Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 968.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
Real Madrid C.F.

Iako pomalo unisten dvomec losim odlukama sudaca mislim da ste ipak bili bolji i cestitke. 

Do iduceg europskog klasika lijep pozdrav. 

15 godina
Re: Real Madrid C.F.
TheDarkSide kaže...

Bayern je po meni u prvoj tekmi dobio nepostojeci penal, i fulali ga, ona sad u ovoj tekmi opet penal su dobili koji neznam po meni je dvojben, mozda se varam, al nemozete vi meni rec da tim koji je dao gol iz penala, desi mu se autogol i zabije jedan gol iz prekida je zasluzan proc, i to jedan bayern. Pa golman ih je spasio u prvoj tekmi. Neki govore da martinez nije dobio crveni da bi drugacije bilo, al opet tko ga je tjerao da pocne krsit kao pomahnitao i sam sebe i svoje suigrace dovede u poziciju da su sa igracem manje. Ja sam za vidala u drugoj tekmi rekao da garantirano dobiva drugi zuti do kraja tekme, jer on je takav karakter, tople krvi, i cim nesto neide kako si je on to zamislio krecu frustracije i kršenja. On je vec nakon prvog zutog znao da je zajebao i da ga nece bit u polufinalu da bayern eventualno prodje. Nama su ramos i modric bili rizicni radi kartona pa opet obadve utakmice su odigrali cisto a vidal kakav je da je mogao on bi dobio i 5 zutih po tekmi jer je takav.

Sad je odjednom bitno kakve je tko golove zabio 

Inače, moj je dojam da je Real bio bolja ekipa kad se gledaju dvije utakmice zajedno, ali strašno ste dvolični po pitanju suđenja. Odvratno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 14:54 (antimadridista).
13 godina
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Bayern je po meni u prvoj tekmi dobio nepostojeci penal, i fulali ga, ona sad u ovoj tekmi opet penal su dobili koji neznam po meni je dvojben, mozda se varam, al nemozete vi meni rec da tim koji je dao gol iz penala, desi mu se autogol i zabije jedan gol iz prekida je zasluzan proc, i to jedan bayern. Pa golman ih je spasio u prvoj tekmi. Neki govore da martinez nije dobio crveni da bi drugacije bilo, al opet tko ga je tjerao da pocne krsit kao pomahnitao i sam sebe i svoje suigrace dovede u poziciju da su sa igracem manje. Ja sam za vidala u drugoj tekmi rekao da garantirano dobiva drugi zuti do kraja tekme, jer on je takav karakter, tople krvi, i cim nesto neide kako si je on to zamislio krecu frustracije i kršenja. On je vec nakon prvog zutog znao da je zajebao i da ga nece bit u polufinalu da bayern eventualno prodje. Nama su ramos i modric bili rizicni radi kartona pa opet obadve utakmice su odigrali cisto a vidal kakav je da je mogao on bi dobio i 5 zutih po tekmi jer je takav.

Sad je odjednom bitno kakve je tko golove zabio 

Inače, moj je dojam da je Real bio bolja ekipa kad se gledaju dvije utakmice zajedno, ali strašno ste dvolični po pitanju suđenja. Odvratno.

Jesam igdje rekao da odobravam suđenje? Ne, nakon sta je casemiru oprosten drugi zuti odma sam poceo govorit da ga vadi van jer da imamo srece da jos uvijek je na terenu. Real je bio bolji, i mislim da bi prosao i bez ove komedije sa suđenjem.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
Real Madrid C.F.

Real kako god okreneš je zaslužio proc dalje i tu prica treba stati.

Najbolje mi je gledat prigovore Barcinih navijaca u Realovoj temi o sudenju i vice versa.

Jednostavno su to dva top kluba svijeta i suci namjerno ili nenamjerno im gledaju kroz prsti.

Doduše niti Bayern nije posteden..

Sudac je imao loš dan, koliko ja pratim tog suca on je zaista odlican jbga..

Meni je podne doslo odmah na pocetku tekme kada je Carvajal pucao a Neuer obranio o bio je ociti korenr kojeg ovaj nije vidio..

