Koji ventilator kupit..??

poruka: 9
|
čitano: 1.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

poZz ljudi zanima me koji ventilator/cooler kupit za proc amd phenom x4 9550 2.2ghz znaci imam temp oko 52 kada nis neradim kada igram neke igrice i zahtjevnije radnje skoci oko 70 msm to su normalne temp mi u zadnje vrijeme ali ja bi svejedno to htio malo snizit i stabilizirat jel proc je star dosta(4-5 god ga imam) pa da nesto nebi riknulo koji bi mi preporucili za njega ali da nije nesto preskup i da moze odrzat oc do 2.6 barem..

hvalka unaprijed..;))))))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

promjeni pastu na procu i past ce ti temperatura

-You wanna piece of me-no i wanna 2 piece
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo napravi ovo šta je korisnik poviše mene rekao, preporučio bi ti Arctic Silver 5, po meni najbolja pasta. 

Drugo, koliko ti misliš para dat za to?

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 10:05 (duma.ivan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kao sto i kolege kazu - prvo promjeni pastu i ocisti cooler od prasine. Ako ti temp. ne padne  preporucujem ti CM Hyper 212 EVO koji ce ti bit odlican i za daljnje proceve !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Koji ventilator kupit..??

do 150kn negdje mada ovaj hyper ako je tako mocan dalo bi se rastegnut al zzelio bi da mi budu pristojne temp kad ga klockam do 2.6-3.0 bi bio max kad bi isao(ak je moguce uopce)

i trebam nesto drugo a ne portio odnosno trebam di mogu otic u poslovnicu i sam to uzet..:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 16:00 (tomislavivic).
15 godina
tomislavivic kaže...

i trebam nesto drugo a ne portio odnosno trebam di mogu otic u poslovnicu i sam to uzet..:D

Navedi koju poslovnicu !

Music As A Weapon !!
13 godina

svejedno sve mi pasu feniks hg spot chipoteka i ove manje takodjer blizu maksimira sam ali nije mi problem otic malo po to samo da bas to malo nebude u veliku goricu..:D

i jel mi moze ko na privatnu objasnit montazu hladnjaka i toga i koliko paste treba stavit odmah svu ili..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ADM ti je blizu pa uzmi Scythe Katana 3 AMD Box ! Montiranje hladnjaka ti je opisano u njegovim uputama, a pastu stavis na proc u kolicini zrna riže !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

svejedno sve mi pasu feniks hg spot chipoteka i ove manje takodjer blizu maksimira sam ali nije mi problem otic malo po to samo da bas to malo nebude u veliku goricu..:D

i jel mi moze ko na privatnu objasnit montazu hladnjaka i toga i koliko paste treba stavit odmah svu ili..??

Evo ga. ;)

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice