Sempron 2600+ i Radeon 9600 na Asrock M3A770DE

poruka: 6
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pitanje

zanima me dali ovaj prcesor i ova grafička mogu ić na ovu matičnu:

procesor:AMD sempron 2600+/1.8GHz

grafička:SAPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS / 128 MBytes

matična:http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=&id_artikl=050.303.437

zanima me jer neman love za sve prominit a čini se da mi je ova matična cila u govnima.

e da još nešto da li ima veze ako iman 2GB rama a ovako janu grafičku i procesor

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje

Ne može. Trebaš ploču sa starim AGP utorom za grafičku.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
17 godina

Grafička ne može, a ne bih se kladio ni na procesor ako potiče iz iste konfiguracije kao i pomenuti Radeon. Za koji je socket taj Sempron (ako ne znaš, reci model ploče na kojoj je trenutno)?

Mislim da ćeš najbolje šanse imati da nađeš nešto polovno preko oglasa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebao bi biti na socketu 754

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje
stirko55 kaže...

zanima me dali ovaj prcesor i ova grafička mogu ić na ovu matičnu:

procesor:AMD sempron 2600+/1.8GHz

grafička:SAPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS / 128 MBytes

matična:http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=&id_artikl=050.303.437

zanima me jer neman love za sve prominit a čini se da mi je ova matična cila u govnima.

e da još nešto da li ima veze ako iman 2GB rama a ovako janu grafičku i procesor

Tvoja grafička je AGP a ova što si opisao u linku da grafička nebi pasala jer ima drukčiji utori i idu na PCI-E tj PCI Ekspress. Pozdrav.

Nenad
17 godina
RE: Sempron 2600+ i Radeon 9600 na Asrock M3A770DE
mata_87 kaže...

Trebao bi biti na socketu 754

Dobro razmišljanje, ali izgleda da čak nije ni 754. Ako je ova lista na Wikipediji tačna, jedini Sempron 2600+ na 1,8GHz je onaj iz prve serije Semprona, zapravo preimenovani AthlonXP, koji ide na Socket A, poznat i kao Socket 462. Dakle čoveku najverovatnije treba neka ploča za AthlonXP sa BIOS-om koji podržava Semprone i u tom slučaju može da traži po oglasima. Ne znam kako se cene kreću kod vas, ali sam ja svoju pre nekoliko meseci prodao za €15.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice