- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas svim srcem uz Belgiju :)
uplatio sam 300 kn na pobjedu Belgije u regularnom vremenu pa zato i navijam..
fala fala ;) koji baksuz
Uvjeti su katastrofali,ovaj covjek se skoro srusio,sta reci..
HRT 2
Ne kužim.
Pogledaj postotak, trebalo bi pisati 34 % a ne 44 %.

Tak je da Kostarika je ništa, a mi smo puno bolji barem znamo primat golove kak spada dakle eto nam uspjeha u podrumu.
Drugi produžeci ljepotica utakmice. \o/
Robin ZALEĐE Persie.
Costa Rica nova Grčka, ak prođu sad to će bit lakrdija.

Tim Krul!!
Nizozemska zasluzila definitivno
Apsolutno zasluženo. Ništa od Navasa nismo vidjeli u penalima, Krull pogodio svaki put stranu i obranio 2 penala.

Drago Ćosić je na vrhuncu, mrva fali da svrši
kakva majstorija van gaala!
Nizozemska zasluženo, ali Kostarici kapa do poda. Fanatična borbenost, požrtvovnost i trka cijelu tekmu, e tako se igra za svoju državu. Imaju sigurno najbolju obranu od svih repki koje smo vidjeli na prvenstvu. Uz Kolumbiju, najljepša priča ovog prvenstva. Nek im je sa srećom dalje.
živcira me ova mila horvat, ne da samovojski da završi do kraja, a čovijek ima pametne priče
Costa Rica nova Grčka, ak prođu sad to će bit lakrdija.
Glavno da su nogometni strucnjaci ovdje pljuvali po Grckoj i svakome tko se usudio navijat za iste. Ova Kostarika je ruglo za nogomet vece od tri Grcke zajedno....
Ono sinoć je bilo silovanje za oči. Toliko dosadna utakmica majko mila.
Kostarika poput Grčke igra antinogomet, a ona nizozemska drljavi u 16m.
nista kostarika nije revolcionarno napravila.
uvalili su 5 ljudi u obranu, ispred 4 i jedan napadac i deri kontre. jedva sam cekao da ispadnu.
slican slucaj sa brazilo i argentinom. brazilci su vec davno trebali ispast ali se provlace cijeli turnir a argentinci imaju one man show sa mesijem i to je ono sto njih drzi u igri
puno je ekipa ispalo sto su igrali dobar nogomet i to je steta.
Najdraze bi mi bilo da Nizozemska osvoji ovo prvenstvo, jos nikad nije a stalno imaju odlicnu reprezentaciju ... A i Robben svojom igrom pokazuje da je jedan od najboljih, strasan igrac!
Najdraze bi mi bilo da Nizozemska osvoji ovo prvenstvo, jos nikad nije a stalno imaju odlicnu reprezentaciju ... A i Robben svojom igrom pokazuje da je jedan od najboljih, strasan igrac!
dobar igrac ali karakter nula. posebno kad se radi o teatralnim padovima
Moja prognoza za finale je Njemačka i Nizozemska, pod uvjetom da suci ne zeznu Njemce.
Moja prognoza za finale je Njemačka i Nizozemska, pod uvjetom da suci ne zeznu Njemce.
Samo se nadam da neće biti na kraju Brazil - Argentina!