Asus vs Lenovo-mišljenje

poruka: 4
|
čitano: 1.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Asus vs Lenovo-mišljenje

Bok svima,planiram kupiti novo stolno računalo i sad me zanimaju vaša mišljenja i iskustva između ASUSA i LENOVA.Imao sam loše iskustvo sa Lenovo laptopom tako da se dvoumim da li da dam šansu opet Lenovu ili ne...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 15:24 (HrcaA3000).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Asus vs Lenovo-mišljenje
HrcaA3000 kaže...

Bok svima,planiram kupiti novo stolno računalo i sad me zanimaju vaša mišljenja i iskustva između ASUSA i LENOVA.Imao sam loše iskustvo sa Lenovo laptopom tako da se dvoumim da li da dam šansu opet Lenovu ili ne...

za koju svrhu bi komp sluzio?

Osobno,ja bih Asus-u dao priliku..Lenovo je samo sjena nekadasnjeg IBM-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 15:40 (duhonja).
17 godina
Ma kakve gotove konfiguracije kupovati, imas temu na forumu slaganje pc konfiguracija pa nadi cjenovni rang i tamo upitaj.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Ma kakve gotove konfiguracije kupovati, imas temu na forumu slaganje pc konfiguracija pa nadi cjenovni rang i tamo upitaj.

Uz nesto visu cijenu,nema glavobolji kao sa home-made uradcima..uz danasnje garancije od 5 godina,tesko da se nesto po-domace sa tim moze mjeriti..

Svi skacu na zadnje noge,kao mogu oni za manje para bolje sloziti,a kasnije problemima nikad kraja..Opet ako firme slazu,i one uzmu za slaganje,pa je cijena opet visa,a sa garancijom manipuliraju...

Doista ne znam tko bi na domacoj sceni bolje poslozio nesto u usporedbi sa ovim..

http://rog.asus.com/rog-certified-products/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice