Prije par dana sam u Metrou vidjela tablet pod nazivom NoviTab 7.Zanima me je li tko čuo za taj tablet,kakva su mu iskustva i da li je preporučljivo uzimati ga.Cijena mu je negdje oko 700.00 kn.
Evo i link:
Prije par dana sam u Metrou vidjela tablet pod nazivom NoviTab 7.Zanima me je li tko čuo za taj tablet,kakva su mu iskustva i da li je preporučljivo uzimati ga.Cijena mu je negdje oko 700.00 kn.
Evo i link:
Imaš i u Linksu Prestigio za istu cijenu,ali mi se ovaj NoviTab čini bolji jer ima i USB A 2.0 port,što je mala,ali bitna prednost.
Imaš i u Linksu Prestigio za istu cijenu,ali mi se ovaj NoviTab čini bolji jer ima i USB A 2.0 port,što je mala,ali bitna prednost.
Hvala ti.....Nažalost,uzela sam ovaj NoviTab i nikako nisam zadovoljna s njim.Sve super radi na njemu osim jedne stvari.....uopče nema Google play...umjesto toga ima SlideMe,nešto slično Gogle Play-u......samo što u Slideme ne možeš skinuti npr.24sata,Dnevnik.hr,HAK,Večernji List...apsolutno ništa naše.... Danas ga vračam i namjeravam uzeti Prestigio.