zanima me, nisam dalje našao, kako ste zadovoljni s stražnjom kamerom na ipad 2 dok nešto slikate?!
opcenito sam s tabletom jako zadovoljan, brzina je fantasticna. ponekad mi nedostaje flash ali ajd. ali me jedino stražnja kamera zafrkava, jako su mi loše slike. nigdje nisam po netu bas nesto pretjerano nasao da su se zalili. da li se to kod mene u mojemu dogodila nekakva greška ili sto?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na gsm-areni piše da ima kameru od 0.7 MPX, ako je ta jedina ne možeđ ni očekivat fotografije neke kvalitete.
A da uplodaš neku fotografiju?
pa vidi , onak dosta hvale te dvije kamere, zadnja kao hd kamera. kako da uploadam, uslikam sutra nesto po danu i uploadam
bas me zanima netko tko isto ima ipad 2 pa da moze iznjet svoje misljenje
Na gsm-areni piše da ima kameru od 0.7 MPX, ako je ta jedina ne možeđ ni očekivat fotografije neke kvalitete.
A da uplodaš neku fotografiju?
pa vidi , onak dosta hvale te dvije kamere, zadnja kao hd kamera. kako da uploadam, uslikam sutra nesto po danu i uploadam
lapsus (kako da uploadam)
Po meni je užasna kamera. Za ništa ozbiljno.
ti bas imas ipad 2 ili ?!
citam i po nasim recenzijama, kao bilo koji trenutak mozes uslikati s hd kamerom bla bla... meni je uzas... sta nisu stavili kameru kao sto je ip4
citam i po nasim recenzijama, kao bilo koji trenutak mozes uslikati s hd kamerom bla bla... meni je uzas... sta nisu stavili kameru kao sto je ip4
Nemam. Ali gdje god sam gledao fotografije ili video - rezultati su bili razočaravajući.
Šteta - osim toga odličan uređaj.
Nemam. Ali gdje god sam gledao fotografije ili video - rezultati su bili razočaravajući.
Šteta - osim toga odličan uređaj.
je da! kupio sam ga jos u travnju, meni je fantastican, sve super, samo kameru su mogli bolju, i mozda retina zaslon, navikao sam na mob na lijep tekst i to
Imaš opciju uredi, nemoj nabijat postove zaredom.
Preko mobitela nisam uplodao slike, ako ne ide preko"dodaj sliku s računala", probaj je uplodat na neku stranicu pa stavit link na nju.
Ali kao što rekoh, loša je to kamera za radit fotografije. Pošto može snimat u HD-u, za snimanje je dobra.
Edit.
Evo tu imaš kak izgledaju fotografije snimljene s iPadom 2. Fotografije su loše.
Imaš opciju uredi, nemoj nabijat postove zaredom.
Preko mobitela nisam uplodao slike, ako ne ide preko"dodaj sliku s računala", probaj je uplodat na neku stranicu pa stavit link na nju.
Ali kao što rekoh, loša je to kamera za radit fotografije. Pošto može snimat u HD-u, za snimanje je dobra.
random je stavio link, takve su slike
Naime, neki korisnici kojima saljem email u kojem pod imenom posiljatelja imam nase znakove, dobivaju razne hjeroglife i skoro ne citljiv mail.
Jeli ima negdje neka opcija kao za prominit unicode ili nesto slicno. IPad je super, imam iPad 2 64GB + 3G, koji je za sve savrsen osim za ozbiljan posao :)