Trbušni mišići

poruka: 7
|
čitano: 3.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Trbušni mišići

Pozdrav,

Ovako..imam 14 godina, visok sad 173 i imam 63 kilograma..pošto sam nogometaš to je idealna težina..

A sad me zanima sa kojim vježbama sagorijeti višak masne naslage sad trbuha i dobiti trbušne mišiče..??

I zanima me dal mi može kod dati tjedni program šta i kako jest..?

Jer čitam po ostalima forumima, stranicama, ali svako kaže drugačije..pa me zanima ima možda ko nešto što funkcijonira 100 % ??

Hvala !!! {#}

17 godina
Trbušni mišići
Kalorijska restrikcija. Dakle, moras sagorjeti vise kalorija nego ih unosis. Sportasi neidu na dijetu Kakvu preporucuju razni casopisi za zene, nego trose vise kalorija. Najbolje za nogometasa trcanje, orbitrek I bicikl. Kolicinu kalorija koje trosis mozes izracunati, kao i kalorije koje unosis hranom, net je pun tablica. Salo neces maknuti s trbuha ako radis trbusnjake. Naravno, nije lose raditi trbusnjake, ali organizam nema Mehanizam za micanje sala sa ciljanog mjesta, iako je trbuh uobicajeno mjesto gdje se salo prvo i najvise talozi, Pa ce se tu i najlakse vodjeti rezultati mrsavljenja. Glede hrane, smanjis unos tjesta, bjelog kruha, slatkisa(gazorani slatki sokovi) Povecas unos vlakana i bjelancevina.
13 godina
neaktivan
Re: Trbušni mišići

Trčanje je najbolje..ali neznam na koje ostale vježbe se odlučiti..??

Još nisu počele pripreme..jedva čekam jer imam trening 5 pita tjedno..a s tim dolazi sve više trčanja..:D 

17 godina
dinamo253 kaže...

Trčanje je najbolje..ali neznam na koje ostale vježbe se odlučiti..??

Još nisu počele pripreme..jedva čekam jer imam trening 5 pita tjedno..a s tim dolazi sve više trčanja..:D 

?? Pa rekao sam ti. Aerobne vježbe: bicikl, steper, orbitrek, možeš i preskakat konopac, bilo što da ti drži puls na oko 130,

tj. da možeš biti na granici da pričaš, dakle da nisi prezadihan dok vježbaš. Morali bi imati trenera koji to zna????

15 godina
neaktivan

Nevermind.

Tko zna kakav humor ode ekipa ima.

{#}

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 19:31 (forzzuk).
14 godina
Trbušni mišići

E sada ne znam jel ova vjezba za kondiciju,ali definitivno u vrlo kratkom vremenu napravi "pločice" na trbuhu.

Legnes na leđa,skupis noge i ruke uz tjelo.Ne podizuci,ruke,torzo i glavu,skupite noge lagano odignes od zemlje,pritom ne svijajuci koljena!

Tako fino drzis tok mozes.Pocnes se tresti ko lud{#}.Osjetis kako se vrsi pritisak na tvoje trbusne misice.

To fino šibaj,kada god imas vremena i volje.

Ako si dovoljno uporan za cc 3 mjeseca imas "plocice" kao zmaj!

15 godina
neaktivan
Trbušni mišići

Radi cardio. Ako oces možeš pronaći na netu P90X program ili Insanity, dosta dobro za ove zimske dane {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice