SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 237.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ja se iskreno nadam da ce njemačka napunit argentinu i 10-0. Cjelo prvenstvo se vuku i svaku al svaku utakmicu umrtve. Ni jedna tekma s argentinom nije bila zanimljiva al produ dalje sto je naravno njihov cilj. Stvar je u tome sto ja zelim da bolji pobjedi ne sretniji i lukaviji (pametniji). Ja navijam za nogomet! 

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
15 godina
neaktivan

Volio ga ili ne, Messi = nogomet, i nismo uopće svjesni kakvi smo sretnici da ga možemo gledati barem na TV-u i svjedočiti. Može biti ovakav onakav, pa šeme vs. CR7, koji je bolji itd., činjenica je da je tip - genijalan.

In the name of tragedy...
11 godina
neaktivan

Ovih dana sam se naslušao svega, te da će Belgija razbiti Argentinu a padoše bez ispaljenog metka, zatim da će ih Nizozemci poderati a sve što su napravili je bilo proigravanje Robben-a pred kraj regularnih 90. min.

Sada će vjerovatno pričati kako će ih njemački stroj samljeti i od njih napraviti "wurst", da imaju što nabaciti na roštilj uz pivo, a meni sa druge strane sve nešto miriše na 1986.g.

Btw., Mascherano me oduševio, Messi pokazao da u par poteza može rješiti pitanje pobjednika, ali ga kompanjoni slabo prate, Romero fantastičan...

Argentina je sa pola gasa stigla do sraza sa Belgijom i rješila ih hladno 1-0, još su dobro prošli, a u polufinalu odigrali oprezno sa nevjerovatnim samopouzdanjem (kompletna ekipa), defanzivno skoro bez greške. U napadu su malo komplicirali ali ok.

Švabe su mi drage, ali ja sam svim srcem za Argentinu, kako sam samo sinoć skakao od sreće, kao da su naši u pitanju. Što ono kažu? Nijedna europska reprezentacija nije osvojila prvenstvo na Američkom kontinentu. Nadam se da će tako i ostati.

15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
martinez1 kaže...

Ja se iskreno nadam da ce njemačka napunit argentinu i 10-0. Cjelo prvenstvo se vuku i svaku al svaku utakmicu umrtve. Ni jedna tekma s argentinom nije bila zanimljiva al produ dalje sto je naravno njihov cilj. Stvar je u tome sto ja zelim da bolji pobjedi ne sretniji i lukaviji (pametniji). Ja navijam za nogomet! 

Njemačka se provukla protiv Alžira, protiv Francuske je vjerojatno jedna od najlošijih utakmica prvenstva.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan

kada je mourinho igrao bunkere sa svojim klubovima i chealsea to je bila vrhunska taktika i neki su velicali taj sistem i govorili barcelona igra antinogomet, sada pljuju po argentini da igraju antinogomet, jest da nije nesto ali ne igraju bunker kakav je mou znao igrat, pa ta nizozemska za koju su svi navijali u ovoj tekmu i koja je napunila spanjolsku u polufinalu nisu imali 90 min udarac u okvir, ljudi hejtaju messija ne ni argentinu ni barcelonu nego njega zato jer njihov ljubimac moze samo na ps4 igrat finale SPa, toliko o tome koliko je on dobar u repki, a bitno je da se pljuje po messiju da je nula u repki

15 godina
neaktivan
11 godina
antimadridista kaže...

Zanimljivo da je isto finale bilo i 1986. kad je Argentina osvojila s Maradonom xD

A jesu li uopce zasluzili to finale??? Ovo si namjerno - zaboravio!?

15 godina
neaktivan
Nisam gledao emisiju, citam da je Stimac rekao da Njemacka dobiva jer ima dan vise odmora. Ako je tako, Argentina dobiva.
Real eyes realize real lies...
11 godina
neaktivan
thedream kaže...

Volio ga ili ne, Messi = nogomet, i nismo uopće svjesni kakvi smo sretnici da ga možemo gledati barem na TV-u i svjedočiti. Može biti ovakav onakav, pa šeme vs. CR7, koji je bolji itd., činjenica je da je tip - genijalan.

Kako je samo emotivno proslavio Maxi-ev gool za prolazak u finale, kada su se svi sjurili prem Romeru... Jadni Lavezz nije smio niti gledati (samo je molio), a ministar Argentinske odbrane Mascherano od sreće nije mogao suspregnuti suze.

Nadam se da će se odmoriti i biti spremni za finalni okršaj, te odigrati najbolje što mogu i ući u nogometnu povijest.

14 godina

Kao prvo, u finalu je uvijek 50:50. Nitko ne dođe u finale bez da je odigrao barem nešto i sve što je bilo prije je tu skroz nebitno. To je tekma koju neki igraju jednom u životu, a većina nikad i ako sad tu nedaš 120% ne trebaš ni igrati nogomet. Argentina koliko god osporavana nije primila gol ni od "atomskih" Francuske, Belgije i Nizozemske i tko to ne respektira nije baš pri zdravoj pameti.

Napad šteka što je logično jer jedino Di Maria i Messi nisu kompletni invalidi. Palacio promaši zicer ni sam ne zna kako, Lavezzija nema cijelu tekmu, Aguero ozlijeđen cijele sezone i nije ni na 50%, a Higuain može potezom riješiti tekmu, ali malo to znači kad ga nema 90% tekme. Mrzili ga ili voljeli, činjenica je da je Messi sam dovukao ovu momčad do finala. Objektivno, to je momčad koja ispada u skupini jer su skroz neuigrani osim u obrani. Na razini Brazila, ako ne i gori čak. Ali Messi čini nemjerljivu razliku i onda sve ove stvari padaju u vodu. Takvog igrača Njemačka nema ni izbliza i ne bi bilo prvi puta da jedan igrač riješi finale. Niti bi bilo prvi puta da momčad koja impresivno prođe polufinale, jednostavno zakaže u finalu.

Njemački stroj je bio impresivan u tekmama gdje je zabio rano gol, a protivnici su relativno brzo psihički pukli. Malo je vjerojatno da će ovo biti takva tekma, da će Argentina samo odustati ako prime brz pogodak. 

Prije svega očekujem da finale bude spektakularno što i zaslužujemo nakon ovakvog prvenstva koje je sigurno jedno od najboljih, ako ne i najbolje koje sam imao prilike gledati. Svejedno mi je tko uzima naslov, samo da se ne dogodi klasika gdje su obje momčadi pod pritiskom važnosti tekme i nitko se ne usudi preuzeti velik rizik. Ne tražim puno, može nešto tipa Milan Liverpool iz 2005 je sasvim dovoljno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
U anketi koju je ponudio neki dan prije jedan kolega forumaš, ja sam glasovao za finale Njemačka vs Arđentina, i želja potajno mi se je ostvarila. U borbi za treće mjesto želim i prognoziram pobjedu "Niskozemaca" u devedeset minuta utakmice bez produžetaka i/ili penala. Finale; prognozirao i želim uvjerljivu pobjedu Njemačkog ELF-a, iz preko nekoliko razloga, europskog predznaka, makar, neće mi biti tlaka i ako pobjedi Arđentina, svojim trudom i zaslugom.
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Tog Lavezzija nema cijelo SP na mapi :S On i kad prodribla nekoga (rijetko) uspije uprskati akciju. Otprilike je na razini Hulka trenutno, nebitan za ishod utakmice, Higuain je solidan, Aguero je ozlijeden vec par godina cini mi se xD, neznam kad je bio 100%.. Messi mi jednostavno opet ostavlja dojam da se seta i igra s pola snage, a dosad je rjesio skoro svaku utakmicu, a sve su momcadi postavile flastera i tu je tesko proci... Svejedno ima najvise driblinga i key passova pretpostavljam, al sta ces kad je ostatak napada nepovezan. Iznenadili su svih obranom, ja sam racunao da ce tu biti ocajni i napad bi uvijek davao gol vise, ali ne... Svicarska, Belgija i Nizozemska, ozbiljne momcadi, a samo Svicarska zaprijetila vise od 2-3 puta i pogodila vratnicu.
13 godina
neaktivan

Mülleru 7-1 nije bilo dosta {#}

11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Zanimljivo da je isto finale bilo i 1986. kad je Argentina osvojila s Maradonom xD

Zanimljivo da je isto finale bilo i 1990. kad je Argentina izgubila s Maradonom XD {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 13:48 (Veronika-Kika).
15 godina
neaktivan

Zanimljivo i da je Argentina 2010. izgubila od Njemačke 4:0 :r

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:47 (Aliser).
15 godina
neaktivan
I '86 kad je osvojila.
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Zanimljivo i da je Argentina 2010. izgubila od Njemačke 4:0 :r

Krive trenera jer nije Messia uveo.Ove godine ce Messi igrati ali ce ih opet poderati.

btw.Sta ce biti sa  Di Marie? Jel upitan za nedjelju?

17 godina

mislim da argentinci nemaju neke velike sanse protiv svaba. sa ili bez di marie svabe bi trebale pomest argentince. jos kad sam procitao da je hummels rekao kako su stali protiv brazilaca u drugom poluvremenu... bilo sta drugo osim pobjede svaba u 90 min bi bilo iznenadenje

sta se tice utakmice za trece misto... mislim da bi to nizozemska trebala rijesit.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina

Meni ste svi vi zanimljivi

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...

Izvini strucnjak nismo te prepoznali.

Anyway, da slazem se i nadam se da ce svabe nalemati argentinu sa 10-0, to je ekipa koja rame uz rame ide sa brazilom, najlosija igra a najbolji rezultati.

Ali 7-1 rezultat mi jos nije jasan, covjece takav rezultat ne mozes dobiti ni kad igras PES/FIFU protiv brazila ne znam ti kako da igras. (dobro mozda neko moze ali ja nikako) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

I mi tebe volimo {#}

14 godina
coso9288 kaže...
Hexfire kaže...

I mi tebe volimo {#}

{#}

17 godina
chaselol kaže...

Anyway, da slazem se i nadam se da ce svabe nalemati argentinu sa 10-0, to je ekipa koja rame uz rame ide sa brazilom, najlosija igra a najbolji rezultati.

Ali 7-1 rezultat mi jos nije jasan, covjece takav rezultat ne mozes dobiti ni kad igras PES/FIFU protiv brazila ne znam ti kako da igras. (dobro mozda neko moze ali ja nikako) 

brazilci su se raspali iz par razloga.

prvo... neymar. on ih je nosio, a poslije onakve ozlijede, koja je dosta sokantna... tesko se bilo nakon toga dignut

drugo... nedostatak silve. ipak je on kapetan, a vidjelo se koliko im je falio.

trece... brazilci zive u imaginarnom svijetu. oni misle da su oni najbolji. taj balon od sapunice u kojem su oni bili... bilo je pitanje vremena da se rapsrsne. i kad su naletili na pravu ekipu vidjelo se da oni ne mogu.

cetvrto... trener im je kreten. uz duzno stovanje, toliko igraca je mogao pozvati koji bi bolje odigrali.

sigurno je da su njihovi igraci kvalitetni, ali oni ne cine momcad. tako da, bilo je ocito da oni nece osvojit prventstvo, bez obzira na to sto su domacini i da ce ih neka bolja ekipa nalozit. i ja se iskreno nisam nadao sedmici, ali nekih 3-4 komada je bilo ocekivano

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

Ljudi pozz, i sad sam možda malo i offtopic, ali valjda će me netko poslušat.
Naime, u ponedjeljak 14.7 u 21:10 na HTV-u će biti prikazani svi golovi sa SP-a, pa mislim da bi bilo dobro kad bi netko to snimio i onda uploadovao na net, svejedno jel u obliku torrenta ili nekog servisa kao što je youtube (može se i na yt stavit, samo morate prekrit neki dio ekrana i FIFA Vam ne može obrisat video).
Jer ipak, zanimljivije je nekako pogledat sve golove sa našim komentatorima (koji također ne pokazuju neko znanje osim Ćosića), nego sa onim arapskim, ruskim itd. što stavljaju na net. 

Ja bi to snimio, ali imam njesra TV, i nemam neku "opremu" za tak šta. :)

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2014-07-14

Ja sam ptica i moram da letim
11 godina
Anchor Man kaže...

Kako je samo emotivno proslavio Maxi-ev gool za prolazak u finale, kada su se svi sjurili prem Romeru... Jadni Lavezz nije smio niti gledati (samo je molio), a ministar Argentinske odbrane Mascherano od sreće nije mogao suspregnuti suze.

Nadam se da će se odmoriti i biti spremni za finalni okršaj, te odigrati najbolje što mogu i ući u nogometnu povijest.

Ja se nadam da ce Njemci barem malo ponoviti partiju iz polufinala, zabit petardu i uci u nogometnu povijest - kao repka koja je razvalila hvalisavce iz J. Amerike.

13 godina
neaktivan

1999: Brazil 4-0 Germany
2002: Brazil 2-0 Germany
2004: Brazil 1-1 Germany

Total: Brazil 7-1Germany

Revenge Time
2014: Brazil 1-7 Germany

15 godina

Moglo je biti i dvoznamenkasto.

HTC 8X :)
11 godina
kratos091 kaže...

Moglo je biti i dvoznamenkasto.

Meni je iskreno zao. Trebali smo vidjeti kolko stvarno mogu primiti. U kosarci se zna trpat da to boli. Steta.

17 godina

mislio sam da nijemci nikad ne staju, al sad sumnjam da je ozil ono slučajno promašio. 

Life is too short to remove USB safely
13 godina
hrvooje kaže...

mislio sam da nijemci nikad ne staju, al sad sumnjam da je ozil ono slučajno promašio. 

Ozil je hebena prevara... ono promasit je tuzno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice