Dobio sam danas ovaj mail i morao sam podijeliti s vama, umro sam od smijeha čitajući. Dali je istina ili ne neznam
Pismo korisnika Tele2 na društvenim mrežama:
=============================
dragi moj tele 2...
ja sam vaš pretplatnik od početka ove godine (znači 2015.)...
prvo sam bio na bonovima cca 2 mjeseca i postao ponosni vlasnik mobilnog telefona "NOA"....jednog prekrasnog aparata (hrvatski proizvod) koji ima sve funkcije koje trebaju običnom Hrvatu osim jedne....
naime problem je u tome što ne radi...
inače sve radi ko bog....
osim telefona koji ne radi.....
pa je otišo na servis...mjesec dana...
pa stigo sa servisa popravljen točno kako treba...
znači i dalje ne radi....
jebo vam pas mater....
na današnji dan....a i sutra....kao i preksutra....kao i na dan kad je došao sa servisa....
nakon toga pošto je cura u tele 2 dućanu imala krasne oči (moš mislit kak sam gledal u oči) ja stvarno postajem tele na kvadrat i uzimam na pretplatu dva (slovima 2 majku vam jebem dva puta) komada samsung turbo injekšn m3xl sa ekranom ko tenisko igralište...
cijena je ko da sam kupio tenisko igralište....
jebo vam pas mater....i samsungu....i tenisu....i gregoru.....i teletu.....
znači da sam ispao tele 2 u punom smislu vašeg naziva (dva puta tele odjednom)....
jebo vam pas mater.....
iz razloga što:
signala u kući 300 metara od centra grada imam samo kad je lijepo vrijeme na sjevernom polu,kad je u sloveniji poplava i kad se dinamo plasira u evropu...
moram zvat vakulu i mamića svaki dan da vidim jel bude signala....
zovem uvijek sa desnog kauča....
jer inače signala nema...
osim na desnom kauču u dnevnoj sobi gledano od vrata...
normalno na desnom....na lijevom nikad nisam imao nikakvog signala...
jebo vam pas mater....sa desnog kauča....
jer danas 20 metara od mosta u strušcu gledano iz pravca popovače u pravcu siska ( to uopće nije bitno) ne mogu s telefonom apsolutno ništa osim da si ga teknem vrit i stavim na vibru....jedino tak s vašom mrežom imam punu uslugu....
naime na opisanoj lokaciji.....u središnjoj hrvatskoj za one koji ne znaju.....na telefonske pozive ne mogu odgovoriti jer nema signala....
tj. jer u ribolov ne nosim desni kauč...
sms također normalno ne prolazi osim ako ide u roamingu....
jebo vam pas mater u roamingu i šire.....i u hrvatskoj...
i na desnom kauču....
internet (mobilni) je priča za sebe...
pustim spot na na jutjubari...
skida se barem 1 sat....iako traje 3 minute...
slušam pjesmu od tri minute još jedan sat.....
ponekad dok poslušam pjesmu saznam da se grupa već raspala i da su pjevač i gitarist pokojni već jedno vrijeme...
filmovi su još jači....najjači...
u prvom mjesecu sam si pustio božićnu priču i taman ju pogledam do ovog božića....na desnom kauču...
ne do bože ić srat....kad ti mob. najviše treba....dok su mi oči ko majmunu koji je tri tjedna na kokainu ja ne mogu poslikat šupak da vidim napredak hemeroida jer jebena kamera sa xy piksela pogađate ne radi...
znači da moram u wc nosit i desni kauč....jer na kauču radi...
u vožnji ako nedaj bože dođe poziv moram se vozit na dva kotača tj. nahero jer tak valjda cijeli auto glumi antenu...
više me ni bivši kolege ne gledaju da li telefoniram i vozim...
čim se vozim na dva kotača znači da mobiteliram...
šećer na kraju...
jedan od tih samsunga de luhe je normalno crko....
neki dan....jebo vam pas mater.....
sad je na popravku....
vratiti će se normalno pokvaren više nego što je bio....
makar se nadam da će mi u servisu do kraja učitati božićnu priču da ju možda stignem vidjeti prije božića....
srdačno nabijem na kurac vas, vašu firmu ovdje i u dalekoj nam švedskoj i primite puno pozdrava sa mog desnog kauča....
i da ne zaboravim
jebo vam pas mater....
vaš dragi pretplatnik iz ivanić-grada (u hrvatskoj ako niste znali-možete me dobiti bez roaminga)
goran cerovečki..
p.s.
ovo ću objaviti i na društvenim mrežama pa odavde sa vašeg profila možete brisati koliko hoćete)
padaj silo i nepravdo....