E-Book Reader - Kupnja

poruka: 5
|
čitano: 2.854
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
E-Book Reader - Kupnja

Iz potrebe si moram kupiti E-Book reader, zanima me ako ima netko kakvo iskustvo da mi napise da li se preko njih mogu gledati filmovi tipa (xvid, avc1, divx i sl.) te da li se mogu koristiti prijevodi za filmove (srt i txt)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E-Book Reader - Kupnja

Ti onda tražiš tablet, a ne e-book reader! E-book readeri imaju e-ink tehnologiju koja simulira papir, tako da ti oni nisu tft-lcd bazirani pa ne možeš na njima puštati video. Muziku mogu. Na njima možeš čitat jako dugo, uglavnom poznate formate kao mobi, epub, rtf, pdf, txt i slično - sve ovisi o modelu.

Najpoznatiji e-reader ti je Kindle. No naručuješ preko Amazona, i dostavljaju ga u HR gdje te deru na carini dodatno, tako da je to puno gnjavaže i onda skuplje. Zato se mnogi okreću marci Prestigio koji možeš kupit u većini computer shopova. Nisu loši, stoje oko 1000kn u prosjeku i ja imamjedan od prije 2g i još me solidno služi. Mada bi volio da je veći, no svi e readeri su 6 inčni i skoro iste kvalitete prikaza teksta, mada je kindle tu najbolji.

Ako ti je baš stalo i do gledanja filmova, surfanja i ostalog uz čitanje knjiga, uzmi jedan tablet od 7'' ili veći, ovisi o novcima koje si spreman potrošiti. Nexus 7 je tu car, brz, sjajan ekran i može sve. Ipad je bog u svijetu tableta, ali skuplji. Prestigio ima tu svoje modele, no nisu vrh ponude. U tabletima, bolje je uzeti poznatu marku -samsung, nexus, ipad i još neke, manje ćeš se razočarati.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: E-Book Reader - Kupnja

gledao sam recenzije od alcatel t10 i po karakteristikama koje ima bio bi odlican izbor za pocetak.

16 godina
neaktivan
E-Book Reader - Kupnja

Pa to je tu negdje, mada možeš kupiti 7'' Prestigio za 1100 kn i imat ćeš bolji ekran, IPS.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: E-Book Reader - Kupnja

vidjet cu jos no alcatel mi ljepse izgleda nego prestigio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice