Pozz.....dvoumim se izmedu ova dva uredaja.......cijena im je skoro ista (150kn)........ovaj drugi je u ponudi u ve-milu........pa me zanima jer imao netko priliku koristiti neki od ova dva uredaja,neznam koji da uzmem......il ak ima netko za preporucit neki al mi obavezno treba ovaj sto se stavlja iza u skart.......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja koristim Dvb-t NB 4001T scart stick. Pitaj sto te zanima. Inace sam zadovoljan, nisam imo problema sa signalom, onaj usb port mi je dobar, sve zivo cita i ima opciju snimanja na usb.
Ok....hvala ti,zanima me kakav je,kak hvata signal.........(ja koristim sobnu antenu)......sad mi slika i nije nesto kvalitetna(ima malo sumova i tak)...pa me zanima jer ce to bit dovoljno da mi na na dvb-z bude ok slika il cu morat kemijat vanjsku antenu....
onda bolje kupi ovu obicnu verziju
Ne znam kako ce ti radit sa sobnom, jedan lega je bio sa sobnom isprobavo al kaze da nije uspio signal dobar dobit. Ja koristim vanjsku antenu koja je pod krovom i neam problema sa signalom.
Ja sam iz Zagreba......soba ima pogled na sljeme,valjda ce uhvatit signal,mozda da kupim neku bolju sobnu antenu ak netko ima preporuku........
Jucer sam probao spojit neki dvb-t uredaj(posudio od frenda) neka jeftinjara s sobnom antenom i slika je bila stvarno ok.........e sad to je bio ovaj obicni a dvb-t a ne ovaj kaj se iza ustekava....valjda ce ovaj isto hvatat.........neznam kaj su ovi losiji kaj se ustekavaju iza u scart,kad svi vele kupi rade ovaj normalni??