Dakle nesto nije stimalo od samog pocetka..

Na kraju krajeva necu zaboraviti slijedece : Barca - Chelsea

Barca - Inter , crveni Thiago Motte nakon odlicne glume Biskvita no eto u tom slucaju niti to im nije pomoglo..

Ja sam se iskreno nadao finalu Juventus - Bayern no sada zelim da to bude Juventus - Monaco ili Dortmund. Može i Atletico umjesto Juventusa

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 14:58 (toxic).
13 godina

U dve tekme omjer udaraca je 24:4 za real, pametnom dosta :) Po statistikama kao da smo protiv dinama igrali a ne jednog bayerna. Niti jedan gol samostalno iz igre nisu dali, vidal iz prekida, penal i autogol ramosa.

17 godina
TheDarkSide kaže...

U dve tekme omjer udaraca je 24:4 za real, pametnom dosta :) Po statistikama kao da smo protiv dinama igrali a ne jednog bayerna. Niti jedan gol samostalno iz igre nisu dali, vidal iz prekida, penal i autogol ramosa.

Tako je no moraš priznat kako je Bayern krenuo puuno kvalitetnije i bolje u drugo poluvrijeme. Izmedu ostaloh izbacena lopta s gol crte strasan presing.

Ali da ukupno gledano rezultat je fer.

15 godina
toxic kaže...

Real kako god okreneš je zaslužio proc dalje i tu prica treba stati.

Najbolje mi je gledat prigovore Barcinih navijaca u Realovoj temi o sudenju i vice versa.

Jednostavno su to dva top kluba svijeta i suci namjerno ili nenamjerno im gledaju kroz prsti.

Doduše niti Bayern nije posteden..

Sudac je imao loš dan, koliko ja pratim tog suca on je zaista odlican jbga..

Meni je podne doslo odmah na pocetku tekme kada je Carvajal pucao a Neuer obranio o bio je ociti korenr kojeg ovaj nije vidio..

Dakle nesto nije stimalo od samog pocetka..

Na kraju krajeva necu zaboraviti slijedece : Barca - Chelsea

Barca - Inter , crveni Thiago Motte nakon odlicne glume Biskvita no eto u tom slucaju niti to im nije pomoglo..

Ja sam se iskreno nadao finalu Juventus - Bayern no sada zelim da to bude Juventus - Monaco ili Dortmund. Može i Atletico umjesto Juventusa

Pa ja se slažem s tobom, samo je pomalo dvolično da ljudi koji stalno pišu o "Uefaloni" sad govore kako je "Real ionako bio bolji, Bayern je zabio iz autogola" itd.

Kad se događaju greške u našu korist, onda se vrte teorije zavjere. A sad je druga priča. I isti ljudi će ponovno pričati o Uefaloni prvom prilikom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Real Madrid C.F.

A pomori se s time. 

Rivalitet.

Niti jednima niti drugima se ne sviđa uspjeh jednih ili drugih..

To ce tako biti.

No koliko ja dugo pratim nogomet i ako podvucem crtu to je tamo od ranih 90tih nisam naišao na momcad koju se vise guralo od Barce.

No isto tako bez obzira na sve Barca je po mojem misljenju bar do 2015 bila najbolja momcad bez obzira na sudacku pomoc.

Nisu se samo PSG-u vratili, tu je bio i talijanski Milan, a znamo kako je tesko talijanima utrpat golove, doduse taj Milan nije toliko jak koliko danasnji Juve - trenutno vrlo vjerojatno najjaca ekipa na planeti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 15:23 (toxic).
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ajde vise dosta o sudjenju.

Bayern si je sam kriv za ispadanje. Da je Vidal zabio penal kod 1-0 u Munchenu prosli bi. I taj isti Vidal je jucer kod 0-1 odmah poslije gola imao mrtvaca.

Volio bih finale Atletico vs Juventus;pa neka netko od ta dva vjecita luzera napokon digne kantu.

17 godina
dobarkodobardan kaže...

Ajde vise dosta o sudjenju.

