SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 236.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Kad se sjetim sudjenja u juznoj africi, ovo prvenstvo i nije tako lose {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
chaselol kaže...

Kad se sjetim sudjenja u juznoj africi, ovo prvenstvo i nije tako lose {#}

Da, tamo je stvarno bilo katastrofalno suđenje, skoro svaku utakmicu, ovdje ima previda ali ne baš toliko mnogo.

Swedish latin super funk.
14 godina
Budokai kaže...
Hexfire kaže...

Nisam gledao Beusana, pojasnite mi zbog čega sad ovo Kolumbijino nije ofsajd. 2 igrača su u trenutku upućivanja u zaleđu, oni aktivno sudjeluju u igri i imaju namjeru igranja s loptom. Pa nikad dosad nije igraš u zaleđu trebao baš dirati loptu da se dosudi. Ili je nešto drugo u pitanju?

Nešto drugo je u pitanju.

Zaleđe nije, nego se glavnom sucu učinilo da je Yepes loptu spustio s prsa rukom.

Na usporenoj snimci se vidjelo da je pomočni odmah nakon ubacivanja podigao zastavicu, tj. on je signalizirao ofsajd. Jedino ako je glavni to zanemario pa kasnije poništio zbog toga što kažeš. Onda je regularan gol.

@codplayah

Ako je to istina onda pretpostavljam da vrijedi samo kod prekida? Jer hrpa zaleđa se i dalje dosuđuje čim igrač pokaže želju da igra loptom. I po meni je to onda dosta velik fail FIFE da samo odjednom promijene nešto, a suci godinama sude na drugi način. To se onda moralo uvesti već prošle sezone po ligama da suci ne reagiraju refleksno kao ovaj jučer.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran

Čitavo prvenstvo se gamad brazilska vuče na sudački pogon, i zaslužili su da sad izgube za polufinale Silvu i Neymara.....

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

@codplayah

Ako je to istina onda pretpostavljam da vrijedi samo kod prekida? Jer hrpa zaleđa se i dalje dosuđuje čim igrač pokaže želju da igra loptom. I po meni je to onda dosta velik fail FIFE da samo odjednom promijene nešto, a suci godinama sude na drugi način. To se onda moralo uvesti već prošle sezone po ligama da suci ne reagiraju refleksno kao ovaj jučer.

beusan je rekao da je to sad po nekim novim pravilima lige prvaka, koje je on proucavao hah {#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Aliser kaže...

Brazil protiv Kolumbije. Šta mislite?

Navijam za Kolumbiju koja je puno više pokazala na ovom prvenstvu, puno bolja momčad u vidu timske igre, dao Bog da pobijedi. Međutim, vjerujem da Brazil prolazi dalje nažalost, domaćini su, suci će opet učiniti svoje vrlo vjerojatno pa zato.

Suci (sudac) opet učinili svoje, nadam se da ste to svi vidjeli kroz tih 90 minuta. Kolumbija neočekivano loša, protivnik igra onoliko koliko mu dopustiš. Tako je bilo i jučer.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
15 godina
neaktivan

Maradona popljuvao suca: 'Brazilci su tukli Jamesa, a on nije poduzeo ništa!'

Ovi su samo pošteno vratili Neymaru, Jamesa prepiju na mrtvo ime nitko ne dobije žuti on ukliže jednom ne dirne Brazilca odmah žuti.

Sudac svirao čak 54 prekršaja, Pekerman priznao: 'Ovo je bilo van kontrole'

Plačem jer nas više nema, a sudac nam baš nije pomogao da ostanemo u turniru - rekao je James

Iako je Scolari bijesni i pričao o lovu na Neymara, velika žrtva ove utakmice bio je James Rodriguez kojeg su Brazilci pošteno istukli. Prije svih Fernandinho.

Isto se piše i Nijemcima koje će sudac izmasakrirati ali poznavajući Nijemce za razliku od Kolumbijanaca koji su se pokušavali nadigravati sa Brazilcima vjerujem da će Nijemci pametno i njemački perfektno igrati obranu, a ne onako kao Kolimbija da im stoperi zabiju onakve golove.

Nevini Brazilci Nevini Brazilci
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 14:28 (zrimo).
17 godina

Danas svim srcem uz Belgiju :)

uplatio sam 300 kn na pobjedu Belgije u regularnom vremenu pa zato i navijam..

psn id: mNik987
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 14:27 (toxic).
13 godina

https://www.facebook.com/296888583730856/photos/a.328776233875424.75472.296888583730856/657681777651533/?type=1&theater

Nadam se da je svima jasno da je ovo sportski, u duhu nogometa ! A ne odgurivanje protivnika i izmisljavanje velicine. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Steta za Neymara,ovo mu je bila prilika da vec ovako mlad bude najbolji strijelac SPa ili cak da ga i osvoji...pojedincima kojima je drago sto se ozlijedio Neymar ili bilo koji drugi igrac mogu sam rec da su bolesni u glavu...a sad,mislim da ovakav "osakaceni" Brazil nema previse sansi protiv Njemacke,a ni oni ruku na srce nisu prezentrirali bog zna kakav nogomet,kao sto su 2010...al opet stojim iza toga,da se ovo prvenstvo laganini stima da Brazil osvoji,zbog pritiska mase,domacinstva,financija itd tako da me ne bi cudilo da se dogodi neki penal,crveni...

15 godina

Jucerasnja analiza oka sokolovog, najbolje do sada {#}

Sta sam se pokidao

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
11 godina
protjeran

Teo HaČujte Beusan, vrhunac karijere suđenje u Bačkoj Topoli XD

15 godina
neaktivan

Za onog ko je rekao da Neuer nije ni top 3 među golmanima:

Video napravljen prije 4 dana.

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
13 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Teo HaČujte Beusan, vrhunac karijere suđenje u Bačkoj Topoli XD

Tamo mi zivi rodbina i idem cesto :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Aliser kaže...

Za onog ko je rekao da Neuer nije ni top 3 među golmanima:

Video napravljen prije 4 dana.

Kompletniji i bolji golman trenutno na svijetu ne postoji, toliku sigurnost i samopouzdanje koje on ima nisam vidio već davno. Jako me podsjeća na Kahna, al to je Njemačka škola. Ne čudi me, uvijek su imali vrhunske golmane.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 16:01 (vrinho).
13 godina
neaktivan

Danas sam gledao snimku Brazil-Kolumbija, katastrofa suđenje. Zašto odmah ne predaju trofej Brazilu?

Od reprezentacija koje su preostale Kolumbija je jedina zaslužila osvojiti to prvenstvo, igrali su lijep nogomet, bez bunkera i što je najvažnije sa srcem.

Nikad mi neće biti jasna organizacija svjetskog prvenstva, zašto uvijek na nekim egzotičnim i nenatjecateljskim uvjetima igrači moraju igrati? Prošli put Afrika, sad Brazil. Osim što igraju protiv protivnika igrači igraju i protiv teških uvjeta.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Danas sam gledao snimku Brazil-Kolumbija, katastrofa suđenje. Zašto odmah ne predaju trofej Brazilu?

Od reprezentacija koje su preostale Kolumbija je jedina zaslužila osvojiti to prvenstvo, igrali su lijep nogomet, bez bunkera i što je najvažnije sa srcem.

Nikad mi neće biti jasna organizacija svjetskog prvenstva, zašto uvijek na nekim egzotičnim i nenatjecateljskim uvjetima igrači moraju igrati? Prošli put Afrika, sad Brazil. Osim što igraju protiv protivnika igrači igraju i protiv teških uvjeta.

Već smo davno uvidjeli da je suđenje katastrofalno, ali mi tu ne možemo ništa. A isto tako, ne mora značiti da će Brazil pobijediti Njemačku, jer će igrati bez dva ključna igrača.

Uglavnom, Argentina protiv Belgije, što mislite?

11 Argentina
13 Belgija
U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
16 godina
neaktivan

jooj stari nek ti je sa srećom, al nebi ja dao 300 kn. Belgija je kvalitetna, a ovi imaju messija koj bi mogao utrpat zadnju sekundu.

17 godina
neaktivan

Ja mislim da pobjeda ide Belgiji. To je u ovom trenutku kompletnija momčad od Argentine, a pored toga imaju i boljeg trenera. Argentina osim Mesija i di Marie "nema nikoga".

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 16:45 (MegaMass 2000).
14 godina
Aliser kaže...

Uglavnom, Argentina protiv Belgije, što mislite?

Navijam za Belgiju logično, ali mislim da će utakmica biti dosta izjednačena, Belgija je do sad pokazala bolju igru, ali Argentina je također do sad igrala protiv bunker ekipa što joj ne paše, tako da će biti opasno za Belgijce kad se otvore, a to će raditi jer sam siguran da se ne misle braniti protiv ikoga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 16:54 (Keops).
15 godina
neaktivan

Belgija do sada nije igrala sa top ekipama i bojim se da ćemo tek sada vidjeti njezinu pravu snagu.

Argentina ima iskustvo završnica na velikim turnirima, ima i rasploženog Messia koji može odlučiti utakmicu u svakom trenutku i također odličnog Di Mariu ali nema hijerarhije u svlačionici svak radi kako prohtije a trener nema gotovo nikav utjecaj.

Na drugoj strani Belgija ima bolji momčadski duh i posloženu ekipu ali nema iskustva završnica niti rasploženog Hazarda da u odlučujućem trenutku donese prevagu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 17:16 (zrimo).
16 godina

Jel tko ima crnu sliku na HD kanalu?

14 godina
Bruno_K!ng kaže...

Dajte ljudi gade mi se već ovi vaši komentari "Gaymar" itd.Ne znam kaj tolko svi imaju protiv njega.Dečko igra, bori se, vuče Brazil i ne kužim čemu toliko vrijeđanja.Koliko sad čitam, vidim da ima 64 kg (ako je to točno) i kako onda očekujete da stalno ne pada.Naleti u punom trku na Silvu, Kompanya i takve "mrcine" a kako onda očekujete da ne padne.Mislim, zna on pretjerat nekad, ali fizički je jednostavno slab i naravno da će padati.

Inače, bio sam za Kolumbiju i žao mi je što je Brazil prošao jer ovo prvenstvo su mi se stvarno zgadili.Uvijek sam podupirao Brazil ali od ovog SP-a više ne jer kad se pogleda kakvu oni imaju ekipu i kako se provlače dalje, katastrofa.Nadam se da će nijemci pregaziti Brazil.

Kad su vecina hejteri i idioti , biti sretan i jos to potencirati zato jer su nekome polomili kicmu puno govori o tim ljudima kakvi su stvarno tj. kakva jad i bijeda su u zivotu jer normalan covijek se ne veseli dok nekome polome kicmu.

Cinjenica je da Neymar voli padati vise nego kaj bi trebal ali zato sad se vesliti jer mu je netko sjebo kicmu je van svake pameti i stavrno moras biti idiot a ima ih tu hvala bogu i previse i ako su kaznili Suareza za ugriz(da i za prijasnje gluposti) pa onda i k vragu trebaju kazniti ovoga kaj mu je kicmu polomio dali namjerno ili nespretno(jos gore) nije bitno ugristi nekog za rame i polomit kicmu mislim da je lako zakljuciti koji "potez" ima vecu tezinu.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 18:46 (dad0r).
17 godina
neaktivan

Za sada Argentina bolja. Čini mi se da bi Belgija mogla proći kao i Francuska. Prva prava momčada i pozdrav.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
13 godina
neaktivan

Ona Messijeva lopta za Di Mariu-genijalnost...steta za Di Mariu i Argentinu,puno su opasniji sa njim...Belgija ne moze doci do lopte,da uhvati neki ritam,ali su i takvi opasni po gol...mozda mi je ova tekma malo podbacila,ali nije ni losa

13 godina
neaktivan

Stisnio sam MUTE dok traje utakmica, Saša Sušec(ako se ne varam) svršava na Messija. Messi napravi 1 korak ovaj se dere i vrišti "Ma kakva genijalnost Messija, ovo samo on može napraviti"

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
toxic kaže...

Danas svim srcem uz Belgiju :)

uplatio sam 300 kn na pobjedu Belgije u regularnom vremenu pa zato i navijam..

{#}{#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan

Ista utakmica kao i jučer Njemačka Francuska.

11 godina

Nije ni ova Argentina ništa bolja od Brazila, isto su se ko i oni dovukli do polufinala.

Hejjjjj
13 godina
protjeran

E, da Messiju desna noga ne služi samo za trčanje mogao je lagano poentirati na kraju. {#}

Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice