Pozdrav svima...
Znači već oko godinu dana imam isti problem kompjuter se gasi sam od sebe, neko vrijeme sam pratio dali je do pregrijavanja ali nije bilo tako drastično koliko se sjećam.
Ponekad bi upalio komp, i nakon nekih 5 minuta bi se restartao, nekad bi nakon tri sata , a nekad se nebi gasio po tjedan dana.
Ima i slučaja kada mi se ugasi 2-3 puta u roku od deset minuta, i onda dugo vremena nema ništa, a stvarno nisam mogao doći do riješenja.
Svi driveri instalirani, skeniram i čistim redovito, nema nikakvih problema po tom pitanju ja mislim.
Prošlo ljeto sam pomislio da je do vrućina i svega toga, ali onda je i preko zime i kod onih hladnih temperatura bilo restartova.Događa se ponekad u igricama restart ali vrlo često, najćešće mi se događalo ako bi odmah nakon ulaska u windowse upalio igricu pa bi se onda restartalo, (ali vrtim BF3 na low sve ok za primjer, no spremam kupiti novu grafičku)
Kada se restarta čuje se zvuk - zzzzz , i ponekad se pojavi plava,tamno zelena boja, a nekad samo crno i onda preko Restart gumba na kućištu restartam komp.
Evo mojih konfiguracija :
Grafička : ATI Radeon HD 4800 Series
Procesor : AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor
RAM : 4,00 GB
Matična: A770 A2G+
Napajanje : 420 W
Monitor : BenQ G2000W (Analog)
Imam još jedan problemčić, monitor tri-četri godine star Benq, mijenja boju u zelenu (gubi boju), zna se događat vrlo često...Sad dali je to povezano sa ovim gore neznam.
Hvala unaprijed! :)