Digitalno ali bez 2 daljinca

poruka: 4
|
čitano: 1.795
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jel postoji neki uređaj koji pretvara analogni signal u digitalni ali pritom da se koristi sve sučelje kao kod običnog televizora, tj da mogu mijanjat programe s starim upravljačem, jer imam djeda kojem je dosta teško sad tu s dva daljinca i još tam mora prebacivat na AV...

Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Digitalno ali bez 2 daljinca

Mislim da ne postoji tako nešto, ali možeš kupiti neki univerzalni daljinski upravljač, i na njega programirati osnovne funkcije.

Imaš čak modele prilagođene starim ljudima, sa velikim tipkama, velikim brojevima i jednostavnog rasporeda.

15 godina
RE: Digitalno ali bez 2 daljinca
Cleverman kaže...

Jel postoji neki uređaj koji pretvara analogni signal u digitalni ali pritom da se koristi sve sučelje kao kod običnog televizora, tj da mogu mijanjat programe s starim upravljačem, jer imam djeda kojem je dosta teško sad tu s dva daljinca i još tam mora prebacivat na AV...

Kratko i jasno ne. Mogu se jedino složiti sa @bladeupom. Možeš kupiti i novu dvb-t televiziju što je jako skupo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 19:10 (captain_soap_McTawish).
16 godina
odjavljen

Zapravo takav uređaj postoji, ali je skup i namijenjen je starim zgradama kojima je antenski sustav loš i previše guši dio spektra u kojem je digitalni signal.

Većina TV uređaja će automatski prebaciti na AV ako prvo upališ TV, pa onda prijamnik, tako da to pojednostavljuje donekle korištenje. Upali TV i više ne dira daljinski od TV-a dok ga ne ide ugasit.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice