Archos 7

poruka: 4
|
čitano: 4.201
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Archos 7
pitanje

ovako razmišljam o nabavi navedene mrcine. ne interesiraju me prepirke tipa kupi ovaj kupi onaj, nego me interesiraju 2 stvari:

1) na koji se način on spaja na internet (nije valjda besplatno lol), kako se to plaća, te da li je moguće spajati se na internet preko njega FREE Nevinašce?

2)da li ima ugrađen tv tuner?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Archos 7

mene 1. pitanje zanima za Blackberry Storm 9500?!

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Archos 7
autorov komentar

preko wifi a ili 3g mreže. a što se tiće moga pitanja?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Archos 7
autorov komentar

ej alo ljudi!!!

pa zar nitko ne zna?

pa zar me nitko ne voli???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice