Problemi s računalom

poruka: 4
|
čitano: 1.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
pozdrav

Pozdrav , novi san na forumu te iman nekoliko pitanje ....

konfiguracija moje stare kante je sljedeca ;

procesor - 2,4 ghz

operacijski sustav - xp proffesional 32-bit SP 2
glavni procesor - intel pentium 4, northwood 0.13 tehonlogija
  radna memoraija - 1,5 Gb jednostruka-kanalna DDR
maticna - intel corporation D865PERL (J2E19)
grafička - syncmaster (1024X768@60 hz ) prikljucen na geforce 4 Ti 4200

mene pak zanima kako ubrzati kompjuter da mi malo brže ide surfanje, npr. da li da preko njuškala kupin za 100 kuna još gigu RAM.a ili to uopce nije potrebno. novaca za neku vecu investiciju ili kupnju novog kompa trenutno nemam.

drugi problem mi je sta kad se zelin povezati mobitel s racunalon tako da trosin preko android-a megabajte....dakle da surfan preko kompa a trosin od moba podaktovni promet jer ga iman i viska.

e sad...kad ukljucin na svojoj motoroli mini defy opciju povezivanje odnosno djeljenja hotspota to mi racunalo ne prepozanje...cita san malo o tome i kazu da je to ces slucaj kod xp-a sp 2 .....

ako ko moze pomoc bija bi mu zahvalan....

bzzz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi s računalom

nikakva nadogradnja tu nije isplativa. eventualno možeš, kako si i sam rekao, staviti još malo rama. nebi trebalo štekati za internet, očisti, defragmentiraj, reinstaliraj windowse i sl

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi s računalom

Pozz svima ,imam jedan problem sa računalom,dakle ovako kad ga upalim normalno podiže windows-e ali kad bi trbao krenuti završno podizanje dakle onaj nebesko plavi ekran,on se restartira,ponekad 2-3x ali ne radi to stalno znači samo ponekad,dli je u pitanu matična ili napajanje???

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problemi s računalom
Pawell kaže...

Pozz svima ,imam jedan problem sa računalom,dakle ovako kad ga upalim normalno podiže windows-e ali kad bi trbao krenuti završno podizanje dakle onaj nebesko plavi ekran,on se restartira,ponekad 2-3x ali ne radi to stalno znači samo ponekad,dli je u pitanu matična ili napajanje???

Postavi pitanje u "BSOD" temi, jer ćeš tamo dobiti brz odgovor. Obavezno pročitaj prvi post te teme, tako da znaš šta trebaš postati kad postaviš pitanje.

Možeš probati testirati memoriju sa Memtest86+ i HDD sa HD Tunom da vidiš da li oni prave problem (BSOD).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice