatnih televizija koje se financiraju isključivo od reklama. Zaostaju i što se tiče prelaska na 16/9 format ali valjda bi im trebali biti neizmjerno zahvalni što emitiraju sliku u boji. Za te novce koje plaćamo HRT-u, trebali bi emitirati najmanje 15 kvalitetnih programa. Očito je da HRT ne poštuje nikoga i da sami određuju pravila a mi smo prisiljeni i dalje plaćati.

Is it weird that this gave me an orgasm?

6 0 hvala 0
16 godina

Da malo refrešam temu, HRT 3 odnosno HRT News službeno kreće 15.5. na dan HRT-a, a HRT 4 odnosno HRT Family 1.1.2012. ako ne i prije.

Izvor : Emisija Iza ekrana, objavio ravnatelj hrt-a, forum.hrt.hr za više info.

1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 9:57 (Mitch).
15 godina

Aj super vijest! :D Neka programa...

16 godina
Evo nove vijesti (prilično brzo) :

"Oba nova HTV programa će startati prije ljeta, a za HTV/HRT 3 znamo da će početi sa 15.5."

"Na HTV Family odnosno HTV 4 programu će se vrtjeti američke nove serije gotovo svih žanrova, a možete očekivati i dosta emmy nagrađenih serija."

Izvor : Neki mod na hrtovom forumu šta radi u HRTu

A ovo za serije, fala bogu, nadam se da će bit nešto slično Fox Lifeu sa novim sezonama :)
Vjerojatno su skupljali pare za koncesije za serije ^^
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina
protjeran
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

a kad dolaze cmc,capital network i onaj sportski?

ako se nevaram roke je bio 90 dana od bozica

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

CMC počinje sutra s emitiranjem, Capital Network 1.4, a Sportska TV 5.4.2011.

16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Prije par dana mi je pronašlo nove kanale: Program 1,2 i 3, sigurno će se na njima emitirati ovi programi.

15 godina
neaktivan
HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

u p.m opet *rkanje po tv- i programima {#}

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
klimama kaže...

Sportska TV je ovo od HOO-a ??

Pliz regajte se i osvojite Steelseries nagrade - http://steelseries.com/10?code=3I8qJfn8
14 godina
neaktivan
na cmcu se vrti reklama uskoro i tam neki ljudi pricaju
16 godina
Nisam dugo postao.

U međuvremenu, startale su SPTV (hoo tv), CMC i Kapital Network.

Jako dobar sadržaj, napokon da i vlada da dobrima koncesije
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice