Problem s stolnim računalom

poruka: 3
|
čitano: 1.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem s stolnim računalom

Imam novo stolno računalo i imam problem.

Normalno mi se upali podignu windowsi 7 (orenginal) pokrene se radna površina i sve ostalo

i kad ga taknem (lagano zatresem) ili nakon par sekunda se sam od sebe resetira i sve ponovno pokrene.

Eto nadam se da je jasno i da mi možete pomoć šta bi moglo bit (softverski ili hardverski) problem?

Hvala...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s stolnim računalom
fifa25 kaže...

Normalno mi se upali podignu windowsi 7 (orenginal) pokrene se radna površina i sve ostalo

i kad ga taknem (lagano zatresem) ili nakon par sekunda se sam od sebe resetira i sve ponovno pokrene.

Eto nadam se da je jasno i da mi možete pomoć šta bi moglo bit (softverski ili hardverski) problem?

Hvala...

Zatreses?Misem ili rukom zatreses po kucistu??Ako je ovo drugo vjerojatno je slabo spojen neki dio unutra pa se gubi kontakt.Otvori kuciste i provjeri.

12 godina
neaktivan
Re: Problem s stolnim računalom
fifa25 kaže...

Hvala...

Provjeri kuler procesora,zašarafi disk kako treba,provjeri kablove...Softverski kvar nije,tj vjerojatno je problem u HDD-u

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice