interesiraju me moguce posljedice, naime hard disk sam podjelio na dvije particije za win 7 i za win8.do prije toga sve je super radilo na win 7, međutim sada se ponekad pri podizanju sustava u win 7 dogodi skeniranje diska 2-5 min i ponekad se cuju nepoznati zvukovi u komp kojih prije nije bilo, također win 8 se redovito nakon nekog vremena resetira. dali je hddisk u komi? particije nisam radio preko programa u win 7 jer mi jednostavno nije dao nego preko mini tool partition. što mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Provjeri hd tuneom dali imas bad sektora na hdd-u

..
se ponekad pri podizanju sustava u win 7 dogodi skeniranje diska 2-5 min i ponekad se cuju nepoznati zvukovi u komp kojih prije nije bilo, također win 8 se redovito nakon nekog vremena resetira. dali je hddisk u komi? ..
- ako radi, tad nisi pokvario particije. Problem koji opisuješ vjerojatno nema veze s kreiranjem particije.
-svako nepravilno gašenje (reset-smrzavanje) ostavlja oznaku 'dirty disk' nakon čega prvo paljenje popravlja stvar. Uzrok može biti disk, može biti soft (virus, loader, bilo što).
-diagom za hdd možeš provjeriti, npr SMART ili konkretni diag proizvođača (wd, st, hit.. ima na Hirensu) ako ne pronađe grešku onda je neki soft uzrok.