Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)

poruka: 415
|
čitano: 156.387
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
doky01akablava kaže...

Da li Galaxy Tab 2  7.0 ( T-com ) ima kakav zastitni sloj,Gorilla Glass ili nesto ili je potrebno imati foliju ? Imam od otvaranja zastitnu foliju koju sam uzeo sa Ebaya,ali sam nespretno stavio i sad su baloncici i htio bi koristiti bez toga.
Gledam na GSMAreni i pise da nema,na youtubeu vidim da testiraju i da pise da ima Gorilla Glass,netko upoznat s ovime ?

Nema nikakvu zaštitu, stavljaj foliju dok nije bilo nisam znao.

I'm not crazy, my mother had me tested!
16 godina

Ma stavio sam odmah kad sam kupio i folija stoji,sad sam uzeo drugu i promijenio.

Htio bi ga rootati ili neki custom ROM staviti,moze preporuka tutoriala odakle ste rootali ili stavljali neki custom ROM ?

Bas mi cudno da nisu Gorillu stavili,jedinica je imala,valjda zato sto je ovaj vise budget orijentiran. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

Ma stavio sam odmah kad sam kupio i folija stoji,sad sam uzeo drugu i promijenio.

Htio bi ga rootati ili neki custom ROM staviti,moze preporuka tutoriala odakle ste rootali ili stavljali neki custom ROM ?

Bas mi cudno da nisu Gorillu stavili,jedinica je imala,valjda zato sto je ovaj vise budget orijentiran. 

Cm 10.1

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
Fake_Alert kaže...
doky01akablava kaže...

Cm 10.1

Znaci taj ide sigurno na T-mobile verziju ?
Koristis ga,moze koji utisak,iskustvo ? 

I jel ima gdje na netu backup trenutnog ROM kojeg imam u slucaju garancije ili moram napraviti vlastiti backup ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 14:53 (doky01akablava).
16 godina
doky01akablava kaže...
Fake_Alert kaže...
doky01akablava kaže...

Cm 10.1

Znaci taj ide sigurno na T-mobile verziju ?
Koristis ga,moze koji utisak,iskustvo ? 

I jel ima gdje na netu backup trenutnog ROM kojeg imam u slucaju garancije ili moram napraviti vlastiti backup ?

Da ja sa mga stavio. Meni je odlican, jer ga vise ljudi doma koristi pa taj JB 4.2.2 ima vise usera :) Imao sam par dana stock rom i promjenio sam, meni se cini bolji ovaj, jos samo da skemijam launcher od xperie z staviti a posto nemam blage veze kako stavit, onda ti ne mogu niti na zadnje pitanje odgovoriti. Pomogao mi je antimadridista  u ovoj temi.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina

Znaci CM je 4.2.2 verzija,jel barem normalan onaj notification bar,ovo je odvratno na 4.1 koliko je suzeno i minijaturno :/

a sto ces raditi u slucaju nekog kvara kad trebas vratiti na originalan ROM,jel ima gdje backup tog ROM ili moram sam backupirati ?

jel baterija traje duze ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

Znaci CM je 4.2.2 verzija,jel barem normalan onaj notification bar,ovo je odvratno na 4.1 koliko je suzeno i minijaturno :/

a sto ces raditi u slucaju nekog kvara kad trebas vratiti na originalan ROM,jel ima gdje backup tog ROM ili moram sam backupirati ?

jel baterija traje duze ?

Notification bar ovdje ti je sirina pola ekrana poprecno i bolje izgleda nego na stocku jer drugi bar je na desnoj strani koji sadrzi tipke za wifi, bateriju itd.

Za bateriju ne znam jer nisam cackao po stocku posto sam cekao da custom stavim odmah.

Za garanciju ne znam. Ne brinem se bas o tome.

Sad cu ti sliku stavit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 17:24 (Fake_Alert).
13 godina
neaktivan

Kakva razlika između v4.0.3 (Ice Cream Sandwich) softvera i v4.1.1 (Jelly Bean) ?

Koji je bolji ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo  jutros vidim poruku na ekranu, da je skinuo JB 4.1.2.  Instalirao ga i sve 5.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
e to me interesiralo,koliko ti je vremenski trebalo da stavis,tu nema otkljucavanja bootloadera i tih *ranja,jel bilo poteskoca ?
14 godina
Netko je tražio launcher od Xperie Z i evo porta(Naravno nisam ga ja napravio)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2120208
robimarko@gmail.com
16 godina
doky01akablava kaže...
e to me interesiralo,koliko ti je vremenski trebalo da stavis,tu nema otkljucavanja bootloadera i tih *ranja,jel bilo poteskoca ?

Nema, vrlo kratko je trajalo, jedino je proces komplciran ( barem meni posto nikad nisam android imao ), trebas neke stvari skinut i tako stavit da se instaliravaju itd.

robimarko kaže...
Netko je tražio launcher od Xperie Z i evo porta(Naravno nisam ga ja napravio)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2120208

Ja sam trazio! Hvala, ali. Moze li pomoc oko ovog? Totalni sam ne znalac u tome, android mi je strana rijec, odnosno ikakvo instaliravanje i stavljanje u OS nesto. Prva stvar koje se bojim je da nesto ne krene krivo, a drugo nisam siguran u sebe da cu tocno napraviti. I pitanje je ako radi na CM 10.1 JB 4.2.2?

14 godina
neaktivan
Rootanje....Samsung GT2-P3110, 7"

Evo kupio preko oglasnika prije neki dan (prvi put držao uopće tablet u rukama...maltene, frajer ga je dobio od T-com-a, dobio sam i račun i garanciju, naravno) i do sada sam super zadovoljan. {#}

Sinoć sam ga root-ao i sve funkcionira fantastično.

Tutorijal kojeg sam koristio je turbofantastičan i dječje jednostavan (vidi link dolje):

"https://www.youtube.com/watch?v=o3DBVWamJgk"

Samo treba pratiti video (paziti kada se točno prikopča kabel na tab) i sve ide kao po špagici.

Linkovi za download fileova su odmah ispod videa (ima ih svega 3).

VAŽNO: Baterija mora biti skroz puna prije ovog postupka!

Radio sam točno kao na videu i za manje od sat vremena sam već bio Superuser i instalirao sve što mi je palo na pamet.

Sretno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 22:36 (R2R).
15 godina
neaktivan

Jel neko zna di ima kupit ovaj kabel

0 0 hvala 0
16 godina
hitmanr kaže...

99 % sam siguran da ti kabel nece raditi, barem na Cm 10.1 jer ja sam preko otg kabela spojio slusalice za PC i nisu radile. Imam osjecaj kao da ne zeli zvuk ici preko tog konektora.

15 godina
neaktivan

O kakvim ti slusalicama??' vtf...to je kabel za prikljucit tablet na tv da mogu filmove gledat sa tv-a priko tableta. Uostalom radi se o tab 2 7.

0 0 hvala 0
16 godina
hitmanr kaže...

O kakvim ti slusalicama??' vtf...to je kabel za prikljucit tablet na tv da mogu filmove gledat sa tv-a priko tableta. Uostalom radi se o tab 2 7.

Zanima me bas dali ce zvuk ici kroz taj konektor jer meni za moje slusalice nije htjelo.

14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/samsung-tab-p1000-av-kabel-oglas-7335324

"http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/samsung-tab-p1000-av-kabel-oglas-7335324"

Nisam ja, ali kako sam nešto učestalo tražio tamo, onda mi je ostalo u sjećanju.

14 godina
Nemožete preko tog kabla gledati na telki jer GTAB 2 7.0 nema video i audio output preko usb porta
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Pa priko cega onda moze, preko 3.5mm? Ja isto imam zelju prikljucit na tv....

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 12:14 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oseka kaže...

Pa priko cega onda moze, preko 3.5mm? Ja isto imam zelju prikljucit na tv....

Kako moze preko 3.5mm ici video? Ne moze. Koliko ja znam, nikako.

13 godina
neaktivan

Neki 3.5 jackovi s 4 pola imaju video izlaz (left audio, right audio, graund, composite video)

Al ako ništa od navedenog ne može, pa šta onda može? U svojstvima piše da ima tv out.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 12:50 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oseka kaže...

Neki 3.5 jackovi s 4 pola imaju video izlaz (left audio, right audio, graund, composite video)

Al ako ništa od navedenog ne može, pa šta onda može? U svojstvima piše da ima tv out.

Vidim da pise. Ne znam.

14 godina
Nemožete nikako priključit GTAB 2 7.0 jer nema video izlaz nigdje
robimarko@gmail.com
16 godina

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobro nije toliko ni vazno, jedno drugo pitanjce; Kad gledam neki film priko orginalnog video playera i stavim prijevod neki znakovi se ne prikazuju.

Pa neke rijeci koje imaju kvacice ta slova ne budu prikazana. Zna li netko kako da to rijesim ako se uopce moze?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 21:51 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@Fake_Alert meni nece prepoznati Odin uredjaj,za staviti CMW gore prvo trebam rootati,sve skinem napravim,omogucim USB debugging,skinem KIES valjda da instalira drivere,i nece,KIES ne prepoznaje,skinuo sam neke drivere i opet nece...

jednostavno,odem u stock Recovery i ne prepoznaje 

kako si ti to napravio,moze tutorial

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

@Fake_Alert meni nece prepoznati Odin uredjaj,za staviti CMW gore prvo trebam rootati,sve skinem napravim,omogucim USB debugging,skinem KIES valjda da instalira drivere,i nece,KIES ne prepoznaje,skinuo sam neke drivere i opet nece...

jednostavno,odem u stock Recovery i ne prepoznaje 

kako si ti to napravio,moze tutorial

Napisao sam ti tko mi je pomogao pa se tom clanu javi antimadrista.

16 godina

Evo vodim se po youtube tutorialu,netko je gore postao,ide sve oke dok ne odemo u download mode i Odin ne prepoznaje u Download modeu Samsung dok kad bootam normalno prepoznaje i Kies i Odin.
Preko Kiesa instalirani driveri,ulazi u KIES normalno i Odin prepoznaje dok u download modeu nece gdje trebam ostalo obaviti.

Neke druge drivere ili nesto krivo radim ? 

EDIT : nevermind,nisam pratio dobro,evo rootan mob i instaliran CWM...

idemo u pohod na CM 10.1 {#}

EDIT 2 : gore uspjesno stavio Cyanogenmod 10.1,najnoviji nigthly build,odlicno,preporod nakon Samsungovog odvratnog sucelja i lagga...

lijepi veliki tileovi za postavke,lijevo notification bar gdje isto wifi,brightness,gps ikone mozes postaviti,fluidan bez imalo lagga kod ucitavanja...

PREPORUKA ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 22:40 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel može neko preporučit zaštitu za ova tav 2 7" ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice