Korisnici iPad 2

poruka: 13
|
čitano: 3.637
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Korisnici iPad 2

zanima me, nisam dalje našao, kako ste zadovoljni s stražnjom kamerom na ipad 2 dok nešto slikate?!
opcenito sam s tabletom jako zadovoljan, brzina je fantasticna. ponekad mi nedostaje flash ali ajd. ali me jedino stražnja kamera zafrkava, jako su mi loše slike. nigdje nisam po netu bas nesto pretjerano nasao da su se zalili. da li se to kod mene u mojemu dogodila nekakva greška ili sto?! 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Korisnici iPad 2

Na gsm-areni piše da ima kameru od 0.7 MPX, ako je ta jedina ne možeđ ni očekivat fotografije neke kvalitete.

A da uplodaš neku fotografiju?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Korisnici iPad 2
Geek kaže...

Na gsm-areni piše da ima kameru od 0.7 MPX, ako je ta jedina ne možeđ ni očekivat fotografije neke kvalitete.

pa vidi , onak dosta hvale te dvije kamere, zadnja kao hd kamera. kako da uploadam, uslikam sutra nesto po danu i uploadam

13 godina
neaktivan
Korisnici iPad 2

bas me zanima netko tko isto ima ipad 2 pa da moze iznjet svoje misljenje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miki-os kaže...
Geek kaže...

pa vidi , onak dosta hvale te dvije kamere, zadnja kao hd kamera. kako da uploadam, uslikam sutra nesto po danu i uploadam

lapsus (kako da uploadam)

16 godina
neaktivan
Korisnici iPad 2

Po meni je užasna kamera. Za ništa ozbiljno.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:58 (Random.).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Random. kaže...

ti bas imas ipad 2 ili ?! 
citam i po nasim recenzijama, kao bilo koji trenutak mozes uslikati s hd kamerom bla bla... meni je uzas... sta nisu stavili kameru kao sto je ip4 

13 godina
neaktivan
Random. kaže...

e takve slike su da... mislim za sto da mi ta stražnja sluzi, to mi nije jasno???!

16 godina
neaktivan
miki-os kaže...
Random. kaže...

citam i po nasim recenzijama, kao bilo koji trenutak mozes uslikati s hd kamerom bla bla... meni je uzas... sta nisu stavili kameru kao sto je ip4

Nemam. Ali gdje god sam gledao fotografije ili video - rezultati su bili razočaravajući.

Šteta - osim toga odličan uređaj.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
13 godina
neaktivan
Random. kaže...
miki-os kaže...
Random. kaže...

Nemam. Ali gdje god sam gledao fotografije ili video - rezultati su bili razočaravajući.

Šteta - osim toga odličan uređaj.

je da! kupio sam ga jos u travnju, meni je fantastican, sve super, samo kameru su mogli bolju, i mozda retina zaslon, navikao sam na mob na lijep tekst i to

17 godina
neaktivan
Korisnici iPad 2

Imaš opciju uredi, nemoj nabijat postove zaredom.

Preko mobitela nisam uplodao slike, ako ne ide preko"dodaj sliku s računala", probaj je uplodat na neku stranicu pa stavit link na nju.

Ali kao što rekoh, loša  je to kamera za radit fotografije. Pošto može snimat u HD-u, za snimanje je dobra.

Edit.

Evo tu imaš kak izgledaju fotografije snimljene s iPadom 2. Fotografije su loše.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 0:09 (Geek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Geek kaže...

Imaš opciju uredi, nemoj nabijat postove zaredom.

Preko mobitela nisam uplodao slike, ako ne ide preko"dodaj sliku s računala", probaj je uplodat na neku stranicu pa stavit link na nju.

Ali kao što rekoh, loša  je to kamera za radit fotografije. Pošto može snimat u HD-u, za snimanje je dobra.

random je stavio link, takve su slike

15 godina
Pozdrav svima, imam jedno pitanje vezano za emaillove sa hrvslatskim znakovima.
Naime, neki korisnici kojima saljem email u kojem pod imenom posiljatelja imam nase znakove, dobivaju razne hjeroglife i skoro ne citljiv mail.
Jeli ima negdje neka opcija kao za prominit unicode ili nesto slicno. IPad je super, imam iPad 2 64GB + 3G, koji je za sve savrsen osim za ozbiljan posao :)
ptspclan.com | visit us ^^
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice