Klima uređaj - pitanje izdvojena tema

poruka: 1.416
|
čitano: 1.211.410
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Klima uređaj - pitanje
Ivan35 kaže...

ima netko iskustva sa cooper&hunter klimama?

Ukrajinski cooper&hunter, to ti je zapravo Gree ili ti nekadašnji češki Sinclair ali pod brendom Gree.

6 godina

Dupli post

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2025 23:23 (Chayy).
6 godina
ivaninho kaže...

Kakvi su Mitsubishi klime u cjenovnom rangu od 600-800 EUR za 3,5 kW u odnosu na druge proivođače? Za dvije sobe je li mi bolje multi split, kako da su vanjske multi split jedinice drastično bolje u odnosu na mono...puno hvala na odgovorima

Imam Mitsubishi Heavy Industries 5 kw, hladi mi potkrovlje i kat ispod, pozicionirana na vrhu stubišne galerije za potkrovlje. Usmjerim prema dolje, hladi kat, usmjerim horizontalno hladi sobe dvije u potkrovlju. Fantastična klima, tiha i jaka. Mislim da sa Mitsubishi i MHI i Electric ne možeš fulati.

Ovo za više jedinica, pa uvijek je bolje imati zasebne vanjske jedinice, za svaku unutarnju, al nemam osobno iskustva sa split opcijama. 

12 godina
Klima uređaj - pitanje

Pozdrav, danas mi je majstor ugradio novu klimu na kući i primijetio sam da vanjska jedinica nije u vaservagi, već malo odstupa. Može li se nešto dogoditi s obzirom na plin i ostalo? Hvala

13 godina
Klima uređaj - pitanje

Pozdrav forumasi,imam jedan pitanje oko instalacije dual split klime

Klimu bi postavio sam,jer su istalateri preskupi i moram puno čekati. Nisam bas neki laik. Jedino sto nisam siguran je na kraju poslije povezivanja. Kako nemam kompresor za izvlačenje plina da li je moguće samo puštati plina bez izvlačenja i ponovo vraćanje u instalaciju.

Jedne prilike sam gledao  "majstora" kako je samo malo ispustio plina nakon onu izlučuje gdje se puni klima,znaci bez compresora  dali treba to odraditi...unutarnje jedinice su udaljene 1.5-2 metra od vanjske...hvala

16 godina
To ti je taj takozvani majstor ispustio zrak iz instalacije ,a ne plin.Ako imaš kakvu batinu prebij ga .Taj način zadržava zrak u sustavu i garantira bučnu klimu,a moguč je i kvar .Vakumuranje je obavezno i nemoj platiti nekog ko to preskoči .
Ako sam montiraš,gubiš garanciju. Moja je preporuka da pkatiš pozdanog majstora i obavezno vakumiranje .
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice