Prestigio Multipad 9.7 Ultra Duo 5597D (PMP5597D)

poruka: 5
|
čitano: 8.027
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jucer sam kupio tablet iz subjecta i sve u svemu sam jako zadovoljan.

No ima jedna stvar koja me muci i ne znam da li nesto krivo radim, ili je jednostavno problem u nekompatibilnosti tableta s 3G USB dongle-om.

Naime, probao sam 3 razlicita 3G USB sticka (2 VIP i 1 T-Mobile) od kolega s posla i tablet s nijednim ne moze uspostaviti vezu s Internetom.

Tablet prepozna stick, pita me za PIN od SIM-a na sticku, cak je i APN vidljiv kasnije u postavkama i ispravan je, no i dalje nema konekcije na Internet.

Pogledao sam i neke tutorijale po netu kako upogoniti 3G stick s tabletom i nema tu neke velike znanosti sto vec nisam probao, a i samo po sebi je intuitivno.

Je li moguce da bas niti jedan od 3 razlicita sticka nisu kompatibilni s tabletom ili nesto krivo radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moze li neki vlasnik ovog tableta komentirati kakva je čitljivost dokumenata na ovom tabletu, tipa je li ppi dovoljno velik da se može stranica teksta A4 u fontu veličine 11 pročitati i bez zumiranja? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Prestigio Multipad 9.7 Ultra Duo 5597D (PMP559
I jesi li nasao koji stick da radi?
12 godina
neaktivan

Imam navedeni tablet već desetak dana i danas sam uočio jedan problem (bug, greška?).

Do sad sam ga punio ugašenog kroz noć (formiranje baterije i sl.) a danas sam ga uštekao u punjač ali upaljenog jer ga koristim na poslu.

Razina baterije mi je kod spajanja na punjač bila na 47% i nakon jednog sata primjećujem da se razina baterije uopće nije promijenila.

Dakle, baterija se ne prazni ali se niti ne puni kad je tablet upaljen. Velim, ugašenog sam normalno napunio.

Jel to bug, feature ili što? Jer planiram ga reklamirati ako vele da je te samo feature...

Inače, tablet je fenomenalan. Brz, baterija traje dugo, ekran odličan!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prestigio Multipad 9.7 Ultra Duo 5597D (PMP559

Ne opterećuj se time. To će ti se i inače javiti kod punjenja tog tableta ako je upaljen.

Znači, piše da je npr. na 30% i tako stoji sat-dva i misliš da se ne puni, kad ono odjednom drastično skoči na npr. 85%.

Naviknut ćeš se.

Što se tice USB sticka, u Perstigio servisu su spojili model ZTE K3765-Z i sve je uredno radilo, tako da preporučujem da prije kupnje 3G/4G sticka za ovaj uređaj svakako isprobati je li dotični kompatibilan da ne bacate novce.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice