SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 234.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Njemačka Argentina finale po mojem.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.

njemacka - nizozemska moje misljenje

It's not who u are, it's who u know.
14 godina

Finale Brazil-Argentina... Messi u 93' zabija za pobjedu i osvaja najveći trofej koji mu nedostaje i potvrđuje da je jedan od najvećih (ako ne i najveći) a Brazilci cvile kao 1950. kad su doma izgubili u finalu protiv Urugvaja, al ovo bi im definitivno teže palo {#}

Ili Njemačka-Nizozemska pa da Nizozemci konačno osvoje taj trofej.

Ne mogu se odlučiti koji par bi mi bio bolji....

Kako Messi hejteri stišču TD, presmiješno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 19:32 (vrinho).
14 godina
vrinho kaže...

Finale Brazil-Argentina... Messi u 93' zabija za pobjedu i osvaja najveći trofej koji mu nedostaje i potvrđuje da je jedan od najvećih (ako ne i najveći) a Brazilci cvile kao 1950. kad su doma izgubili u finalu protiv Urugvaja, al ovo bi im definitivno teže palo {#}

Ili Njemačka-Nizozemska pa da Nizozemci konačno osvoje taj trofej.

Ne mogu se odlučiti koji par bi mi bio bolji....

Da se tako nesto dogodi(a nece se) svi hejteri kojih ima i previse na ovom forumu bi pocinili samoubojstvo vjerojatno.

Biti ce  zanimljive oba dvije polu-finalne utakmice sigurno samo da ih ne sude neki juzno americki ili azijski jazavci jer sudenje do sad je ispod svake razine , jednostavno sramota.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 18:38 (dad0r).
14 godina
dad0r kaže...

Da se tako nesto dogodi(a nece se) svi hejteri kojih ima i previse na ovom forumu bi pocinili samoubojstvo vjerojatno.

Biti ce  zanimljive oba dvije polu-finalne utakmice sigurno samo da ih ne sude neki juzno americki ili azijski jazavci jer sudenje do sad je ispod svake razine , jednostavno sramota.

Mislim da ih nema tako puno ovdje, osim nekih žešćih Realovaca.

A čuj, oba para su J. Američko-Europska tako da sumnjam da će biti i suci od tamo. Može se očekivati neki azijski ili afrički jazavci, nažalost.

11 godina

Njemacka-Argentina finale...

15 godina
neaktivan
Ja bih Brazil-Argentina i da im mrski susjedi uzmu naslov... Epic. A inace nekako najbolje Njemacka-Argentina, iako se Arg jos trazi, a Nizozemska je opasna.
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan

Njemačka - Nizozemska bi bilo najbolje finale po meni. Kakvo je vaše mišljenje?

Najbolje finale bi po meni bilo:

7 Brazil-Argentina
1 Brazil-Nizozemska
9 Njemačka-Argentina
48 Njemačka-Nizozemska
Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina

Baš bih rado vidio kako Messi podiže pehar usred Brazila. Pošto mu je ovo vjerojatno i zadnja prava šansa da utiša sve kritičare jednom za svagda, sigurno će dati 100%, a svi znamo da je i ozlijeđen bolji od skoro svakoga. Vidjeti facu ovog se*onje Scolarija bi bilo neprocjenjivo. Argentine me ugodno iznenadila sa defanzivom protiv Francuske, što im je na papiru slabiji dio. Bit će to zanimljiva tekma. Nizozemcima paše da Argentina vodi igru da mogu na kontre, ali baš samo dati Messiju i Di Mariji (ako će igrati) loptu i onda čekati šansu za kontru ne zvuči kao genijalan plan. A i Nizozemska je vječni luzer, ima nešto i u tome.

Njemačka po meni nije dosad pokazala ništa posebno. Imaju nevjerojatnog Neura i Hummelsa, ali ostatak momčadi još nije pokazao sve što zna. Trebaju puno bolje protiv Brazila, ako žele u finale. Brazil je od sve 4 repke najmanje zaslužio da bude tu, ali pokazali su protiv Kolumbije da mogu i lijepo igrati pa može biti svega. Izostanak Silve je ogroman udarac bez obzira što Dante nije toliko lošiji i to bi moglo presuditi. Neymar nije baš briljirao zadnje 2 tekme, pa neće njegov izostanak biti tako ogroman hendikep kao što se sugerira.

Moji favoriti su ionako ispali pa mi je više manje svejedno, ali po dosadašnjoj tradiciji puno je vjerojatnije Južnoameričko finale nego Europsko.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Baš bih rado vidio kako Messi podiže pehar usred Brazila. Pošto mu je ovo vjerojatno i zadnja prava šansa da utiša sve kritičare jednom za svagda, sigurno će dati 100%, a svi znamo da je i ozlijeđen bolji od skoro svakoga. Vidjeti facu ovog se*onje Scolarija bi bilo neprocjenjivo. Argentine me ugodno iznenadila sa defanzivom protiv Francuske, što im je na papiru slabiji dio. Bit će to zanimljiva tekma. Nizozemcima paše da Argentina vodi igru da mogu na kontre, ali baš samo dati Messiju i Di Mariji (ako će igrati) loptu i onda čekati šansu za kontru ne zvuči kao genijalan plan. A i Nizozemska je vječni luzer, ima nešto i u tome.

Njemačka po meni nije dosad pokazala ništa posebno. Imaju nevjerojatnog Neura i Hummelsa, ali ostatak momčadi još nije pokazao sve što zna. Trebaju puno bolje protiv Brazila, ako žele u finale. Brazil je od sve 4 repke najmanje zaslužio da bude tu, ali pokazali su protiv Kolumbije da mogu i lijepo igrati pa može biti svega. Izostanak Silve je ogroman udarac bez obzira što Dante nije toliko lošiji i to bi moglo presuditi. Neymar nije baš briljirao zadnje 2 tekme, pa neće njegov izostanak biti tako ogroman hendikep kao što se sugerira.

Moji favoriti su ionako ispali pa mi je više manje svejedno, ali po dosadašnjoj tradiciji puno je vjerojatnije Južnoameričko finale nego Europsko.

ja nisam misljenja da messi mora osvojit world cup da bi on pokazao da je velik igrac. to mi je jedna od vecih gluposti da on to mora osvojit da bi bio najbolji. bezveze.

i ''moji'' su ispali ali sigurno ne bih volio da brazil ili argentina osvoje jer nisu nista konkretno pokazali. e sad sto se tice njemacka ili nizozemska.... to je teze prognozirat.

14 godina
Obi Wan kaže...

ja nisam misljenja da messi mora osvojit world cup da bi on pokazao da je velik igrac. to mi je jedna od vecih gluposti da on to mora osvojit da bi bio najbolji. bezveze.

i ''moji'' su ispali ali sigurno ne bih volio da brazil ili argentina osvoje jer nisu nista konkretno pokazali. e sad sto se tice njemacka ili nizozemska.... to je teze prognozirat.

Pa mislim da je to svakome normalno, ali činjenica je da oni s kojima se njega uspoređuje imaju kvačicu pokraj "Osvojiti svjetski naslov" i da se to uvijek uzima kao nešto što njemu još fali da bude uz bok/iznad njih. Ovo sad mu je skoro sigurno najbolja prilika koju će dobiti. Protivnici nisu na posebno višoj razini od Argentine i iako on možda nije u top formi, dovoljno je dobar da sam povuče repku do samog kraja. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Pod cijenjivao sam Messia bas ono jako,ali koja je taj covjek legenda,carobnjak..Jednostavno ono sto on radi je nezamislivo..

Promijenio sam jako misljenje o njemu,,ali buvalno on sam vuce repku i vjerojatnio ce mi moji Holandezi ispast,al sta ces :(

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...

Pod cijenjivao sam Messia bas ono jako,ali koja je taj covjek legenda,carobnjak..Jednostavno ono sto on radi je nezamislivo..

Promijenio sam jako misljenje o njemu,,ali buvalno on sam vuce repku i vjerojatnio ce mi moji Holandezi ispast,al sta ces :(

Takav je bio i prije SP.a... tako da ga se nema zasto podcjenjivat kao igraca. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...

Ma ne nego nisam ga vidio takvog uvijek mi je Ronaldo bio drazi,ali su mi sad nekako jednaki(Man Utd fan,da ne popusim hate)

Malo je opao u brzini,pa ne moze vise onako nanizati 4-5 igraca i onda asistirat ili zavrsiti sam :)

Samo sam promijeno misljenje :D

I da bolja mu je ona duga kosa :D

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Malo je opao u brzini,pa ne moze vise onako nanizati 4-5 igraca i onda asistirat ili zavrsiti sam :)

http://giant.gfycat.com/UnfoldedShamelessAmmonite.gif

Da, opao u brzini..

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Moja prognoza za finale je Njemačka i Nizozemska, pod uvjetom da suci ne zeznu Njemce.

Samo se nadam da neće biti na kraju Brazil - Argentina!

Onda bi cijeli svijet pričao kako je to sve namješteno.

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
13 godina
Hrvek1909 kaže...
drakula789 kaže...

Da, opao u brzini..

Tu je prikazana agilnost ne brzina.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...
drakula789 kaže...

Da, opao u brzini..

Tu je prikazana agilnost ne brzina.

Pa jel' niste vidjeli sad protiv BIH krene i onda ga sustignu..

