Problem sa zvukom na kompu

poruka: 13
|
čitano: 13.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdraw ovako imam problem sa zvukom na kompu imam 2 kompa i sinoc saam na ovom drugom mijenjo maticnu plocu i sve napravio i nasto je problem sa zvukom instaliram drivere i ima ona ikonica od onog zvucnika dole kod sata ali zvuka nema {#} moze pomoc zvucna je integrirana i windows xp je

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa zvukom na kompu

instaliraj driver.  Ovisno o verziji XPa (SP-0-1-2-3) treba i UAA driver za HDA.

-s CDa, s www proizvođača MBO i MSa.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

instaliro sam windows xp sp2 i nema zvuka

0 0 hvala 0
16 godina

...driveri.

14 godina
neaktivan

pa instaliro sam i ima onaj zvucnik dole kod sata i sve su opcije otvorite za zvuk ali zvuka nema i da mozda je zvucna kartica iskljucena u biosu

0 0 hvala 0
16 godina

-da je isključena nebi se instalirao driver, niti bi bilo zvučnika kod sata.

-provjeri u sys.propertisu, pod audio dali je sve OK (upitnik-uskličnik..)

-provjeri opciju 'mute'

-odspoji i ponovo spoji audio jack, mora se pojaviti 'pop-up' (detect) za zvučnu. ...

.. moguće da je neispravna ili da je problem s drivernom od prije (sa stare MBO). Ako nije otkriven drugi uzrok, deinstall svega vezanog uz audio i novi install drivera možda pomogne..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 14:49 (ihush).
14 godina
neaktivan

nece ništa ne ucitava da probam ubost zvucnu karticu i onda probat

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad odem na add hardwer wizard pod raid controller je upitnik

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozda je zvucna kartica izgorila stavit cu drugu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovako, kada ukljucim slusalice u komp sve mi je nekako cudan zvuk sve se cuje ali tiho jako, prije nije tako bilo, to mi se pocelo desavati otakda sam ukopco slusalice od mobitela u komp, kada ukljucim zvucnike na njima se cuje sve normalno ali na headsetu i na slusalicama od mobitela je tih zvuk jako, pojaco sam tamo u volume do kraja i opet isto, instaliro sam nove drivere od maticne ali opet isto, maticna je assrock m3a770de , headset je creative labs fatal1ty, imam vistu ultimate x64, probao sam ukljucit headset na mobitelu i radi normalno, neki zvukovi se cuju dobro ali neki ne npr u assasins creedu mi se sve iz okoline dobro cuje ali se necuju ljudi kako pricaju tj cuju ali jako tiho, u cod2 mi se cuje samo kada neko puca prema meni drugo se cuje jako tiho, u wowu se nista necuje osim okoline, neznam sto da radim vise

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 21:45 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...
       ...
14 godina
neaktivan

ewo mene opet nisam bio dosta dugo na forumu pozz probaj ovo ako imaš kakvu staru zvucnu karticu stavi nju ja sam tako riješio problem sa zvukom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marin511 kaže...

ewo mene opet nisam bio dosta dugo na forumu pozz probaj ovo ako imaš kakvu staru zvucnu karticu stavi nju ja sam tako riješio problem sa zvukom

nemam zvucnu karticu, cudno mi je sto na zvucnicima zvuk skroz normalno radi a na slusalicama bilo kojim neradi normalno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice