...danas sam kupio proc i ugradio ga i radi sve super ali mi je cudno sto se temperature core 0 i core 1 nisu ni za stupanj promjenile cijeli dan...racunalo radi vec gotovo 12 h i uglavnom se igraju igrice a temperature proca su stalno core 0 35 C, a core 1 45 C...i nisu se promjenile cijeli dan...ja mislim da bi se svakako trebale podici bar za 2-3 stupnja vise kad igram igre ali one su uvijek ovakve kakve sam naveo...pa mi recite je li mozda u kvaru senzor za mjerenje ili je nesto drugo posrijedi??...radi se o procesoru Intel dual core E5700...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...danas sam kupio proc i ugradio ga i radi sve super ali mi je cudno sto se temperature core 0 i core 1 nisu ni za stupanj promjenile cijeli dan...racunalo radi vec gotovo 12 h i uglavnom se igraju igrice a temperature proca su stalno core 0 35 C, a core 1 45 C...i nisu se promjenile cijeli dan...ja mislim da bi se svakako trebale podici bar za 2-3 stupnja vise kad igram igre ali one su uvijek ovakve kakve sam naveo...pa mi recite je li mozda u kvaru senzor za mjerenje ili je nesto drugo posrijedi??...radi se o procesoru Intel dual core E5700...
Probaj neki drugi program, i nastoj da ti izbaci podatke unazad 10minuta jer onda pokrenes igru i poslije nakon nekog vremena ugasiš i pogledaš grafikon i oćitaš...
Preporućam: Core Temp i Core Temp Gadget.
Sveejdno i u udle-u bi mu se trebale temperature mijenjat po stupanj-dva-tri gore dolje... nemre bit stalno ista nikako.
Probaj drugi programom očitat temp, ako je ista onda je do senzora.
Onda je do senzora...
btw ovo što ti spušta takt to je normalno u idle-u.
Onda je do senzora...
btw ovo što ti spušta takt to je normalno u idle-u.
...a zast bi bilo do senzora kad se je core 0 ipak promjenila...ali spusten mi je bio takt i dok sam upalio test, a tad proc nije u idle-u, nego u loadu od 90-100%...
Provjeri si temperature u biosu i usporedi s očitanjima u programima.
Bios temperature jedine i prave a ostalo više manje.