Opet o temperaturama

poruka: 8
|
čitano: 1.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Opet o temperaturama
...znam da ima vec puno slicnih tema na ovom forumu, ali situacija me prisiljava da napisem ovu...znaci ovako:
...danas sam kupio proc i ugradio ga i radi sve super ali mi je cudno sto se temperature core 0 i core 1 nisu ni za stupanj promjenile cijeli dan...racunalo radi vec gotovo 12 h i uglavnom se igraju igrice a temperature proca su stalno core 0 35 C, a core 1 45 C...i nisu se promjenile cijeli dan...ja mislim da bi se svakako trebale podici bar za 2-3 stupnja vise kad igram igre ali one su uvijek ovakve kakve sam naveo...pa mi recite je li mozda u kvaru senzor za mjerenje ili je nesto drugo posrijedi??...radi se o procesoru Intel dual core E5700...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Opet o temperaturama

Probaj neki drugi program, i nastoj da ti izbaci podatke unazad 10minuta jer onda pokrenes igru i poslije nakon nekog vremena ugasiš i pogledaš grafikon i oćitaš...

Preporućam: Core Temp i Core Temp Gadget.

Daj, pogledaj si IP- adresu!!!
17 godina
neaktivan
Opet o temperaturama

Sveejdno i u udle-u bi mu se trebale temperature mijenjat po stupanj-dva-tri gore dolje... nemre bit stalno ista nikako.

Probaj drugi programom očitat temp, ako je ista onda je do senzora.

everybody lies

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Opet o temperaturama
...ma probao sam vec nekoliko programa za mjerenje (speed fan, hw monitor, evrest, real temp), ali u svima je isto...danas sam stavio OCCT test na 30 min, large data set, normal priority i core 0 se sa 35 C pomaknula na 39 C u gotovo full loadu (od 90- 100%), a core 1 je ostala ista, znaci 45 C...i isto ne razumijem ovo http://imageshack.us/photo/my-images/225/downclock.png/ .....je li mi proc downlockan ili??
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
burner9 kaže...
...ma probao sam vec nekoliko programa za mjerenje (speed fan, hw monitor, evrest, real temp), ali u svima je isto...danas sam stavio OCCT test na 30 min, large data set, normal priority i core 0 se sa 35 C pomaknula na 39 C u gotovo full loadu (od 90- 100%), a core 1 je ostala ista, znaci 45 C...i isto ne razumijem ovo http://imageshack.us/photo/my-images/225/downclock.png/ .....je li mi proc downlockan ili??

Onda je do senzora...

btw ovo što ti spušta takt to je normalno u idle-u.

everybody lies
14 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
burner9 kaže...

Onda je do senzora...

btw ovo što ti spušta takt to je normalno u idle-u.

...a zast bi bilo do senzora kad se je core 0 ipak promjenila...ali spusten mi je bio takt i dok sam upalio test, a tad proc nije u idle-u, nego u loadu od 90-100%...

...I am just a child...
14 godina
Opet o temperaturama

Provjeri si temperature u biosu i usporedi s očitanjima u programima.

Bios temperature jedine i prave a ostalo više manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Opet o temperaturama
...nije problem u temperaturama...problem je u tome sto sam kupio proc koji nije kompatibilan s maticnom plocom i sad ne radi kako treba...umjesto na 3.0 GHZ, radi na 1.2 ghz...zato su i temperature takve...morat cu ga zamijeniti...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice