bok
tream program koji očita cijelu konfiguraciju racunala i preko kojeg mogu vidjet koliko rama mi maticna još podrazava i sve opcenito o sustavu.
hvala
bok
tream program koji očita cijelu konfiguraciju racunala i preko kojeg mogu vidjet koliko rama mi maticna još podrazava i sve opcenito o sustavu.
hvala
Everest, CPU-Z,...
Pc Wizard
Speccy
Sisoftware Sandra Lite
e super e a koji od tih programa mi daje informaciju koliko mi laptop podržava memorije jer je laptop dosta star pa me zanima koliko memorije mogu staviti na njega ima 1 gb a htio bih još jednu stavit
Hm. A da odes na stranice proizvodjaca lapa i vidis tamo?
nepostoji trebam program !!!!!!!!
Tvoj lap ne postoji na stranicama proizvodjaca???????????????
Kaka je to lap i proizvodjac zaboga.
cpu- z or die ;) :D
-''ne postoji nešto što ne postoji'' G.Bare.
Manual proizvođača je jedini siguran izvor informacija. Barem za konkretno pitanje -RAM.
Drugi način je preko oznake MBO (i chipseta, BIOSa.. ) saznati te podatke.
Svako od utilsa, kao CPU-Z, Everest.. može prikazati većinu potrebnih podataka, ipak treba fizički privjeriti -skidajući poklopac kod RAMa...
Ako das kažeš ''neću, ne znam.. i sl skidati -rastavljati..'' pitanje, kako misliš dodati RAM ako to ne napraviš?.
Ima i takva mogućnost, odeš u trgovinu i kažeš, ''ja bi RAMa.. i ugradite ga.'' (.) -većinom besplatno.
-''ne postoji nešto što ne postoji'' G.Bare.
Manual proizvođača je jedini siguran izvor informacija. Barem za konkretno pitanje -RAM.
Drugi način je preko oznake MBO (i chipseta, BIOSa.. ) saznati te podatke.
Svako od utilsa, kao CPU-Z, Everest.. može prikazati većinu potrebnih podataka, ipak treba fizički privjeriti -skidajući poklopac kod RAMa...
Ako das kažeš ''neću, ne znam.. i sl skidati -rastavljati..'' pitanje, kako misliš dodati RAM ako to ne napraviš?.
Ima i takva mogućnost, odeš u trgovinu i kažeš, ''ja bi RAMa.. i ugradite ga.'' (.) -većinom besplatno.
Ugradnja a ne ram ;) Ram ce morati platiti ;)
Najbolje ti je da koristis CPU-Z jer je to najbolji program ali nije ni los Everest