Već nekoliko mjeseci posjedujem Samsung Galaxy Tab uz mobilni internet, prezadovoljan sa uređajem, točno ono što sam trebao. Kako u automobilu imam HU sa Aux ulazom, Tab koristim i kao audio/video player. I sve je donedavno funkcioniralo odlično.
Naime, dok god sam u području 3G signala, sve funkcionira savršeno. U području gdje živim (Darda, okolica Osijeka) pokrivenost 3G signala je nikakva zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Čim se Tab prebaci na 2G (Edge) nakon sekundu dvije zaustavlja glazbu ili video, ovisno šta u tom trenutku reproducira. Stisnem ponovno play, nakon par sekundi opet. Ali, ako iskopčam audio kabel iz 3.5mm jacka i pustim multimediju na njegove zvučnike, sve je u redu. Probam sa drugim audio kabelom, ista stvar.
Već pomalo ludim, jer rješenje ne pronalazim, a stvar se ne događa od prvog dana. Mislio sam da je možda neka u pitanju neka od aplikacija, iako sumnjam. Pokušao sam sve, zaustaviti sve aplikacije tipa Msn, Skype i sl. što mi rade 24/7, ista stvar. GPS radio ili ne, isto.
Našao sam temu na jednom od foruma kako netko ima isti problem, samo je u pitanju HTC.
Pomagajte