Pomoc oko napajanja

poruka: 22
|
čitano: 2.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc oko PC konfe!

Planiram kupiti e6700 2.6 ghz,4 gb ram(ddr2),hd3850 OC 512 mb,imam hdd 160 gb i noname napajanje http://www.svijet-medija.hr/p/Napajanje-MS-Industrial-Platinum-400W-ATX-2.03/19091/ ljudi pomagajte!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoc oko napajanja
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoc oko napajanja
zoharbizo kaže...

trebat ce mu vise za tu graficku jer ona hasa napajanje..a boga pitaj kolko mu se tek izgubi na maticnoj..LC Power 650W

14 godina
ramzocro-HCR kaže...
zoharbizo kaže...

trebat ce mu vise za tu graficku jer ona hasa napajanje..a boga pitaj kolko mu se tek izgubi na maticnoj..LC Power 650W

Ma kakvih 650, i to je premalo. Ispod 1200 neka ne ide{#}

13 godina
Volume kaže...
ramzocro-HCR kaže...
zoharbizo kaže...

Ma kakvih 650, i to je premalo. Ispod 1200 neka ne ide{#}

a nek uzme usput dvije gtx480 pa ce imat i grijanje sad preko zime..

14 godina
Pomoc oko napajanja

@Autor ovo ti je sasvim dovoljno

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja

E ljudovi,a da ostavim Intel celeron D 347 unutra.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matteo1944 kaže...

E ljudovi,a da ostavim Intel celeron D 347 unutra.... 

ako misliš igrat igre, NE!

14 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja

recimo da ga ne ostavim i stavim onaj core 2 duo,2 gb ram i HD 4670?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
matteo1944 kaže...

recimo da ga ne ostavim i stavim onaj core 2 duo,2 gb ram i HD 4670?

a da uzmes jaci procesor ili te pare utpas i skupljas za nesto novije generacije?

14 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja
samo me zanima jel hd4670 trosi manje od hd3850 i jel ima podjednake performanse?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matteo1944 kaže...
samo me zanima jel hd4670 trosi manje od hd3850 i jel ima podjednake performanse?!

Jaca je od HD 3850 i manje trosi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
Pomoc oko napajanja
e ljudi dali bi ovo napajanje izdrazlo barem godinu ili vise http://www.protis.hr/products/details/kuciste-intertech-itstarter-midi-tower-atx-mainboard-supported-7-slots-2xusb20-audio-st/20617 ili http://www.protis.hr/products/details/kuciste-intertech-v6-sentinel-midi-tower--atx-7-slots-usb20-microphonein-audio-line/48733 na ove djelove :

1. maticna - Asrock 970 Extreme4, AM3+, AMD 970 + SB950 - 4 x DDR3 2100(OC)
2. graficka - MSI GTX 550 1GB GDDR5 192bit, N550GTX-Ti Cyclone II 1GD5/OC
3. procesor - Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
4. HDD - WD 500GB, 5000AAKX, SATA 3, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms caviar blue
5. RAM - DDR3 4GB (1x4GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24, Vengeance

sluzi za igrice :)

0 0 hvala 0
14 godina
Coach321 kaže...
e ljudi dali bi ovo napajanje izdrazlo barem godinu ili vise http://www.protis.hr/products/details/kuciste-intertech-itstarter-midi-tower-atx-mainboard-supported-7-slots-2xusb20-audio-st/20617 ili http://www.protis.hr/products/details/kuciste-intertech-v6-sentinel-midi-tower--atx-7-slots-usb20-microphonein-audio-line/48733 na ove djelove :

1. maticna - Asrock 970 Extreme4, AM3+, AMD 970 + SB950 - 4 x DDR3 2100(OC)
2. graficka - MSI GTX 550 1GB GDDR5 192bit, N550GTX-Ti Cyclone II 1GD5/OC
3. procesor - Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
4. HDD - WD 500GB, 5000AAKX, SATA 3, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms caviar blue
5. RAM - DDR3 4GB (1x4GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24, Vengeance

sluzi za igrice :)

Ne.Kupi posteno napajanje.Koliko novaca imas?Sloziti cu ti to bolje.

13 godina
Pomoc oko napajanja
pa jedno 3500 - 4000 kn bez periferije i samo za igrice...sto manje para to bolje,nisam bas prijatelj najbolji sa parama :D

0 0 hvala 0
14 godina
Coach321 kaže...
pa jedno 3500 - 4000 kn bez periferije i samo za igrice...sto manje para to bolje,nisam bas prijatelj najbolji sa parama :D

Dostava i sklapanje su besplatni.Platiti mozes pouzecem.ADM WEBSHOP.Puno bolje od tvoje konfe.

13 godina
Pomoc oko napajanja
e hvala puno , ja bi to kupio na kredit (rate) , imam jos 2 pitanja kolko bi dosao taj PC sto si slozio ali bez dvd i przilice jel mi netrebaju imam na starom pa mogu samo prebacit ako mi zatreba,i oce li taj PC sto si slozio moc vrtit ove nove igrice na high ? npr btf3 mw3 tes v skyrim itd :)

0 0 hvala 0
14 godina
Coach321 kaže...
e hvala puno , ja bi to kupio na kredit (rate) , imam jos 2 pitanja kolko bi dosao taj PC sto si slozio ali bez dvd i przilice jel mi netrebaju imam na starom pa mogu samo prebacit ako mi zatreba,i oce li taj PC sto si slozio moc vrtit ove nove igrice na high ? npr btf3 mw3 tes v skyrim itd :)

Ako ces na rate najbolje ti je u linksa to slozit.Ova konfa bi vrtila sve navedene na high,cak very high.

13 godina
Pomoc oko napajanja
aha, hvala jos jednom !

0 0 hvala 0
14 godina
Coach321 kaže...
aha, hvala jos jednom !

Treba li ti konfiguracija iz linksa?

13 godina
Pomoc oko napajanja
pa ajde moze ako ti nije problem i kolko bi doslo na kredit.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
matteo1944 kaže...

Jaca je od HD 3850 i manje trosi.

Manje troši, ali nije jača. Performanse su im skroz podjednake. Negdje je bolja jedna, a negdje druga. To su po snazi skroz ekvivalentne grafe.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice