Recimo da tražim nešto za zabavu :) služilo bi za facebook, igre, ugl. za zabavu, ništa poslovno, koji bi vi uređaj odabrali
3 | iPod 4 64GB |
---|---|
26 | iPad 3 Wi-Fi (only) 64GB |
5 | iPad 2 Wi-Fi (only) 16 GB |
Recimo da tražim nešto za zabavu :) služilo bi za facebook, igre, ugl. za zabavu, ništa poslovno, koji bi vi uređaj odabrali
3 | iPod 4 64GB |
---|---|
26 | iPad 3 Wi-Fi (only) 64GB |
5 | iPad 2 Wi-Fi (only) 16 GB |
Ovisi dali ti treba za zabavu doma ili u pokretu?Ako za doma iPad 3 ofc,a ako za u pokretu iPod touch.
Ako nisi ograničen cijenom, definitivno iPad 3 iz ovog izbora
Prvo, novi iPad neće još dugo do nas. Također, načekat ćeš se za jailbreak, ako ti to treba.
Mislim da se ne bi ništa manje zabavio uz iPad 2, a uštedio bi podosta.
nikako ipod touch 4.g!Imo sam to , SVE JE SPORO I ZaSTAJKUJE jedva možeš surfat internetom + premali je ekran!
Prvo, novi iPad neće još dugo do nas. Također, načekat ćeš se za jailbreak, ako ti to treba.
Mislim da se ne bi ništa manje zabavio uz iPad 2, a uštedio bi podosta.
sto smatras pod "dugo"? u americi i jos nekim drzavama dolazi ja mislim 16.3. kod nas bi onda mogo krajem 4. ili pocetak 5.
Ipad 2!, kad dodje trojka jos ce pojeftinit. A razlike gotovo i nema..
Kako nema?Brzi je,puno bolja kamera,bolji ekran.Ali iPad 2 je laksi i tanji pa neka bira dali zeli bolju kameru i ekran te malo brzi uredaj,ili tanji i laksi.Ja osobno bi mozda cak i rade iPad2 posto je laksi ali neka on bira sto mu je bitnije.
iPad 2.
Wifi verzija od 16GB je 3.200 kn u HG spotu, dosta dobra cijena, ostatak potrosis na external storage..
ipad 3 brzi od dvojke? a u cemu to molim te? pustimo ono sto pise na papiru, gdje je to ipad 2 "spor" pa ovaj moze bit brzi?
jedina prednost trojke je puno bolja kamera ali ja bi radije tanji i laksi uređaj.
inace procesor im je isti.
Uzmi Galaxy tab 10.1......
gotovo?
damn, nisam znao da 2048x1536 na 9.7" uz IPS matricu nije ništa....to se viđa svaki dan.
gotovo?
damn, nisam znao da 2048x1536 na 9.7" uz IPS matricu nije ništa....to se viđa svaki dan.
Ovisi o kakvom položaju kolega forumaš misli koristiti tablet. Ako ga želi držat 10 cm od očiju onda se isplati dati toliko više love za iPad 3.
Moja preporuka iPad 2 ako želiš best buy, a ako ti nije toliki problem lova onda sačekaj malo pa iPad 3.
Vidjet ce mo kad dođe u nas :D Al ce cijena biti paaaprenaa. . Gdje bude jeftinije uzimam, Hrvatska ili Austrija. :D