Vratit ce se taj Genije kad tad u onu formu :)

11 godina
neaktivan

Meni ako je itko djelovao da igra sa pola gas onda je to Argentina. Sve do okršaja sa Belgijom su igrali li-la, preko one stvari, hoćemo-nećemo, sve dok Messi ne odluči da je dosta zezancije. Protiv Belgije odigraju nezamislivo dobro odbranu i uštopaj Belgiju punu talenata i natjeraju je da bunari, što je bilo smješno za gledati. Mnogi "znalci" su pomislili da će ovi maskarirati Argentinu nakon one predstave protiv SDA-a.

Ima jedna stvar koju sam primjetio kada je Argentina i Messi u pitanju, a to je da ga protivnički igrači u tunelu prije izlaska na travnjak gledaju i mjerkaju Messi-a sa strahopoštovanjem, a to mnogo govori. Takav pristup jedino što garantuje je poraz, a sa druge strane dokazuje kakav je Messi igrač i koliko doprinosi Argentini, znači osim čarolije i poteza kojima je u stanju rješiti pitanje pobjednika, tu je i jedan psihološki efekt koji kod protivnika izaziva strah i na taj način ih limitira da pruže najbolje što mogu. Npr. onaj Hazard se nije vidio čitavu tekmu.

Ako Argentina preskoči Nizozemce, ja ne sumnjam da će postati prvaci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 13:05 (Anchor Man).
17 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...

Ma ne nego nisam ga vidio takvog uvijek mi je Ronaldo bio drazi,ali su mi sad nekako jednaki(Man Utd fan,da ne popusim hate)

Samo sam promijeno misljenje :D

I da bolja mu je ona duga kosa :D

joj kad vidim ovakve komentare (usporedbe ronalda i messiaj i svrsavanje na njih, pa fanboyz bitke i ostale gluposti)

kad ce te vise shvatit da su oba igraca fantasticna, ali nisu takvi igraci da ih se moze usporedivat. svaki je genijalac za sebe. messi ima svoje kvalitete i mane, ronaldo takoder.

budite sretni sto mozete obojicu gledati.

13 godina
Anchor Man kaže...

Meni ako je itko djelovao da igra sa pola gas onda je to Argentina. Sve do okršaja sa Belgijom su igrali li-la, preko one stvari, hoćemo-nećemo, sve dok Messi ne odluči da je dosta zezancije. Protiv Belgije odigraju nezamislivo dobro odbranu i uštopaj Belgiju punu talenata i natjeraju je da bunari, što je bilo smješno za gledati. Mnogi "znalci" su pomislili da će ovi maskarirati Argentinu nakon one predstave protiv SDA-a.

Ima jedna stvar koju sam primjetio kada je Argentina i Messi u pitanju, a to je da ga protivnički igrači u tunelu prije izlaska na travnjak gledaju i mjerkaju Messi-a sa strahopoštovanjem, a to mnogo govori. Takav pristup jedino što garantuje je poraz, a sa druge strane dokazuje kakav je Messi igrač i koliko doprinosi Argentini, znači osim čarolije i poteza kojima je u stanju rješiti pitanje pobjednika, tu je i jedan psihološki efekt koji kod protivnika izaziva strah i na taj način ih limitira da pruže najbolje što mogu. Npr. onaj Hazard se nije vidio čitavu tekmu.

Ako Argentina preskoči Nizozemce, ja ne sumnjam da će postati prvaci.

Neke ekipe znaju napraviti flaster na messiu i nedat mu uopce primit loptu a neke ekipe ga puste i onda on radi dar.mar po terenu. TO je jedina razlika. Zaljepi jednog razbijaca na Messia + jos jedan da mu cuva leda ako dobije loptu u noge i rjesio si problem. No, dogada se ista stvar ko i sa ekipama koje popiju 5-6 komada od Barce, idu se nadigravat i onda frajer 3 puta presprinta kroz 5 igraca i zabije gol.

17 godina
neaktivan

Njemačka  - Argentina. To će biti finale.Ovaj Brazil mi je nula bodova, naročito jer nemaju nikoga osim tog Neymara, koji je vidjeli smo, nježnik, a često i simulant.Suci su krali svima osim brazilcima.Nisu objektivno niti zaslužili da idu u finale, ni po kvaliteti igrača niti po igri.Zašto bi oni išli u finale, zato što su domaćini, ili zato što su "u Brazilu ludi za nogometom", kao da drugdje nisu.Nije brazil što je nekada bio.Imati jednog igrača A klase, sramota.Pa ne možeš igrati na jednog asa.Čovječe da su pozvali Eduarda u svoju repku imali bi bolji napad.

Ko je taj Fred !?

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
13 godina

Fred je bio jako kvalitetan kad je igrao u Lyonu, a sad je dno dna. 

Ja ocekujem ipak Njemacka - Nizozemska... Mislim da doktor Van Gaal ima rjesenje za Argentinu.

15 godina
neaktivan

http://sports.yahoo.com/news/di-maria-ruled-brazil-try-thiago-silva-back-000611763--sow.html

Zanimljivo:

Brazil launched a desperate appeal to have skipper Thiago Silva's ban for their World Cup semi-final against Germany overturned on Sunday but Argentine hopes of seeing Angel Di Maria in action were ended by injury.

Prepali se Brazilci hah :D

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
13 godina
neaktivan

I Aguero se vraća Argentini..

15 godina
neaktivan
Nece im Silva puno pomoci, Dante ce to sasvim solidno odigrati, problem im je izostanak Neymara i mozda Williana, nema sanse da daju gol... Preostaju im Fred (lol), Hulk, Oscar, Bernand ... Od normalnih napadackih opcija. Sad mu je mozda zao sto nije Kaku zvao, nije on bas za bacit u ovakvoj situaciji.
Real eyes realize real lies...
17 godina

simpatije gajim prema nijemcima, tim više što drukam kontra brazila. ako nijemci budu u finalu i osvoje onda je velika vjerovatnost da će neuer biti najbolji igrač njemačke. čovjek mora 50% bonusa više, jer je dio utakmica igrao i kao branič

Life is too short to remove USB safely
14 godina

Pa to bi bio sasvim normalan razvoj događaja. Iskreno se ne sjećam ni jednog natjecanja gdje su golmani bili toliko razvikani ko ove godine. Naravno da uvijek ima netko tko odskaće, ali ove je to posebno naglašeno. Golmani su najveće zvijezde ovog SP-a.

17 godina
Obi Wan kaže...
Hexfire kaže...

Baš bih rado vidio kako Messi podiže pehar usred Brazila. Pošto mu je ovo vjerojatno i zadnja prava šansa da utiša sve kritičare jednom za svagda, sigurno će dati 100%, a svi znamo da je i ozlijeđen bolji od skoro svakoga. 

I ja mislim da nemora. Ali ljudi vole simboliku i kompletiranje trofeja:)
No naravno najveći timovi, najjači nogomet i biznis ne vodi se sa reprezentacijama.
Kad smo kod "suparništva" Argentine i Brazila, mali 
podsjetnik na jedan od najubojitijih parova modernog nogometa: Messi+Ronaldinjo:

Što se mene tiče, samo navijam za atraktivan nogomet, i "moji" su ispali, pa
mi je samo do gušta poput onog USA-Belgija :) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 15:16 (overhaul).
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Neke ekipe znaju napraviti flaster na messiu i nedat mu uopce primit loptu a neke ekipe ga puste i onda on radi dar.mar po terenu. TO je jedina razlika. Zaljepi jednog razbijaca na Messia + jos jedan da mu cuva leda ako dobije loptu u noge i rjesio si problem. No, dogada se ista stvar ko i sa ekipama koje popiju 5-6 komada od Barce, idu se nadigravat i onda frajer 3 puta presprinta kroz 5 igraca i zabije gol.

Nema tog flastera kad Messi odluči dati sve od sebe, a na njemu se vidi kako pametno dozira nastupe ovisno od protivniče ekipe. Tulipani starataju sa Kuyt-om, RvP-om, Sneijder-om, Robbenom, što dokazuje više napadačku nastrojenost, što će pak biti idealno za Argentinu koja također ima paklen napad. Australija ih je dobro namučila i pokazala koliko su ranjivi u odbrani, Meksiko stradao jer se se odlučili na totalni bunker nakon vodstva (što je Herera i priznao), Costa Rica ih pustila da napadaju skoro cijelu tekmu, a sa druge strane odbrana Argentine fantastično odigrala protiv Belgije.

Mnogi zanemaruju Lavezzia koji, ako bude raspoložen može napraviti pomutnju u Nizozemskoj odbrani, a čujem da se vraća i Aguero. Ako se budu bazirali samo na Messia, jaooo se njima, plus to, što ja kod Nizozemaca nevidim niti jednu klasu u odbrani, a kod Argentinaca također, ali sve jedno optimizam budi defanzivna izvedba protiv Belgije u kojoj se ključni igrači nisu vidjeli. 

Znači, tekma između dvije ekipa sa paklenim napadom, u kojoj će presuditi raspoloženje ključnih igrača, prisebnost, smirenost i preciznost. Ako Snejder i društvo opet budu pogađaali grede i vratnice kao protiv Costa Rice, bit će pa-pa Holand, što i priželjkujem, jer sam svim srcem za Gauchose.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 15:35 (Anchor Man).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice