ima netko iskustva sa cooper&hunter klimama?
Ukrajinski cooper&hunter, to ti je zapravo Gree ili ti nekadašnji češki Sinclair ali pod brendom Gree.
ima netko iskustva sa cooper&hunter klimama?
Ukrajinski cooper&hunter, to ti je zapravo Gree ili ti nekadašnji češki Sinclair ali pod brendom Gree.
Dupli post
Kakvi su Mitsubishi klime u cjenovnom rangu od 600-800 EUR za 3,5 kW u odnosu na druge proivođače? Za dvije sobe je li mi bolje multi split, kako da su vanjske multi split jedinice drastično bolje u odnosu na mono...puno hvala na odgovorima
Imam Mitsubishi Heavy Industries 5 kw, hladi mi potkrovlje i kat ispod, pozicionirana na vrhu stubišne galerije za potkrovlje. Usmjerim prema dolje, hladi kat, usmjerim horizontalno hladi sobe dvije u potkrovlju. Fantastična klima, tiha i jaka. Mislim da sa Mitsubishi i MHI i Electric ne možeš fulati.
Ovo za više jedinica, pa uvijek je bolje imati zasebne vanjske jedinice, za svaku unutarnju, al nemam osobno iskustva sa split opcijama.
Pozdrav, danas mi je majstor ugradio novu klimu na kući i primijetio sam da vanjska jedinica nije u vaservagi, već malo odstupa. Može li se nešto dogoditi s obzirom na plin i ostalo? Hvala
Pozdrav forumasi,imam jedan pitanje oko instalacije dual split klime
Klimu bi postavio sam,jer su istalateri preskupi i moram puno čekati. Nisam bas neki laik. Jedino sto nisam siguran je na kraju poslije povezivanja. Kako nemam kompresor za izvlačenje plina da li je moguće samo puštati plina bez izvlačenja i ponovo vraćanje u instalaciju.
Jedne prilike sam gledao "majstora" kako je samo malo ispustio plina nakon onu izlučuje gdje se puni klima,znaci bez compresora dali treba to odraditi...unutarnje jedinice su udaljene 1.5-2 metra od vanjske...hvala