Caesar et Brutus nije problem slozit CF,stvar je da je single gpu ipak bolji.Manje problema.To sta si slozia moga sam i ja,nije to problem.
NHF, ali ponašate se kao da treba završit fakultet da bi mogao složiti solidnu konfiguraciju. :P
Caesar et Brutus nije problem slozit CF,stvar je da je single gpu ipak bolji.Manje problema.To sta si slozia moga sam i ja,nije to problem.
U mene je bolja matična, tvoja čak ni USB3.0 nema. U tebe je tek bolja memorija te osjetno brži disk. Sve ostalo osim monitora i proca je na svoj način lošije (slabije).
EDIT: U tebe je i aftermarket hladnjak za CPU, ali i 240-tak Kn viša cijena.
I da, nikakva TF/III grafa se ne stavlja pored ove, razlika u cijeni je tek 6Kn, a DCII je DCII.
Caesar et Brutus tako to ide,nemos sve dobro imat u konfi.
I da, nikakva TF/III grafa se ne stavlja pored ove, razlika u cijeni je tek 6Kn, a DCII je DCII.
Ona zauzima 3 slota, pa ko voli nek izvoli.
Nema veze što zauzima tri slota, tako ionako je žohar stavio matičnu koja ne podržava SLi.
Odlučio sam da ću ipak uzeti neki od 24" samsungovih monitora (samo još se dvoumim između običnog monitora i TV monitora) Kaj vi mislite?
Svjestan sam prednosti SSD-a, no za sada ostajem pri običnom hardu. Bar su tu lake mogućnosti nadogradnje ako im padne cijena u skoroj budućnosti.
Nekako mi se dvije grfičke čine kao extremno rješenje, radije bih jednu ali noviju naravno.
Što mislite o ovoj konfiguraciji:
Lose za te novce.
A kaj bi bolje stavio za iste pare?
Ako baš želiš 24" monitor onda ovaj bez razmišljanja.
Monitor je 16:10 tako da i ja razmišljam o prelasku na njega tamo negdje oko 1-2. mjeseca ako bude mogućnosti.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10485
Problem je što si baš u toj nekoj sredini di se ne slaže neka krntija ali je ipak pre malo love da bude sve tip top i sve odlično.
I ja imam takav osjećaj, ali ovo mi je maks love koji mogu izvuć.
Vidim da većina ljudi uzima zasebne hladnjake za procesor pri slaganju konfe. Je li to baš nužno ako se nema namjera overlockat?
I ja imam takav osjećaj, ali ovo mi je maks love koji mogu izvuć.
Vidim da većina ljudi uzima zasebne hladnjake za procesor pri slaganju konfe. Je li to baš nužno ako se nema namjera overlockat?
Stock cooler ti je jako bućan jedino ako ti ne smeta buka slobodno ostani na stocku ako ti smeta uzmi neku zvijer
Odlučio sam da ću ipak uzeti neki od 24" samsungovih monitora (samo još se dvoumim između običnog monitora i TV monitora) Kaj vi mislite?
Svjestan sam prednosti SSD-a, no za sada ostajem pri običnom hardu. Bar su tu lake mogućnosti nadogradnje ako im padne cijena u skoroj budućnosti.
Nekako mi se dvije grfičke čine kao extremno rješenje, radije bih jednu ali noviju naravno.
Što mislite o ovoj konfiguraciji:
Nije to dobro.zasto ne staviti i5 2500k i IPS monitor?Zasto inzistirati na skupljem Samsung monitoru kad je LG jednako dobar?
1 x Asrock P67 PRO3-B3 - Intel P67, ATX, 4xDDR3 2133MHz, Gigabit LAN
1 x Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz,1MB/6MB,95W,Socket 1155
1 x DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE
1 x HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb 7200rpm 32MB cache Serial ATA II
1 x Napajanje XFX Core Edition 80+ 550W PSU - EasyRail technology
1 x CoolerMaster Gladiator 600, Mid Tower, bez napajanja,crno
1 x Spire TherMax II, socket 775/1156/1366/754/939/AM2/AM2+/AM3
1 x Tipkovnica Logitech Deluxe 250 keyboard HR, USB, crna
1 x MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III 1024MB GDDR5 256 bits
1 x LG IPS236V-PN, 23", 16:9, 1920x1080, LED, IPS, Anti Glare
7.437,96Kn
Ako zelis iz ADM-a mozda bi trebao razmotriti i ovaj moj prijedlog,a svakako i ono sto su slozili nick i zoharbizo u ADM-u.obje su bolje od ove tvoje....
Imas pravo...
Najviše mi problema zadaje upravo grafička... isplati li se uzeti navedeni GTX 560 ili je bolje žrtvovati ostale komponenete radi GTX 570?
Imas pravo...
Najviše mi problema zadaje upravo grafička... isplati li se uzeti navedeni GTX 560 ili je bolje žrtvovati ostale komponenete radi GTX 570?
razlika je cak 900kn,sto nije malo.razmisli sta ti je vaznije....
Isplati li se danas uzeti više od 4 GB RAM-a? .
Osjeti li se uopće neka velika razlika između 4 i 8 GB RAM-a u igrama (recimo uz core i5 2500k i gtx560)?
U igrama ti se ne primjeti, jedino su možda učitavanja levela u određenim mrvicu brža. Ako uzimaš sad uzmi 1 'keks' od 4GB, da kasnije lako ubaciš još jedan. Ili odmah uzmeš 2x4GB, cijene su relativno malene, ne znam hoće li biti većeg pada do dolaska 8GB pločica.
Hoće li se na ploče bazirane na socketima za sandy bridge procesore moći ugraditi i nadolazeći Ivy bridge procesori?
Hoće li se na ploče bazirane na socketima za sandy bridge procesore moći ugraditi i nadolazeći Ivy bridge procesori?
Da, na postojeće ploče sa P67, H67, Z68 chipsetima će ići i Ivy bridge.
nick54312 pogledaj mi zadnju konfu,2500k sa GTX 570 TFIII.Mislim da bolje od toga ne moze.
Ne znam baš.
Procesor s1155 Intel Core i5 2500K
Matična ploča s1155 MSI P67A-G45 B3
Memorija DDR3 1333MHz 4GB, 2x2GB, Kingmax
HDD SATA III 1000 GB SEAGATE Barracuda,
Grafička kartica XFX PCI-E ATI Radeon HD6870 (CrossFire)
Grafička kartica XFX PCI-E ATI Radeon HD6870 (CrossFire)
Napajanje 650W OCZ ZS series
LG DVDRW 22x GH22NS70 SATA
Kućište Gigabyte GZ-X6
Monitor LCD 21,5" Aoc F22+, 1920x1080, DVI
7.491,47Kn, Protis
Kasnije samo ubode neki aftermarket cooler za proc i to je to... preporučam...
Stavit dvije HD 6870 u to kućište je katastrofa.
Hoće li mi to tvoje predloženo napajanje držat neku jaču grafu u slučaju nadogradnje?
Koja je isplativija grafa od ove dvije:
Sapphire HD 6950, 1GB GDDR5 256bit, 800MHz, 2 vent version
MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III 1024MB GDDR5 256 bits
Hoće li mi to tvoje predloženo napajanje držat neku jaču grafu u slučaju nadogradnje?
Koja je isplativija grafa od ove dvije:
Sapphire HD 6950, 1GB GDDR5 256bit, 800MHz, 2 vent version
MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III 1024MB GDDR5 256 bits
Da, hoće. Nema beda s njim.
Podebljana je isplativija.