Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 971.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Real Madrid C.F.

Bele se opet ozljedio jos se ne zna koliko je ozbiljno. Vase misljenje o njegovoj igru u Munchenu

9 Panj
0 Nije bilo lose
0 Bilo je uredu
8 Moze on i bolje
011000110010.
11 godina
Re: Real Madrid C.F.
Pise da je upitan za el clasico frajer koda je od stakla...
16 godina
toma20 kaže...
Pise da je upitan za el clasico frajer koda je od stakla...

Ja sam i sam imao problema s ozljedama, Ahileova tetiva i koljeno su bile one teže. Prvo i prvo nakon ozljede nikad nisi onaj stari jer prekines ritam, a drugo nakon ozljede je uvijek tu rizik da se ponovi ista pogotovo ubrzo nakon povratka. Daleko su liječnici koji su mene pregledavali od onih koji prate njega, ali donekle razumijem tu situaciju s njim. Kad sam sjebao koljeno i kad sam se vratio bilo je to ok, ali prvu utakmicu koju sam dao 100% sam se sjebao. Sinoc je bila prva utakmica koju je igrao ok i vidjelo ga se na terenu, nije to kao prije ozljede ali eto dovoljno da taj gležanj za koji je malo dovoljeno da se zezne

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 20:00 (michael).
12 godina
Real Madrid C.F.

ne znam koliko se navijači reala slažu sa veličinom ovog transfera, s obzirom da je ovo 19godišnjak

14 godina
Real Madrid C.F.

Toliki iznos transfera ima samo smisla ako je u njega uključena plaća kroz 5 godina sa svim mogućim bonusima. Inače LOL.

Jedino što mi u članku ima donekle smisla je da dečko ostane na posudbi još godinu dana.

Baš da nam je u ovom trenutku napadač prioritet i nije, ali da smo radili logične transfere ne bi imali toliko trofeja u zadnjih 10 godina koliko imamo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 18:41 (Hexfire).
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Znači da će onda Dybala u Barcu

17 godina
matrix777 kaže...

Lol ne.

Naći će Enrique nekog u Celti ili Valenciji tko je dovoljno dobar da ne daje golove ili poklanja drugoj ekipi za tu cijenu.

12 godina
Mitch kaže...
matrix777 kaže...

Lol ne.

Naći će Enrique nekog u Celti ili Valenciji tko je dovoljno dobar da ne daje golove ili poklanja drugoj ekipi za tu cijenu.

sreća pa taj asturijanski "strucnjak" odlazi

13 godina

Kako je lud perez jos ce doc i hazard, de gea, dibala i mbape. Nikad ne reci nikad s njim, nismo vec godinama potrosili tako rec, ovo je izborna godina, on ja mislim da nije bas zadovoljan sa momcadi, tako da svega bi moglo bit na ljeto.

Origin ID: ReaLazio
8 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Real ima jednu veliku prednost kada potpisuje igrace, najveci klub na svjetu , tako da tko god bira, zapravo nema tu izbora, Real Madrid je svakom prvi izbor. 

...
17 godina
TheDarkSide kaže...

Kako je lud perez jos ce doc i hazard, de gea, dibala i mbape. Nikad ne reci nikad s njim, nismo vec godinama potrosili tako rec, ovo je izborna godina, on ja mislim da nije bas zadovoljan sa momcadi, tako da svega bi moglo bit na ljeto.

I desit će se da će to opet bit glupo bacanje novaca i unistavanja karijere.

Gdje bi ti smjestio Dybalu, Mbappea, Hazarda, Balea, Moratu, Benzemu, CR7, Jamesa (koji ostaje) u prvih 11 ili 60 min po tekmi?

17 godina
Evil Access kaže...

Real ima jednu veliku prednost kada potpisuje igrace, najveci klub na svjetu , tako da tko god bira, zapravo nema tu izbora, Real Madrid je svakom prvi izbor. 

Veratti, Pogba, Neymar, Gerrard, Totti se ne bi slozili. Ovo je i razlog zasto se stalno roastate i svadate na forumu. Ego i neobjektivnost su vam najvece osobine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 16:01 (Mitch).
13 godina

Slazem se ja to, al ne pita se mene, a po onom sta sam procitao, ako je istina, perez planira doslovno u sljedece 2 godine poduplat svaku poziciju sa najboljim igracima, tako da rotacije se nebi ni trebale osjetit, jer zeli na svim frontovima igrat. Samo ja neznam na sta ce to licit, jer takve stvari mozes radit u football manageru i fifi, al z pravom zivotu da ti imas doslovno svaku poziciju dva vrhunska igraca, tj najbolja.

Origin ID: ReaLazio
17 godina

Ja osobno mislim da se previse danas cijeni individualna kvaliteta i nazalost je to primarni odabir u nogometu....

No i u FM i Fifi imas chemistry i sl. te to donosi velik znacaj.

Rakitic je realno dosta prosjecan igrac sada od kad je u Barci ali opet ima neku stabilnost i puno bolje to izgleda kad on igra.

Busquets takoder nije nista posebno izvan Barce odigrao, ove sezone je mozda i exposean, lose odluke donosi itd.

No obojica su nedavno bila smatrana u top 5 veznjaka, a danas se ni ne spominju.

Tako da jako puno vuce dizanje dinastije i ekipe i to nije proces koji se moze kupit.

A Barca i Real su opet zaboravili na to.

Primjeri ekipa koje to rade su npr. Southampton, Tottenham, Juve koji se dosta dize (iako su i oni ove sezone debelo u blagajni), a Bayern je u padu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 16:11 (Mitch).
14 godina
Opet igra B momčad. Prošli put je izgledalo solidno, ali treba više koncentracije u obrani. Coentrao je u prvih 11 nakon dosta vremena.

Nema puno filozofije, uzet 3 boda i nadati se da Barca i danas kiksa.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Kako igra ovaj Isco disco hehe,3 boda su tu idemo dalje ;)
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Opet tekma za kidanje živaca al dobro, 3 boda su tu i sad lagano na bayern i farsu..

jebame pas ak Isco nakon današnje tekme ne zaslužuje da bude u početnom sastavu u utorak onda nek sve ide k vragu, lik je odigral savršeno i praktički je sam pobjedil sporting..

definitivno mu je to najbolja tekma od kad je u realu

10 godina
odjavljen
Real Madrid C.F.

Samo Isco!!! Crkli hames i danilo, nek se nose skupa s perezom

14 godina
Real Madrid C.F.

Tak je to kad imaš široku klupu pa je lakše naći nekog inspiriranog. Danas je stvarno bilo Isco i 10 panjeva. Šanse da i nakon ovog on dobije mjesto protiv Bayerna u prvih 11 su minimalne, barem po dosadašnjem iskustvu.

Ali 3 boda su tu, a to je bilo najbitnije. Kocka Zidanea se na kraju isplatila, ali nije bilo bez drame.

Još da Barca izvuče neki remi kamo bolje.

11 godina
protjeran
Najsretnija ekipa u povijesti a Zidane sljedeći tjedan dobija na lotu.
This time next year we'll be millionaires
10 godina
odjavljen

Ajde bilo bi i ranije riješeno da nisu poništili čisti gol, a mogli su i penal sudit. Ovak je slađe :)

16 godina
toma20 kaže...

A koga bi izbacio van?

kbenzema kaže...

Sto je sad Perez kriv? Ne smije promasit niti s jednim transferom? Iako James nije promasaj ni sam, a Danilo je tu nema rasprave. Molit cemo se da se Perez vrati kad mu istekne sljedeci mandat svi znamo da ce ga sigurno dobit

Inace nisam gledao utakmicu, vidio sam da je bila B momcad. Moze par rjeci? Je to bilo lose ili ja ipak licilo na nesto? Jesu njihovi golovi bili neki bezveze ili nase greske?

011000110010.
12 godina
Najdraze su mi ove pobjede u 90plus. :)
14 godina
michael kaže...
toma20 kaže...

A koga bi izbacio van?

kbenzema kaže...

Sto je sad Perez kriv? Ne smije promasit niti s jednim transferom? Iako James nije promasaj ni sam, a Danilo je tu nema rasprave. Molit cemo se da se Perez vrati kad mu istekne sljedeci mandat svi znamo da ce ga sigurno dobit

Inace nisam gledao utakmicu, vidio sam da je bila B momcad. Moze par rjeci? Je to bilo lose ili ja ipak licilo na nesto? Jesu njihovi golovi bili neki bezveze ili nase greske?

Izbacio bi Casemira naravno. Igrač manje skoro svaku tekmu koju igra. Ne možeš reći da igrač kojeg platiš 70m eura da grije klupu nije promašaj.

Bilo je više manje ko prošlu tekmu. Hrpa konfuzije u obrani, ali na kraju ipak zasluženo tri boda. Kod svakog gola ikad je u pitanju neka greška, ali nisu zabili neke krumpire. 2 dosta genijalna poteza su bila kod oba njihova gola. Srećom imali smo Isca s druge strane koji je sa svoja 2 genijalna poteza to anulirao. 

Ova postava bi možda mogla i nešto za 2-3 godine kad bi sad igrali često zajedno. A ovako kad taj sastav igra tri puta godišnje niti ne možeš očekivati previše. 

16 godina
Real Madrid C.F.

Svaku kvalitetnu zamjenu ces posteno platit, James je (ako se dobro sjecam) prvo sezonu bio jako dobar a nakon toga je posta cesti gost klupe. On nije odlican igrac, nije promasaj kao Danilo, nije "zahrdao" kao Coentrao, ali nije ni sad toliko los. Po meni je odlicna zamjena ukoliko Bale zavrsi na klupi i da s vremena na vrijeme se netko iz veze odmori. Koga god kupimo ovo ljeto (osim golmana) ce bit kao on ili ce netko iz prve postave postat novi on, skupa zamjena.

011000110010.
12 godina

Casemiro osigurac ima zacementitano mjesto u prvih 11 sva sreca :) ionak primaju dosta golova a s iscom mislim da se to ne bi popravilo. A nisu niti priblizno slican tip igraca. I ja bi htio da Isco igra ali je na ustrb Casemira ili bilo kojeg drugog destruktivca jer je takav igrac potreban.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 19:37 (LeskiRM).
17 godina
Real Madrid C.F.

Illarramendi će to rijesit. Dobro se brane zasad. Mislim Barcelona

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 20:54 (hrvooje).
12 godina
Pa da Barca igra ovo u gostima sasvim realno bi bilo ocekivati nerjeseno ili cak poraz. Ovako mislim da ce Sociedad past iako se nadam da nece :p
16 godina
Real Madrid C.F.

Viktor Kassai je ime sudca koji ce sudit u utorak, sudio je Realu do sad 4 puta (3 pobjede i 1 poraz) i vec jednom protiv Bayerna. Taj put je zavrsilo 2-1 za Real nadajmo se da ce i ovaj put isto tako.

011000110010.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice