HDD izrada nove particije posljedice..

poruka: 3
|
čitano: 4.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

interesiraju me moguce posljedice, naime hard disk sam podjelio na dvije particije za win 7 i za win8.do prije toga sve je super radilo na win 7, međutim sada se ponekad pri podizanju sustava u win 7 dogodi skeniranje diska 2-5 min i ponekad se cuju nepoznati zvukovi u komp kojih prije nije bilo, također win 8 se redovito nakon nekog vremena resetira. dali je hddisk u komi? particije nisam radio preko programa u win 7 jer mi jednostavno nije dao nego preko mini tool partition. što mislite?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Provjeri hd tuneom dali imas bad sektora na hdd-u

PR0MATRAC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HDD izrada nove particije posljedice..
JINX kaže...

..

se ponekad pri podizanju sustava u win 7 dogodi skeniranje diska 2-5 min i ponekad se cuju nepoznati zvukovi u komp kojih prije nije bilo, također win 8 se redovito nakon nekog vremena resetira. dali je hddisk u komi? ..

- ako radi, tad nisi pokvario particije. Problem koji opisuješ vjerojatno nema veze s kreiranjem particije.

-svako nepravilno gašenje (reset-smrzavanje) ostavlja oznaku 'dirty disk' nakon čega prvo paljenje popravlja stvar. Uzrok može biti disk, može biti soft (virus, loader, bilo što).

-diagom za hdd možeš provjeriti, npr SMART ili konkretni diag proizvođača (wd, st, hit.. ima na Hirensu) ako ne pronađe grešku onda je neki soft uzrok.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice