Imate moju konfu u moj pc. Što bih trebao promjeniti ubrzo i što bi stavio u zamjenu za to? I kolko para je otprilike potrebno za nadogradnju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisi jesili zadovoljan trenutnom brzinom ili nisi ,i sto zelis sa njim raditi
Imate moju konfu u moj pc. Što bih trebao promjeniti ubrzo i što bi stavio u zamjenu za to? I kolko para je otprilike potrebno za nadogradnju?
Komp ti je još uvijek "prolazan".
Kao što je kolega već rekao, ovisi za što se koristi.
Ja bih kao prvo promjenio napajanje, uzeo neko što valja (najpreća je sigurnost i pouzdanost računala). Minimalno Corsair CX 400W (oko 400 Kn).
De nam reci za što rabiš kompjuter te kakav monitor i koje rezolucije koristiš.
Koristi se 99% za igranje najnovijih igara kao što su CoDMW2...
Koristim rezolucije 1280-1024. To mi je najveća rezolucija. Ekran od 17 INČA.
Jel se isplati overklokati procesor? Ako da onda vjerojatno novi hladnjak bih stavio jer imam serijski od intela.
procesorje slab,uzmi jaci i naravno jace napajanje barem 500w neko brend
Pa jel se isplati overklokati?
Pa jel se isplati overklokati?
isplati,ali nikako sa intel hladnjakom,ako imas para kupi 4jezgreni procesor i dobae hladnjak
Nisam pri nekoj lovi. Tako da ću samo hladnjak. A jel dozvoljava ova matična Intel DG965RY overclokanje ovog prog procesora Intel Core 2 Duo E6300 1,86GHz
Nisam pri nekoj lovi. Tako da ću samo hladnjak. A jel dozvoljava ova matična Intel DG965RY overclokanje ovog prog procesora Intel Core 2 Duo E6300 1,86GHz
ebiga,izgleda nista od clokanja
Što??
Nevalja matična?
Što??
Nevalja matična?
da maticna,intelove je tesko i nemoguce klokati
Ajde mi nađi neki jeftini proc i napajanje u linksu.
EDIT:Jel bi mi se više isplatilo uzet matičnu(Do 500kn, glavno da Overclock i sve komponente podržava) koja podržava overclocking i podržava sve komponente moje (MOJ PC)?
Ajde mi nađi neki jeftini proc i napajanje u linksu.
za koliko para ?
Jel bi mi se više isplatilo uzet matičnu(Do 500kn, glavno da Overclock i sve komponente podržava) koja podržava overclocking i podržava sve komponente moje (MOJ PC)?
Jel bi mi se više isplatilo uzet matičnu(Do 500kn, glavno da Overclock i sve komponente podržava) koja podržava overclocking i podržava sve komponente moje (MOJ PC)?
nemozes bas puno izvici iz tog procesora
Nema veze barem malo jer još ne planiram mjenjati proc i ostatak a sa matičnom nemogu ništa. Nemogu staviti ni dvi grafe. Što se treba slagati kod matične i ostalih komponenta da bi valjala matična?
kad budes kupovao sljedecu maticnu uzmi asus ili gigabite jer njihovi biosi imaju vise opcija
novu matičnu za oc procesora
napajanje
hdd
i 2gb rama
Evo npr. ova ploča što se na njoj treba slagati sa komponentama da bih sve mogao staviti na nju?
Evo npr. ova ploča što se na njoj treba slagati sa komponentama da bih sve mogao staviti na nju?
nemoze ,tale za amd procesor
i taje za amd am2,am3
tebi treba socket 755
http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05030606
A jel ta podržava grafičku, rame i jel ima mrežnu i zvučnu karticu ugrađenu??
A jel ta podržava grafičku, rame i jel ima mrežnu i zvučnu karticu ugrađenu??
ovaje ok
Jel mrežna kartica i zvučna znači ovo što piše u imenu G-LAN i zvuk
Jel mrežna kartica i zvučna znači ovo što piše u imenu G-LAN i zvuk
da
Hvala zzz