Bayern si je sam kriv za ispadanje. Da je Vidal zabio penal kod 1-0 u Munchenu prosli bi. I taj isti Vidal je jucer kod 0-1 odmah poslije gola imao mrtvaca.

Volio bih finale Atletico vs Juventus;pa neka netko od ta dva vjecita luzera napokon digne kantu.

ovak je bolje :)

Najbolje da to pikne Monaco/Dortmund i svi sretni i zadovoljni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 16:00 (toxic).
13 godina

Kog bi zeljeli vidit, i zasto?

4 At Madrid
2 Juve
5 Monaco/Borusija
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Najviše bi volio barcelonu pošto su daleko najlakši od preostalih, ali pošto nemaju šanse protiv Juventusa priželjkujem Dortmund.

11 godina
Iskreno se nadam da ce u slijedecoj tekmi sudac biti naklonjen protivnickoj ekipi. Ovo je odavno zalosno za gledati a i cuti glupe komentare poput bili bolji radi statistike a prosli uz pomoc i iskljucivu pomoc suca. Jedino opravdanje je proc bez pomoci sudaca pa.makar igrali ka Portugal na europskom ili Grcka tamo dvi i cetvrte. Dakle ljudi bi vas postovali makar igrali ko Dinamo u lp ali posteno.
16 godina
TheDarkSide kaže...

Athletico. Bilo bi žalosno da se sretnu opet u finalu pa da ih real ponovno satre. Žao bi mi bilo Simeonea. Čovjek bi imao komplekse od Reala i finala.

16 godina
Real Madrid C.F.

Ja sam pun samopouzdanja nakon ove utakmice. Želio bih jakog protivnika da dokažemo svima da ovaj prolaz nije sučeva pogreška već da je Kraljevski klub najaći klub na svijetu.

14 godina
TheDarkSide kaže...

Realno gledano, mi smo u ovom trenutku najslabija ekipa od tih koje će doći do polufinala. ATM jako teško možemo dobiti u dvije tekme. Juventus pitanje dal možemo dobiti uopće. A BVB i Monaco sa svojim brzim tranzicijama su smrt za ovu našu trenutnu obranu. Eventualno Monaco može biti lakši put zbog nedostatka iskustva. Pola njih nikad nije ni vidjelo Bernabeu, a kamoli igralo tamo u polufinalu protiv Reala.

Ali na kraju dana, svima nam je pao mrak na oči kad smo izvukli Bayern pa ništa od njih. Jer šta je da je, oni su imali ukupno 4 udarca u okvir u dvije tekme (od toga 2 penala), a Neuer je imao 15 obrana. Tak da tko zna. Liga prvaka je ipak "naše" natjecanje i tu smo sposobni napraviti svašta bez obzira na stanje u ekipi. Možda dobijemo Juve i pregazimo ih u obje tekme. Možda dobijemo Monaco i Mbappe nam zabije 5 komada u dvije tekme. Živi bili...

Najbitnija stvar trenutno je dobiti Barcu u nedjelju. Time bi već stavili jednu ruku na prvenstvo. 5 godina nismo bili prvaci Španjolske. Šta je previše je previše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/evo-tko-sudi-veceras-za-barcelonu-navija-a-juventusu-presudjuje/964480.aspx

Znaci i veceras komedija u najavi :D Vrijeme je za otic u kladu i stavit penal na barcu i barem jedan crveni za juve :)

Ove godine LP bi mogla bit totalna komedija, Barca i PSG, jucer Real i Bayern, a kako je krenulo veceras barca juve...nek jednostavno odma stave finale LP-a Real -Barca i rijese problem svima :D

12 godina
Lewa u zaledu kod vodeceg gola. Nije igrao loptom ali je utjecao na igru. :)
Dakle
Izmisljen penal u prvoj utakmici nesudeno zalede lewe, oprosten crveni vidalu - ostecen real

Casemiru oprosten crveni i 2 gola iz zaleda - ostecen bayern

Kad se sumira, trakigomicno sudenje na stetu obje ekipe.

16 godina
TheDarkSide kaže...

Htio bi vidjet Real protiv svih, ali to nije moguce.

Prije svega Juventus jer je jako dobro stoji i ne zelim da ih dobijemo u finalu pa da netko prigovara da je to bila jedna utakmica ovo ono nego ako vec moramo neka to budu dvije postene i fer utakmice. Drugi razlog, zelim vidjet Zidane kako ce se snac u toj situaciji. I trece ukoliko bi pobjedili da prijatelju mogu to nabijat na nos jer vec dvije godine on to radi meni

Atletico, mislim da napokon mozemo protiv njih (3:0 i 1:1 iz lige) posteno i normalno odigrat. Takoder bi Zidaneo htio vidjet kako bi to odradio iako ne bi repriza finala bila losa.

Dortmund/Monaco. Dortmund jer smo vec pokazali da mozemo protiv njih samo jos treba malo bolje i to je to, a Monaco iako jako lijepo igraju imaju puno ne iskustva, ne bi ti decki izdrzali pred punim Bernabeom. Ipak najvise jednu od ovih momcadi jer me jako zanima utakmica izmedu prethodne dvije ekipe.

Uostalom kad je Real dobio Bayern u knockout fazi uvjek smo digli trofej tako da se ne brinem previse 

Iducu utakmicu treba nju za liniskog pa nece bit golova iz zaleda (mislim da ste je vec svi vidjeli) 

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 17:51 (michael).
16 godina
Predator003 kaže...

Najviše bi volio barcelonu pošto su daleko najlakši od preostalih, ali pošto nemaju šanse protiv Juventusa priželjkujem Dortmund.

Čuvam ovaj citat ovdje za vikend

17 godina
Real Madrid C.F.

E nek su jednom i nama sudije pomogle :D... mislio sam da ce Bayern puno bolje odigrati, kod kuce su i dobro prosli, u 210 minuta imali samo 4 suta u okvir gola, od cega dva penala je zaista nedovoljno da su igrali sa tri igraca manje morali su stvoriti vise sansi i ni pocemu nisu zasluzili da prodju, dok je Real imao 6 golova racunajuci i Ramosov :D

Evo jedan video na nas racun

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=274418832969713&id=256164674795129

11 godina
protjeran

Daj se ne sramoti...Sveukupno su igrali 70 minuta bez igrača manje.Ako uzmemo u obzir sudije imali ste 4 igrača više 70 minuta.

Cijeli svijet vidi da je Real stoka sitnog zuba koja se branila sa igračem više.Sramota

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 20:33 (Boixus Nois PS).
17 godina
Real Madrid C.F.

Boixus stari druze, samo da te obavjestim da si mi blokiran jedno 2 godine i ne citam niti otvaram tvoje poruke pa necu ni ovu, odavno sam shvatio da si izgubljen slucaj i cisto sumnjam da si se spametovao u ove dvije godine i da ces se ikad spametovati. 

12 godina
systemize kaže...

Boixus stari druze, samo da te obavjestim da si mi blokiran jedno 2 godine i ne citam niti otvaram tvoje poruke pa necu ni ovu, odavno sam shvatio da si izgubljen slucaj i cisto sumnjam da si se spametovao u ove dvije godine i da ces se ikad spametovati. 

Ma taj lik ne zna ni offside pravilo, regularan autogol a Lewa iz offsidea ( kojem muller prsima spusta loptu) utjece na igru i na reakciju Ramosa

11 godina
protjeran

Ne laži.

12 godina
Real Madrid C.F.

Slika govori tisuću riječi. Ali ovog puta je dovoljna samo jedna. Offside.

11 godina
protjeran

Photoshop

12 godina
Real Madrid C.F.

Još? Jbg, tipično da takvi klauni ko ti vide samo ono što žele vidjeti :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 21:53 (LeskiRM).
17 godina

Nemoj biti grub, ovo je tezak period za njega, Barca u 90min uputila samo 1 sut u okvir gola a u nedjelju je ceka pakao

11 godina
protjeran

0-4 ponovo....Jediino ako ne bude neki vaš lopov sudio kako je to bilo zadnjih godina.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice