Galaxy Tab prekida repr. glazbe kod prijelaza u 2G

poruka: 4
|
čitano: 2.549
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Čudan problem

Već nekoliko mjeseci posjedujem Samsung Galaxy Tab uz mobilni internet, prezadovoljan sa uređajem, točno ono što sam trebao. Kako u automobilu imam HU sa Aux ulazom, Tab koristim i kao audio/video player. I sve je donedavno funkcioniralo odlično.

Naime, dok god sam u području 3G signala, sve funkcionira savršeno. U području gdje živim (Darda, okolica Osijeka) pokrivenost 3G signala je nikakva zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Čim se Tab prebaci na 2G (Edge) nakon sekundu dvije zaustavlja glazbu ili video, ovisno šta u tom trenutku reproducira. Stisnem ponovno play, nakon par sekundi opet. Ali, ako iskopčam audio kabel iz 3.5mm jacka i pustim multimediju na njegove zvučnike, sve je u redu. Probam sa drugim audio kabelom, ista stvar.

Već pomalo ludim, jer rješenje ne pronalazim, a stvar se ne događa od prvog dana. Mislio sam da je možda neka u pitanju neka od aplikacija, iako sumnjam. Pokušao sam sve, zaustaviti sve aplikacije tipa Msn, Skype i sl. što mi rade 24/7, ista stvar. GPS radio ili ne, isto.

Našao sam temu na jednom od foruma kako netko ima isti problem, samo je u pitanju HTC.

Pomagajte {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Čudan problem

Nagađam (nemam taj uređaj), ali možda player "prepoznaje" kad je spojen na vanjske zvučnike i automatski odabire stream veće kvalitete, koji ne može glatko ići preko EDGE-a; možda negdje ima postavka za takvo nešto...

Ako je riječ o reproduciranju lokalnog materijala (ne s weba), onda je očito u pitanju neki bug.

KaeR
17 godina
Čudan problem

Ne sa weba, sa integrirane memorije. Video ili glazba, svejedno. Znači, sve ide perfektno dok god sam u području 3G signala. Ako sam na 2G, multimedija ide samo ako je iskopčan kabel iz 3.5mm jacka za slušalice. Napominjem još jednom da se problem nedavno pojavio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 21:01 (Dardevil).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Čudan problem

A ne znam onda, backupiraj si sve važne podatke i napravi reset na tvorničke postavke, možda pomogne. Problem je vrlo čudan i moguće je da se radi o nekom softverskom bugu.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice