SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 234.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
sirka666 kaže...
Eld kaže...
sirka666 kaže...
Aliser kaže...

A zasto je Messi dobio zlatnu loptu?

Jer je sam doveo Argentinu do finala?

E vidis zato i je Njemacka svjetski prvak jer izgleda mnogi ne mogu shvatiti da je nogomet ekipna igra.

A takva je trenutno situacija s argentinskim nogometom. Nemaju obranu niti vezni red, ovo što su izvukli za prvenstvo je pravo čudo i mislim da ni oni sami nisu očekivali da će stići do finala.
Nitko ne osporava njemački timski rad, ali lopta se dodjeljuje najboljem pojedincu.

Pobedio si, mladac. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
Naravno da se nitko ne slaže kad ima milijardu hejtera. Rodriguez je najbolji strijelac, za to je dobio nagradu. A ispao je u četvrtfinalu.

Muller je po meni bio jedini ozbiljniji kandidat, i on je iz pobjedničke ekipe, ali kad se realno gleda individualno je Messi napravio više. Od onih golova u grupi kad je sam izvlačio Argentince, do najviše uspješnih driblinga na prvenstvu, naaviše prilika izrađenih za svoje suigrače.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

Bit ce bolje 2018.

12 godina
neaktivan

a šta ste očekivali od fife  messi da je ostao gulit krumpire u tučepima dobio bi nagradu

17 godina

ne bih bas dao ruku u vatru da je messi trebao dobit zlatnu loptu...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Aliser kaže...

Zato jer je zasluzio? A nije flopao kao neka velika imena... Khm, Ronaldo...

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
Ma Neuer je najbolji golman,a mogao bi biti i najbolji igrač.
Zamislite da čovjek igra u veznom redu.

Ovo sa Messijem je sprdnja,pa Muller je sto puta bolji igrač
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

pobjedili naši {#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
15 godina
iMoljac kaže...
Veronika-Kika kaže...
antimadridista kaže...
Naravno da se nitko ne slaže kad ima milijardu hejtera. Rodriguez je najbolji strijelac, za to je dobio nagradu. A ispao je u četvrtfinalu.

Muller je po meni bio jedini ozbiljniji kandidat, i on je iz pobjedničke ekipe, ali kad se realno gleda individualno je Messi napravio više. Od onih golova u grupi kad je sam izvlačio Argentince, do najviše uspješnih driblinga na prvenstvu, naaviše prilika izrađenih za svoje suigrače.

Antimadridista lupa glavom od zid jer Gdjessi nije uzeo naslov s Arđentinom {#}

I sad nije službeno najbolji ikad.{#}

nebi bio ni da je osvojio, ostale bi činjenice iste. Svaka era ima svog igrača i ne može se to uspređivati.

Cruyff je jedan od najboljih i najutjecajnijih igrača u povijesti, isto nikad nije osvojio SP.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

Pa i nema bas puno tih "era". Imas Pelea, Diega i Messia. Ja nikad nisam pogledao niti jednu utakmicu od prve dvojice. 

13 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Aliser kaže...

Zato jer je zasluzio? A nije flopao kao neka velika imena... Khm, Ronaldo...

Po tome je zasluzio i Robben koji je vukao nizozemsku, Muller i tako dalje... Ronalda nemoj niti stavljat u istu recenicu sa zlatnom loptom, nema veze s vezom. 

Ima puno drugih igraca sta su zasluzili, ali nije da ju niti Messi nije zasluzio.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
VirtUoso kaže...

Pa i nema bas puno tih "era". Imas Pelea, Diega i Messia. Ja nikad nisam pogledao niti jednu utakmicu od prve dvojice. 

pa to su povijesne činjenice, nebitno što mi nismo gledali. Nismo gledali ni Pele-a :)

Cruyff je obilježio 70-e i sigurno spada u sam vrh, bez obzira što nilad nije osvojio SP. Kao i Di Stefano recimo.

Općenito je glupo da se od igrača traži da mora osvojiti SP da bi nešto dokazao. To je turnir koji se igra jednom u 4 godine, jedan mjesec. Puno stvari ti se mora poklopiti da se osvoji prvenstvo,  kao pojedincu mislim.

11 godina
VirtUoso kaže...

Ako si gledao malo emisiju nako utakmice - Mesi ne ide u istu recenicu s Peleom i Maradonom. Naime, za razliku od te dvojice jos nije uspio osvojiti SP - i nema svoj eru u tom smislu.

15 godina
neaktivan

sta je beusan rekao za start neuera?

15 godina
MrSkunk43 kaže...

ništa, nije bio penal, ali nije bio ni prekršaj Higuaina. Uglavnom ništa ozbiljno što je utjecalo na rezultat xD

13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

Ukratko, trebala se nastavit igra

14 godina

Čudno prvenstvo obilježeno katastrofalnim suđenjem, sramotom domaćina i na kraju završilo "definicijom" nogometa -to je igra u kojoj pobjeđuju Nijemci.

17 godina
neaktivan
Super64 kaže...
VirtUoso kaže...

Ako si gledao malo emisiju nako utakmice - Mesi ne ide u istu recenicu s Peleom i Maradonom. Naime, za razliku od te dvojice jos nije uspio osvojiti SP - i nema svoj eru u tom smislu.

Nisam gledao i ne znam kakve veze ima emisija sa...? U kakvom bozjem smislu. Messi je obiljezio zadnjih 6 -+ godina kao ponajbolji igrac na svijetu i vec duze vrijeme ga se usporedjuje s njih dvoje. Nitko poslije Diega nije toliko godina kontinuirano igrao tako dobro.

12 godina
neaktivan

Čestitke bratskoj državi na ovoj tituli, najjača ekipa u svemiru! Zasluženo, svaka čast!

Što se Messija tiće, mora se priznati gotovo je sam dogurao svoju momčad do finala i zbog toga je zaslužio respekt, ne čudi me ova nagrada na kraju. Barem nešto za velikog maestra.

NOGOMET JE IGRA U KOJOJ UVIJEK NJEMAC POBJEĐUJE. ;) 

MS GOAT
16 godina

Zasluženo Nijemci, svaka im čast. Jadnog Schweinija su tolko istukli, već je mene bolilo :)

Jedino mi nije jasna nagrada Messiju, ima dosta igrača koji su odigrali bolji turnir, počevši od Mullera i Mascherana... al dobro, to je Messi, uvijek će nać razloga za dat mu neku nagradu.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
13 godina
neaktivan

Tooooooo!!! Deutschland! {#} {#}

16 godina

Posjetite twitter account ako ne vjerujete, prije nego sto se izbrise.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...

To majstore ne mijenja činjenicu da je Njemačka daleko najjača nogometna sila na planeti.

MS GOAT
17 godina
Mitch kaže...

Piše u komentarima da je prije utakmice tweetao hrpu mogućih ishoda pa je nakon utakmice ostavio ovih par koje je pogodio, a izbrisao sve ostale tweetove...

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Mitch kaže...

Piše u komentarima da je prije utakmice tweetao hrpu mogućih ishoda pa je nakon utakmice ostavio ovih par koje je pogodio, a izbrisao sve ostale tweetove...

evo slike koja ide u prilog tome. Necu tvrdit da je 100% legit, ali naišao sam na to

12 godina
neaktivan

Toliko o autentičnosti informacije.

MS GOAT
16 godina

Ha opet je kul ideja.

Inace mislim da je njemačka zasluzeno dobila, i sam sam rekao da ce pobjedit iako nisam mislio da ce ic u ET...

Messi isto zasluzeno najbolji, ipak je dosao do finala za razliku od Robbena

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan

Samo budala može povjerovat takvim linkovima lol.

Šta si mislio, da će FIFA platit miljardu argentincima nakon krvi i znoja da se naguze u ET da švabe osvoje? :D

16 godina

Hehe ako su mogli Juventus, Milan i Fiorentina 2006., zasto ne :)

14 godina
neaktivan

Zasluzena zlatna lopta, kaj pricate vi i pola svijeta, pa Messi je bio prevaga protiv Bosne i Irana...... Ako to nije zasluzilo pored svega videnog na ovom svjetskom prvenstvu zlatnu loptu, ja ne znam sta je! {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice