JOYPLUS M778 Problem

poruka: 119
|
čitano: 66.168
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

Ljudi pomagajte dali mi netko moze dati link ili reći gdje da skinem novi rom(update) za joyplus m778 capative,a i za frenda mi treba resistive.Jer ova nova stranica od joyplusa je ravna komi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem
nikako nisam uspio da mi na joyplus m778 radi skype videopoziv. odn. radi ali samo zvuk bez slike (crno)
jel to nekom radi i na koji način treba podesit da radi na tom tabletu ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

Mala pomoć .

Nemogu izbrisat phone.apk . Naravno rootan je uređaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

i kako sada na kraju znati dali je capative ili resistive ekran?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: JOYPLUS M778 Tutorial 3g i root
mimae kaže...

Evo link za tutorial kako spojiti m778 sa 3g stickom.Provjereno radi sa huawei t- com stickom,

http://www.4shared.com/document/EsVXhYFx/Tutorial_3g.html

meni na vip ne radi ništa kao prvo nakon unosa onih podataka za APN kada nakon svega napravim save on jednostavno neće Sejvati-sačuvati te unešene podatke???

14 godina
Re: JOYPLUS M778 Problem
Pa piše ti kad kupuješ u Chipoteci
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
neaktivan
Re: JOYPLUS M778 Tutorial 3g i root
robi64 kaže...
mimae kaže...

Evo link za tutorial kako spojiti m778 sa 3g stickom.Provjereno radi sa huawei t- com stickom,

http://www.4shared.com/document/EsVXhYFx/Tutorial_3g.html

meni na vip ne radi ništa kao prvo nakon unosa onih podataka za APN kada nakon svega napravim save on jednostavno neće Sejvati-sačuvati te unešene podatke???

dakle jer zna netko jer radi taj 3g na vip na ovom tabletu da se ne zajebavam cijeli dan s tim ako ne radi

16 godina
neaktivan
Re: JOYPLUS M778 3G Riješeno sa huawei 1750 sticko
mimae kaže...

Registrirao sam se samo zbog draginog truda oko EM 73 roma i postam rješenje za spajanje putem USB sticka koji nije CDMA .

1.Sa root expl.modificirati   etc/apns-conf.xml tj.samo treba dodati postavke mobilne mreže čiji imate stick (u mome slučaju T - com ali bon bon mreža -dakle isto

2.U -  postavke-povezivanje-mob.mreže-nazivi pristupnih točaka (stisni meni i dodaj novi APN).popuni i save SADA ĆE GA save - ati jer se nalazi u conf .xml što na  MID 73 nije htio

3.Odaberi mrežu (vrtit će sve i svašta - od je nije spojen itd...)ali to ignoriraj

4.Stavi kvačicu na 3G i ola neće više biti 3G disabled nego Će se pojaviti u taskbaru zelena 3g ikona

5. Spojen

Ja sam ga danas rasturo cijeli dan iako sam na EDGE signalu.

Ne da mi se ponovo vraćati na MID 73 da probam na njemu to isto pa tko želi....

Nadam se da serviseri iz chipoteke ovo čitaju jer to su i ono trebali skužiti prije mene

1.Sa root expl.modificirati etc/apns-conf.xml tj.samo treba dodati postavke mobilne mreže čiji imate stick

samo da si još objasnio kako to napraviti tj.kako obrisati one kineske mreže i dodati naše u mom slučaju VIP, u APN postavkama nema šanse da ga sejvam postavke koje sam upisao vjerojatno što ih nisam upisao u apns-conf. što kažem opet nemogu jer kada hoću to napraviti dakle hoću otvoriti Open in text Editor dobijem poruku You cannot edit this file because the file system is read-only DAKLE ŠTO SAD GDJE GRIJEŠIM????

16 godina
robi64 kaže...
mimae kaže...

Registrirao sam se samo zbog draginog truda oko EM 73 roma i postam rješenje za spajanje putem USB sticka koji nije CDMA .

1.Sa root expl.modificirati   etc/apns-conf.xml tj.samo treba dodati postavke mobilne mreže čiji imate stick (u mome slučaju T - com ali bon bon mreža -dakle isto

2.U -  postavke-povezivanje-mob.mreže-nazivi pristupnih točaka (stisni meni i dodaj novi APN).popuni i save SADA ĆE GA save - ati jer se nalazi u conf .xml što na  MID 73 nije htio

3.Odaberi mrežu (vrtit će sve i svašta - od je nije spojen itd...)ali to ignoriraj

4.Stavi kvačicu na 3G i ola neće više biti 3G disabled nego Će se pojaviti u taskbaru zelena 3g ikona

5. Spojen

Nadam se da serviseri iz chipoteke ovo čitaju jer to su i ono trebali skužiti prije mene

1.Sa root expl.modificirati etc/apns-conf.xml tj.samo treba dodati postavke mobilne mreže čiji imate stick

samo da si još objasnio kako to napraviti tj.kako obrisati one kineske mreže i dodati naše u mom slučaju VIP, u APN postavkama nema šanse da ga sejvam postavke koje sam upisao vjerojatno što ih nisam upisao u apns-conf. što kažem opet nemogu jer kada hoću to napraviti dakle hoću otvoriti Open in text Editor dobijem poruku You cannot edit this file because the file system is read-only DAKLE ŠTO SAD GDJE GRIJEŠIM????

pa kad prije nego sto otvoris u tekst editoru odi na properties od tog dokumenta i makni kvacicu sa read-only i onda probaj

16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...
robi64 kaže...
mimae kaže...

5. Spojen

pa kad prije nego sto otvoris u tekst editoru odi na properties od tog dokumenta i makni kvacicu sa read-only i onda probaj

ne kužim pa kada odem na properties nigdje nemam kvačicu nego samo neke podatke o valjda dotičnom filesu i OK već bih je maknuo normalno da imam tu mogućnost

16 godina
neaktivan
robi64 kaže...
ray_OGF kaže...
robi64 kaže...
mimae kaže...

5. Spojen

ne kužim pa kada odem na properties nigdje nemam kvačicu nego samo neke podatke o valjda dotičnom filesu i OK već bih je maknuo normalno da imam tu mogućnost

jer može pomoć  već se zahebavam 3 dana da pokrenem 3g mrežu sa ovog tableta dakle uradio sam sve kako si mi rekao i konačno upisao u editoru podatke za mrežu ali mi sad neće nikako sejvati te podatke u opciji APN dakle upišem podatke koji su mi isto i u editoru koje sam upisao ali ništa neće zapamtiti isto tako iz nekog razloga ne mogu uključiti 3g mrežu znači staviti kvačicu stalno mi kaže poruku It is invalid , please check if ICC card ready naravno stavim USB stick i isto sve si mislim da je u pitanju ROM sad ne znam kako se to može provjeriti dakle koji ROM imam u tabletu možda je do toga???  i kako se stavlja u tablet i gdje ga skinuti ono ako može pomoć

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 18:38 (robi64).
13 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

bok, kupila sam  joyplusb m778,

nervira me sto mi se uredaj stalno prikazuje kao mobitel, trosi ludo bateriju i mogu samo mobilne programe skidat na njega, internet mi stalno steka.

Skinula bi neki fire za update ali neznam koji, a ni kako to da napravim .. jel ima tko kaKAV  turtorial o tome a da je lijepo opisano:)). ljudi pomagajte, cijeli dan i noc vrtim po forumima, ali ne kuzim na kraju nista.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anam kaže...

nervira me sto mi se uredaj stalno prikazuje kao mobitel, trosi ludo bateriju i mogu samo mobilne programe skidat na njega, internet mi stalno steka.

Skinula bi neki fire za update ali neznam koji, a ni kako to da napravim .. jel ima tko kaKAV  turtorial o tome a da je lijepo opisano:)). ljudi pomagajte, cijeli dan i noc vrtim po forumima, ali ne kuzim na kraju nista.

da,to i mene muči baterija mi traje kojih 2-3 sata kada je skroz napunim,sad ja imam 2.3.3 Anroid na njemu,net mi radi ok,ono oko čega ja ratujem je opcija za 3g mrežu, kao na njihovim stranicama je ta opcija podržana http://www.joyplusgroup.com/en/products/tabletpc/path0285/201108/M778/ pitam u ovlaštenom servisu(chipoteka)kažu da ne znaju ništa o tome?????a što se tiče baterije trebalo bi na neki jednostavni način isključiti opciju da tablet glumi mobitel i mislim da bi se na taj način riješio problem sa baterijom i što znači- rješenje za spajanje putem USB sticka koji nije CDMA dakle kako da znam da li je moj USB stick CDMA i što to uopće znači inače ja imam ovaj USB stick http://www.vipnet.hr/pomoc/tehnicka-podrska/mobilni-internet/huawei-e169

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 13:34 (robi64).
16 godina

pa probaj ga spojit na taj tvoj stick trebo bi radit kolko ja znam

13 godina
neaktivan
robi64 kaže...
anam kaže...

da,to i mene muči baterija mi traje kojih 2-3 sata kada je skroz napunim,sad ja imam 2.3.3 Anroid na njemu,net mi radi ok,ono oko čega ja ratujem je opcija za 3g mrežu, kao na njihovim stranicama je ta opcija podržana http://www.joyplusgroup.com/en/products/tabletpc/path0285/201108/M778/ pitam u ovlaštenom servisu(chipoteka)kažu da ne znaju ništa o tome?????a što se tiče baterije trebalo bi na neki jednostavni način isključiti opciju da tablet glumi mobitel i mislim da bi se na taj način riješio problem sa baterijom i što znači- rješenje za spajanje putem USB sticka koji nije CDMA dakle kako da znam da li je moj USB stick CDMA i što to uopće znači inače ja imam ovaj USB stick http://www.vipnet.hr/pomoc/tehnicka-podrska/mobilni-internet/huawei-e169

Pozdrav,

imam identican problem, volio bih da mi joyplus radi na vipovoj 3G mrezi, a posto nisam bas najpametnija osoba kada su tehnikalije u pitanju: naime pojmovi tipa: rutanje i flashanje su mi prilicno strani, molim pomoc:

postoji li netko u Zagrebu tko to moze osobno napraviti? podesiti tablet da se spaja preko sticka na 3g?

ukoliko da, za dogovor sam na raspolaganju na dobatare@vip.hr

unaprijed zahvaljujem!

lp,

13 godina
neaktivan
m778

ja imam isti već 2 mjeseca i radi bez greške, flashao sam ga na 2.3, rootao i maknuo phone aplikacije i sada baterija traje 3 puta duže, uspio sam nakon 2 dana googlanja upogoniti da se spaja na ad hoc meže i sad lijepo mogu preko iphona na net, a što se sa tvojim dešava iskreno neznam, najbolje nosi na servis pa nek se oni onda bakću s tim

moze mali opis kako si uspio da se spaja na ad hoc mreze. ja sam svog root-ala, ima 2.3.vec u sebi posto je kupljen pred mjesec dana.

pokusavala sam da se uspije spojit preko 3g usb na net, ali nista.

Najvise mi nisu jasne same postavke i sta upisati u meniu sta u editoru. Samo da netko ispise sta napisati za spajanje preko t-com mreze u editoru, a sta pod postavkama.

i jos samo jedno pitanjce... jel se isplkati onaj kineski software stavit gore, sta mnogima ne radi ekran poslije toga ili da ne diram nista. Strah me ako rikne ekran, da ga moram nosit u zg di je kupljen a iz ri sam?

inace, resistivni ekran imam . tenkju :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:29 (razmazena91).
16 godina
neaktivan
Re: m778
razmazena91 kaže...

rootao i maknuo phone aplikacije i sada baterija traje 3 puta duže,

Evo i ja sam vlasnik jednog Joyplusa m778 i totalno sam novi u Android svijetu.

Da li netko moze navesti koje su to phone aplikacije?

Thx

16 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

Evo i moga "kineza". Flashao ga, rootao ga, maknuo phone, gps i bluetooth aplikaciju, jer ionako nema gps. Uglavnom baterija trajeeeee....slika sve govori.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Daj objasni kako to napraviti ili daj neki link.

13 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

Pozdrav!

Eto, kako su se pojavili Joyplus m778 tableti s kapacitivnim ekranom, zainteresirao sam se za kupnju jednog, čisto iz razloga jer su prilično jefitni za svoje preformanse. Upravo zbog toga sam se zapitao u čemu je kvaka i naletio na ovu temu gdje pola vas se žali na trajanje baterije, konstatno pokušavanje povezivanja uređaja na internet i nemogučnost spajanja tab-a na USB mobilni internet.

E, sad: htio bi pitati, ako je netko do sada kupio koji od ovih novih tab-a s kapacitivnim ekranom, da li su ti problemi riješeni, i ako nisu, da li se mogu riješit na način koji je objašnjen ranije?

Još me zanima kako uređaj funkcionira, tj. da li se doima onako jeftino, ili je čist' ok? Čisto me zanima internet, gledanje filmova i, da si tu i tamo, poigram koju igricu. Pošto je ekran ipak samo 7", vjerovatno titlovi ne funkcioniraju, al ako je netko probao, ili je u mogučnosti da isproba, bio bih zahvalan da me obavijesti.

Nisam u mogučnosti otiči u Chipoteku i sam pregledati uređaj jer sam iz Varaždina, tako da zahvaljujem na svakom odgovoru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

Planiram uzeti taj tablet jedino sto me muci dali mu one 4gb flash memorije znaci da toliko mjesta imam za instalirati aplikacije?Imam htc desire koji vapi za dodatnim prostorom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
JOYPLUS M778 Problem

zablokirao mi joyplus m778 flešanjem sa FW tool'om, prvi put nije radio touch screen, a sad samo stoji ikona android i ispod pise Joyplus, POMOC

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...

zablokirao mi joyplus m778 flešanjem sa FW tool'om, prvi put nije radio touch screen, a sad samo stoji ikona android i ispod pise Joyplus, POMOC

pa jesi probo hard reset napravit?

14 godina
suspendiran
JOYPLUS M778 Problem

nisam, neznam kako, ima onaj gumb reset i to stisnem i pojavi se ekran kao da je u FNM mode'u za fleshat i tak stalno, nemrem ga ni u gasit. Bas sam sjebo sa tim FNM v7, tablet nema clockwork mod ni nist, samo je upucan fl.rom il kak se vec zove i tak stoji, ni napred ni nazad :(, jel to neka kombinacija tipki za hard reset?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...

nisam, neznam kako, ima onaj gumb reset i to stisnem i pojavi se ekran kao da je u FNM mode'u za fleshat i tak stalno, nemrem ga ni u gasit. Bas sam sjebo sa tim FNM v7, tablet nema clockwork mod ni nist, samo je upucan fl.rom il kak se vec zove i tak stoji, ni napred ni nazad :(, jel to neka kombinacija tipki za hard reset?

rado bih ti pomogao ali nemam tablet jer sam ga prodao, a u kutiji od tableta imaš onu knjižicu i na zadnjoj-pred zadnjoj stranici ti piše uputa kako napraviti hard rest mislim da je nešto sa Menu ili Home tipkom ne sjećam se iskreno

15 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

pozdrav,imam joyplus m718,bio ga resetirao na tipku iza i sad vise nece da se pokrene,stoji samo logo joyplus,moze li tko pomoci,pleaseeee

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

je li ima neko na kraju da ima vipov huawei stick i navedeni tablet i radi mu 3g? 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 17:32 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JOYPLUS M778 Problem

anybody? hitno mi je {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: JOYPLUS M778 3g huawei 1750

kako si napravio taj 3g ??
msm sta je to uopce ??
da li si stavio mini sim ili nesta drugo ?? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 18:38 (maljak15).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice