SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 237.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Radije gledam kod Slovenaca jer ovog retardiranog Baloga jednostavno ne mogu slušati. Taj takve gluposti izvaljuje da mi se smrači. Kad je Španjolska povela protiv Nizozemske lik izjavi da za Nizozemsku nije još ništa izgubljeno jer imaju još 2 utakmice za odigrati a bilo je još toga... Je li Pepe dobio crveni jer ga je naknadno udario glavom ili je dobio odmah kad mu je uvalio lakat u facu? Nisam vidio situaciju.

15 godina

iz kornera ne moze biti direktno zaledje, ali moze ako netko dira loptu pa se igrac koji postize gol nadje iza posljednjeg protivnickog igraca(slucaj sa meksikom i kamerunom kod ponistenog 2. pogotka)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 19:04 (win4crazzy).
16 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
win4crazzy kaže...

iz kornera ne moze biti direktno zaledje, ali moze ako netko dira loptu pa se igrac koji postize gol nadje iza posljednjeg protivnickog igraca(slucaj sa meksikom i kamerunom kod ponistenog 2. pogodtka)

Da samo što je kod onog susreta loptu dirao kamerunski igrač, tako da nije nikako trebalo biti zaleđe.

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Prokleti ogromni, statični, neprozirni panel s informacijama rezultata i vremena utakmice te s lijeve strane HRT 2 HD logo su mi se vjerovatno zapekli u plazmu, ffs. (ili heavy image retention)

Pa zar nikad ne mogu pomislit na korisnike plazma televizora?

Koji tv imaš? Na mojoj 7 godina staroj Panasonic plazmi se nije zapeklo, na novim modelima se to pogotovo ne bi smjelo dešavat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 19:02 (veki22).
15 godina
neaktivan

Tak vam i treba kad kupujete plazme {#}

14 godina
neaktivan

Po meni su i Pepe i Muller zaslužili crvendaća. O Pepeu se ne treba posebno govoriti, vrhunac nekulture, a Muller mu je psovao s poda i podižući se psovao, unosio u tijelo i fizički se postavljao gotovo se potukavši. Također jako nekulturna reakcija. Tako da bih obojici zalijepio crvendaća pa da u svlačionici smire strasti.

16 godina
Caesar et Brutus kaže...

Po meni su i Pepe i Muller zaslužili crvendaća. O Pepeu se ne treba posebno govoriti, vrhunac nekulture, a Muller mu je psovao s poda i podižući se psovao, unosio u tijelo i fizički se postavljao gotovo se potukavši. Također jako nekulturna reakcija. Tako da bih obojici zalijepio crvendaća pa da u svlačionici smire strasti.

Pa sudac nije mogao vidjeti dali mu ovaj psuje s poda. 

15 godina
Jack Sparrow kaže...
win4crazzy kaže...

iz kornera ne moze biti direktno zaledje, ali moze ako netko dira loptu pa se igrac koji postize gol nadje iza posljednjeg protivnickog igraca(slucaj sa meksikom i kamerunom kod ponistenog 2. pogodtka)

Da samo što je kod onog susreta loptu dirao kamerunski igrač, tako da nije nikako trebalo biti zaleđe.

onda moja greska, nisam gledao oko sokolovo niti snimke(samo jednom) ucinilo mi se da je to bio igrac meksika, al nebitno, shvatili ste sta hocu reci

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
Jos jedan u nizu losih sudaca.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina

Ronaldo trazi penal da se upise u listu strijelaca da ne ispadne blamaža,  a gube 3:0 i nema nikakve šanse za 3:3.

Jadno.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 19:42 (KiX777).
15 godina

A je se ovaj komentator napalio na Ronalda...

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan

Očekivao sam pobjedu Njemacke, ali ne ovoliku ubjedljivu. Za Njemce je bolje da ispane sto rpije ako nece osvajati - zadnjia 3 prvenstva sve medju 4 najbolje, nikako im se neda da osvoje, stvarno zalosno. 

dzix
16 godina

Svaki put kad se pokaže animacija FIFA-e  tijekom reply-eva je gledam kako se netko hvata za glavu

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 19:48 (bruno03).
15 godina
bruno03 kaže...

Svaki put kad se pokaže animacija FIFA-e  tijekom reply-eva je gledam kako se netko hvata za glavu

Ovako {#} ?

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan

Jedan poznanik se vratil iz Brazila..

Slušali smo priče koje nam je govorio ko mala djeca

15 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Jedan poznanik se vratil iz Brazila..

Slušali smo priče koje nam je govorio ko mala djeca

Vjerujem da ima jako zanimljivih priča koje su za teme "Humor" :D

dzix
15 godina

komentator barem 15 puta spomenuo ronalda, ronaldo na centru primi loptu a ovaj se dere ko da je izaso 1 na 1 sa golmanom a realno nije pokazao nista s obzirom da je jedan od najboljih ako ine i najbolji igrac svijeta
igraci se sudaraju, svadjaju, ozljedjuju sami sebe...sve u svemu, katastrofa od potrugala kao i inace, nece oni ni skupinu proc ako ovako nastave

a sa druge strane, Njemacka kakvu smo navikli gledat, ruse sve pred sobom, ako ovako nastave, finale im ne gine 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 19:59 (win4crazzy).
14 godina
neaktivan

Ima, ali bilo je i škakljivih situacija tipa razbijanja stakla na autobusu i slično..

16 godina

..{#}...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 21:27 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

haha

14 godina

Iran-Nigerija {#} 

Ovo je za obje momčadi najvjerojatnije jedini bod koji će osvojiti u skupini.

12 godina
vrinho kaže...

Iran-Nigerija {#} 

ili ne, Nigerija tuče Bosnu i ide dalje...

15 godina
ibme74 kaže...
vrinho kaže...

Iran-Nigerija {#} 

Također mislim da bi to mogao biti slučaj.

Swedish latin super funk.
14 godina
ibme74 kaže...
vrinho kaže...

Iran-Nigerija {#} 

Da mi je to vidjeti, hrpa panjeva koja ne može nekoliko paseva spojiti. Da su do sutra igrali ne bi jadnom Iranu gol zabili.

17 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
vrinho kaže...

Iran-Nigerija {#} 

Ljudi nemogu se snaci na terenu, bosanci ce ih razvalit...nisu oni spanci:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
12 godina

vidjet ćemo, lopta je okrugla {#}

13 godina
neaktivan

Evo atmosfere iz Commerzbank Arene kada je pao 1.gol

Bilo je preko 20 000 ljudi i jednostavno je bilo fenomenalno!

Tekma je prikazivana na najvecem ekranu u europi od 412 kvadrata, otprilike kao teniski teren {#}

http://videobam.com/Lmavr

17 godina

Mahnitost nam je u krvi {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan

Jel to stvarno Stimac prica tolike gluposti kod nas??

Kao npr. Ghana ima vremesnu momcad, a mislim da su najmlada ekipa na SP-u?

Cestitke US deckima, a pogotovo Brooksu, koji nije mogao vjerovati da je dao gol {#}

12 godina
neaktivan

Očekujem bar 2-0 protiv Kameruna ništa manje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice