Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.173.769
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
Hyperion kaže...
Veliki Brat kaže...

Kakave isprike, odličan post (pogotovo u ovo predblagdansko vrijeme :)

BTW, mislim da sam jednom davno negdje pročitao da se u Asusov T100TA model bez unaprijed ugrađenog harda, hard može ugraditi naknadno. Ne tvrdim, bilo je to prije min. godinu dana...

To sam isto bio našao: "It's not possible. The 500GB keyboard is physically thicker than the normal keyboard to accommodate the additional hard drive size."

Uostalom Intelov SoC ne podržava uopće SATA pa je prijenos podataka ograničen na ~100MB/s vs 500MB/s koliko nude SSD-i sa SATA 3.

Aha, onda je valjda bila zamjena HDD-a za SSD.

Na prvi pogled nema smisla, obzirom na brzine prijenosa, ali zapravo itekako ima - kraće vrijeme pristupa bi puno ubrzalo korištenje vanjkog diska, a i SSD troši daleko manje struje.

Gledam te!
11 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

TESLA TTL7,jel se to isplati kupiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Ako je itko mislio kupiti Asus Transformer T100 DK024H (Z3775, 64GB) zadnji komad je prodan/rezerviran u ADM-u iako na nabava.net piše da su dostupni, te će mi javit da li će ih naručivat uopće.

I to baš na rođendan, hebo sve -.-

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 13:34 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav svima,

trebam preporuku za tablet, svrha gledanje crtica, filmova, internet, 8 inča i više, koja je vasa preporuka?

Koliko je vazno da takav uredjaj ima HD rezoluciju?

Na sto trebam paziti posebno prilikom kupnje ovakvog uredjaja, (recimo ne manje od 1GB RAM-a ili nesto slicno)?

Znam da je pitanje u sferi bazicnog znanja o tabletima, ali moram nekako pocet.

Zahvaljujem i pozdrav.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozz svima..

Evo jedno cudno pitanje,ali ajde :D

Kako sam dobio Nexus 7 od rodjaka iz Amerike,njoj se svidio i ona bi to volila imat.E sad,kakav preporucavate da kupim za rođendan?

Necu neki krs tipa Vivax koji ce stalno biti na servisu,nego nesto solidno,a da nije prestigio jer ne volimte istocnike..

Cijenu ni sam nemam pojma,samo predlozite

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Molim vas da mi predložite neki tablet od 8" do nekih 1200kn a da nije Prestigio jer imam loša iskustva s njima. {#}

Svijet Androida - vaš vodić kroz Android

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ZIDANE NK kaže...

Pozdrav svima,

trebam preporuku za tablet, svrha gledanje crtica, filmova, internet, 8 inča i više, koja je vasa preporuka?

Koliko je vazno da takav uredjaj ima HD rezoluciju?

Na sto trebam paziti posebno prilikom kupnje ovakvog uredjaja, (recimo ne manje od 1GB RAM-a ili nesto slicno)?

Znam da je pitanje u sferi bazicnog znanja o tabletima, ali moram nekako pocet.

Zahvaljujem i pozdrav.

drakula789 kaže...

Pozz svima..

Evo jedno cudno pitanje,ali ajde :D

Kako sam dobio Nexus 7 od rodjaka iz Amerike,njoj se svidio i ona bi to volila imat.E sad,kakav preporucavate da kupim za rođendan?

Necu neki krs tipa Vivax koji ce stalno biti na servisu,nego nesto solidno,a da nije prestigio jer ne volimte istocnike..

Cijenu ni sam nemam pojma,samo predlozite

roko00 kaže...

Molim vas da mi predložite neki tablet od 8" do nekih 1200kn a da nije Prestigio jer imam loša iskustva s njima. {#}

Ja imam Dell Venue 8 Pro i super je, tako da vam predlažem neki sa windowsima.

Ima kod nas lenova i acerova na windowsima.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
neaktivan

Možda bi bilo dobro spomenuti da mi treba Android, pošto imam Lumiu na WP, a tablet mi treba za posao koji je vezan za Android.

15 godina
protjeran
roko00 kaže...

Možda bi bilo dobro spomenuti da mi treba Android, pošto imam Lumiu na WP, a tablet mi treba za posao koji je vezan za Android.

Onda preporučam nexusa 7, imao sam ga i jako je dobar.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
neaktivan

Upravo između Nexus-a 7 i Lenova A8-50 A5500 se dvoumim. Lenovo ima veći ekran i noviji je, a Google je ipak Google i znam da je dobar. Ima možda tko iskustva s ovim drugim tabletom? 

13 godina
neaktivan
roko00 kaže...

Upravo između Nexus-a 7 i Lenova A8-50 A5500 se dvoumim. Lenovo ima veći ekran i noviji je, a Google je ipak Google i znam da je dobar. Ima možda tko iskustva s ovim drugim tabletom? 

Ma nexus ti je top..Ja ti ga imam i super je..

Razmisljam uzet neki polovan ipad,sto vi kazete?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
roko00 kaže...

Malo se rastegni http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=110&products_id=11681

Ovdje je u

manji 7" model asus-a i bolji je od nexusa 2013 po benchevima pa malo baci oko, 8" je puno pregledniji od 7"

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 1:41 (roby27).
16 godina
Koji tablet da uzmem?

Treba mi tablet  iskljucivo za Hearthstone, a htio bi proc cim jeftinije. 

Dvoumim se između ova 2;

ASUS

Lenovo

Ako ima nešto bolje od toga oko 700-800 kn molim preporuku, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 19:35 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji tablet da uzmem?

Ja imam ovo dole  i same pohvale s obzirom da nije neki poznati brand

od 4.mj ove godine svaki dan u više satnoj funkciji

pohvale aparatu

sada imaju i verzije sa 3Gmodulom

http://www.pipo.hr/pipo-max-m6-pro.html

dnl
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 19:47 (roki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav,

gledam si za kupit android tablet u iznosu do nekih 1000kn max, pa me zanima savjet buduci ih je na trzistu gomila. Služio bi za povremeno surfanje, mailove, casual igrice. Što se veličine tiče, gledao bih da je u intervalu od 8 do 10 inca.

Ivo Defa
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Ekipa što kažete na Pipo M7T?

Meni se čini skroz ok tablet za tu cijenu...

http://www.chipoteka.hr/artikl/117823/tablet-pipo-m7t-3g-89-pls-fullhd-a9-quadcore

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav,

Može savjet za tablet? Minimalno 8", cjenovno 1500-2000 kn, min 2GB RAM i proizvođači koji su ok (Pipo, Prestigio i sl. ne bih). Lomim trenutno između

Acer Iconia A1-840FHD

LG G-Pad 8.3"

Toshiba Excite AT10LE-A-109

Koristit će se za gledanje filmova, skype i surfanje. G pad imam i jako sam zadovoljan, dok je Acer po unutrašnjosti jako sličan, a osjetno jeftiniji pa mi se čini kao privlačna opcija. Na toshibu sam naletio slučajno  i gledao recenzije, sviđa mi se što je 10", rezolucija, cijena, ali mi je problem što je zaglavio na Jelly Beanu bez neke nade za nadogradnjom. Može neka preporuka ili prijedlog s obzirom na navedeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arto kaže...

Pozdrav,

Može savjet za tablet? Minimalno 8", cjenovno 1500-2000 kn, min 2GB RAM i proizvođači koji su ok (Pipo, Prestigio i sl. ne bih). Lomim trenutno između

Acer Iconia A1-840FHD

LG G-Pad 8.3"

Toshiba Excite AT10LE-A-109

Koristit će se za gledanje filmova, skype i surfanje. G pad imam i jako sam zadovoljan, dok je Acer po unutrašnjosti jako sličan, a osjetno jeftiniji pa mi se čini kao privlačna opcija. Na toshibu sam naletio slučajno  i gledao recenzije, sviđa mi se što je 10", rezolucija, cijena, ali mi je problem što je zaglavio na Jelly Beanu bez neke nade za nadogradnjom. Može neka preporuka ili prijedlog s obzirom na navedeno?

LG G Pad ti je best buy u kategoriji od 8", a uz Nexus tablet i općenito. Doduše za gledanje filmova skype i surfanje dovoljno je uzeti najjeftiniji od te trojice.

15 godina

Hvala puno na odgovoru, bit će na kraju G-Pad. :)

14 godina
Neznan sto bizite o Pipa... Nisan procita na forumu da je kome krepa. Imam i sam doma Pipo S1 Pro i super radi
12 godina
Koji tablet da uzmem?

pozdrav ljudi trebam pomoc oko tableta. zelim za ozic za dar kupit tablet jednoj osobi. sluzit ce uglavnom za surfanje znaci 2,3 foruma  24 sata i ostali portali, za youtube i facebook uglavnom nikakav heavy use umjereno koristenje.

slucajno sam naletio na ovaj video od austina 

i iskreno malo sa zapeo za njih

EDIT: uglavnom zapeo sam jako za ovaj HP stream 7 gdje da ga kupim. google mi nista ne nalazi u HR dal je moguce da ih ima samo u SAD-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 12:03 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
12 godina
Koji tablet da uzmem?
Ajmo ekipo molim pomoc di da kupim taj hp stream 7 kod nas u hr. Ispricavam se ako sam dosadan ali sutra ili prekosutra bi trebao to kupiti

0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Poštovanje,

trebao bih preporuku za tablet svojima doma da mogu čitat, gledat malo youtube tu i tamo (ako ih podučim tome i to).

Malo sam gledao situaciju tablete i to, uzeo bi neki 10 incha više manje,

Definitivno ne bi uzimao neke PIPO, FLIPO, VIVAX, QUADRO i slične verzije (nemam pojma gdje se to uošće nosi na garanciju ili kako se to rješava već tko zna).

Zapeo mi za oko ovaj http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_368&products_id=15795 , što mislite ? Zašto baš ADM ? Pa eto dobri su mi, kupovao kod njih super su, dečki u servisu su ok (ako će biti problema)

Može i neka preporuka za nešto drugo, ali DO 2 000 kn.

HVala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 12:54 (ContoNick).

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...
Ajmo ekipo molim pomoc di da kupim taj hp stream 7 kod nas u hr. Ispricavam se ako sam dosadan ali sutra ili prekosutra bi trebao to kupiti

Kolega, jesi siguran da se radi o HP STREAM gadgetu, da nije HP SLATE možda?!?!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 13:20 (ATJLučko).
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Iskustva sa SAMSUNG GALAXY TAB 3 8'' LTE ?

Imam ga priliku relativno jeftino dobiti preko produženja ugovora t-mobile (300kn + još neki mob) , pa da pitam iz prve ruke...

Kvalitetan tablet ? Neke zamjerke ?

0 0 hvala 0
12 godina
ATJLučko kaže...
omomomomoomm kaže...

Kolega, jesi siguran da se radi o HP STREAM gadgetu, da nije HP SLATE možda?!?!

Ne bas se o ho stream 7 modelu radi ovaj tvoj je android a moj je windows 8.1. Dal ima itko kakvu ideju??? Svaka pomoc je dobrodosla.
15 godina
protjeran
givooo kaže...

Iskustva sa SAMSUNG GALAXY TAB 3 8'' LTE ?

Imam ga priliku relativno jeftino dobiti preko produženja ugovora t-mobile (300kn + još neki mob) , pa da pitam iz prve ruke...

Kvalitetan tablet ? Neke zamjerke ?

Nemoj, šteka za pop*****.

12 godina
neaktivan

Imaš ga? Ne bi ga koristio za igre ili ne znam šta, onako više za surfanje,youtube i slike... Cinio mi se ok onako dok sam radio na njemu u tcentru...

16 godina
Koji tablet da uzmem?

Ima li netko Lenovo A3500 ?   Dal valja, i ima li nešto bolje a da nije baš no name (oko 750 kn) ?

Vec dugo nisam gledo ovako dobar review, samo ne kužim što pricaju :D  

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 1:32 (Bubabug).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
givooo kaže...

Imaš ga? Ne bi ga koristio za igre ili ne znam šta, onako više za surfanje,youtube i slike... Cinio mi se ok onako dok sam radio na njemu u tcentru...

Isprobao ga u t centru 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice