Prvenstvo i kup 2009

poruka: 50
|
čitano: 8.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Prvenstvo i kup 2009
 haha dobra i istinita
amd-ati
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
naxeem kaže...

Nije ovo forum za te rasprave pa neću ulaziti u prepirke, ali ovo suđenje je užasno, sudac sudi pristrano i ovo je situacija za napuštanje terena, a ne borbu. Izgleda da je onaj kriminalac Mamić našao način da sredi suđenje.

Uvijek nađe. Što se tiče suđenja, dvostruki kiretriji se vide sa Marsa. Po meni oba crvena kartona su opravdana no nije držao isti kriterij za obje ekipe. Situacija u kojoj Bišćan ruši Kalinića je čisti crveni (izgledna situacija,Bišćan loptu nije vidio). Nakon toga je Kalinić popio šamar od Hrgovića, kartonu ni traga. Šećer na kraju - Mandžukič udara nogom u glavu Hajdukovog igrača, to je trebao biti drugi žuti.
 Slažem se ovim jer stvarno, da se drža istog kriterija Mandžukić je mora dobit drugi žuti, i Beusan je na poluvremenu kad su ga pitali za drugi crveni reka da će sud dat na kraju utakmice kad vidi oće li sudac držat  isti kriterij šta definitivno nije napravia !
Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Jučer je suđenje bilo sasvim korektno. Mislim da sudac nije napravio nijednu pogrešku. Buljat je s pravom dobio crveni. Znao je da je Mandžukić iza njega i nema teorije da je slučajno zamahnuo rukom u visini glave. Ako i nije start bio za crveni, fair play je bio za crveni jer mi se čini da se nije ispričao Mandžukiću.

Drugi crveni je mogao biti i žuti, ali ljudi moji, pa uklizao je s namjerom da ga pokosi i na takvim startovima se događaju ozljede, a Mandžukić se lako pri startu mogao ozljediti.

Sad su Dinamo i Hajduk kvit sa suđenjem. U prvenstvenoj utakmici je Bebek 'oštetio' Dinamo, a sad je Marić (BTW prvi put čujem za njega) 'oštetio' Hajduk...

Znači onaj high kick Manđukića je bilo ništa iako je odsjeo u glavi Hajdukovog igrača, a tek udarac Hrgovića u glavu Kalinića kad Hrgović nije mogao doći do lopte te je udarcem zaustavio Hajdukova napadača.

Naravno kad je šteta u korist Dinama onda je normalo da sudac malo pogriješi i da je suđene korektno, a kad je u korist Hajduka onda se pričaju teorije o zavjerama.

Hajduk je bio slab a dinamo jači i zasluženo je slavio, samo je neujednačeni kriterij suđenje pokvario tekmu
17 godina
neaktivan
 ROFL!
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
i_rambo_plache kaže...

Jučer je suđenje bilo sasvim korektno. Mislim da sudac nije napravio nijednu pogrešku. Buljat je s pravom dobio crveni. Znao je da je Mandžukić iza njega i nema teorije da je slučajno zamahnuo rukom u visini glave. Ako i nije start bio za crveni, fair play je bio za crveni jer mi se čini da se nije ispričao Mandžukiću.

Drugi crveni je mogao biti i žuti, ali ljudi moji, pa uklizao je s namjerom da ga pokosi i na takvim startovima se događaju ozljede, a Mandžukić se lako pri startu mogao ozljediti.

Sad su Dinamo i Hajduk kvit sa suđenjem. U prvenstvenoj utakmici je Bebek 'oštetio' Dinamo, a sad je Marić (BTW prvi put čujem za njega) 'oštetio' Hajduk...

Znači onaj high kick Manđukića je bilo ništa iako je odsjeo u glavi Hajdukovog igrača, a tek udarac Hrgovića u glavu Kalinića kad Hrgović nije mogao doći do lopte te je udarcem zaustavio Hajdukova napadača.

Naravno kad je šteta u korist Dinama onda je normalo da sudac malo pogriješi i da je suđene korektno, a kad je u korist Hajduka onda se pričaju teorije o zavjerama.

Hajduk je bio slab a dinamo jači i zasluženo je slavio, samo je neujednačeni kriterij suđenje pokvario tekmu
Mandžukić nije imao namjeru udariti protivnika. On je išao nogom na loptu, Hajdukovac glavom... J*biga, faul je bio suđen, ali stvarno nije bilo namjere. Situaciju s Hrgovićem i Kalinićem nisam vidio. Možda sam bio malo preblag rekavši da nije bilo nijedne pogreške. Mislio sam da nije bilo nijedne kardinalne pogreške koja bi uvelike oštetila neku od momčadi.
Činjenica je da je Dinamo bio jači i nepotrebno je tražiti razloge Hajdukova poraza u sucu, jer kao što rekoh, nije bilo velikih pogrešnih procjena. Uz to, Marić je dobio prolaznu ocjenu.

A ovo što je boldano nije točno. I Hajduk se također u većini utakmica žalio na suđenje i govorio o teorijama zavjere, isto kao što je to radio i Dinamo nakon poraza od Hajduka. Valjda je to u našim klubovima, da za poraz uvijek prvo traže krivnju u drugima...
92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
neaktivan

Evidentno je da je Hajdukova igra prvo poluvrijeme bila totalno smeće i sramota za jedan Hajduk; s onom igrom čudo što nisu dobili 6 komada. S druge strane, crveni kartoni, ako su i opravdani, trebali su se desiti i Dinamu umjesto žutih. Drugo poluvrijeme Hajduk je odlično igrao s tri odlične šanse, a uz dva igrača manje, što pokazuje snagu Hajduka.

Zašto su prvo i drugo igrali tako različito? Pojma nemam; možda jer su kreteni?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Evidentno je da je Hajdukova igra prvo poluvrijeme bila totalno smeće i sramota za jedan Hajduk; s onom igrom čudo što nisu dobili 6 komada. S druge strane, crveni kartoni, ako su i opravdani, trebali su se desiti i Dinamu umjesto žutih. Drugo poluvrijeme Hajduk je odlično igrao s tri odlične šanse, a uz dva igrača manje, što pokazuje snagu Hajduka.

Zašto su prvo i drugo igrali tako različito? Pojma nemam; možda jer su kreteni?

Mislim da ih je Dinamo kod prvog gola uhvatio na trkača. Slažem se da je i Dinamu mogao dati crveni, ali eto sudačka procjena. Što se drugog poluvremena tiče Dinamo je pao i to je Hajduk mogao iskoristiti da imaju jednog ili dva iskusna napadača. Hajduk ustvari ne igra loše, nego nema realizacije, pogotka. Sjeti se Bokšića koja igračina je bio.

Nikola Kalinić: 27 nastupa, 14 golova.                                  
Senijad Ibričić:27 nastupa, 11 golova.                                
Drago Gabrić: 26 nastupa, 8 golova.                                  
Srđan Andrić: 23 nastupa, 6 golova.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 13:20 (tkalec).
17 godina
neaktivan
Prvenstvo i kup 2009

Čestitke prvaku! Zasluženo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 21:56 (tkalec).
16 godina
neaktivan
Prvenstvo i kup 2009

Eto dobio si odgovor i za kup i za prvenstvo naravno da kup još nije gotov al će se igrači Dinama moći više odmoriti za utakmicu kupa.

16 godina
protjeran
Kup je NAŠ! ! !

Svaka čast vrataru Dinamo, jer i sa strane i kod kuće Tomo brani nemoguće, Tomoooo Buutinaaaa ! ! !

Eto, majstori sa mora stigli dinamovce u finišu tekme, igrali smo se pripetavanja na 11 metara i sretni/spretniji dobio, na srećom, kocka je ovoga puta pala na plavo polje....

.....kao što sam i mislio na početku sezone, badava Ajduku kaj, pobijedi Dinamo u međusobnim susretima, kada ne može dobiti druge tv. male tekme ili imati sreće u napucavanju s 11 metara.

Lijepo je bilo vidjeti onog admirala Hrvatske Vojske na dana njezine obljetnice, kako predaje pehar osvajaču Kupa, a da nije njegovo bijela uniforma, ukazivanje onog zagorskog maršala. Joj lijepo bi bilo sada vidjeti Franju Tuđmana kako predaje voljenom klubu pehar, nije toliko bitno ime, nego srce-koje uvijek dok kuca, znači da ima Kroacije.

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
17 godina
neaktivan
Prvenstvo i kup 2009

Sto se tice danasnje utakmice Hajduk je pokazao da je nadmoca, da je jednostavno bolji klub. Sto nazalost nije iskoristio u sezoni, mislim da je danas "kockica trebala pasti na bilo polje", zaista su to zasluzili.

Sto se tice igre Dinama, po ovome danas nit' su zasluzili kup, nit' prvenstvo. Jednostavno jadno, sramotno...

Prošla utakmica je bila kupljena, no nema veze. Bolje biti drugi kao bili i pošteno, nego prvi u svakom slučaju nezaslušeno.

Butina je obranio dva penala, kapa dolje, ali je popušio tri prekrasna gola u toku utakmice.

16 godina
neaktivan
Prvenstvo i kup 2009

Ovakav ishod je bio neizbježan!

17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Zasto? Po cemu?
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...
Jerkenovski kaže...

Zasto? Po cemu?
 Intuitivni osjećaj
16 godina
Prvenstvo i kup 2009

daleko od toga da dinamo nije kvalitetna momčad ima širu klupu, potporu sa svih strana i zasluženo je uzea prvenstvo,

dok na kup gledam malo drugačije tu je hajduk triba dobit ona prva utakmica, je malo bila pod utjecajem sudca, ali nije bitno

hajduk je sam kriv šta je izgubia prvenstvo prosua je bodove kod slabih ekipa i to mu se vratilo nazad...

četitam dinamu na obje krune iako navijan za hajduk

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Prvenstvo i kup 2009

Nemamo mamića, nemamo sudce, samo jedno hajdučko srce....

lak noć, Hrvatska

C'est la vie
16 godina
protjeran
Sonny kaže...

Sto se tice danasnje utakmice Hajduk je pokazao da je nadmoca, da je jednostavno bolji klub. Sto nazalost nije iskoristio u sezoni, mislim da je danas "kockica trebala pasti na bilo polje", zaista su to zasluzili.

Sto se tice igre Dinama, po ovome danas nit' su zasluzili kup, nit' prvenstvo. Jednostavno jadno, sramotno...

Prošla utakmica je bila kupljena, no nema veze. Bolje biti drugi kao bili i pošteno, nego prvi u svakom slučaju nezaslušeno.

Butina je obranio dva penala, kapa dolje, ali je popušio tri prekrasna gola u toku utakmice.

a ko im kriv to kaj mogu dobit dinamo ne znaci da su za osvojit prvenstvo......prvenstvo se osvaja na malim utakmicama a ne samo dinama pobjeđivat a ostale ko hebe
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

A Hajduk je svojom igrom u prvom susretu polufinala zaslužio kup??? Baš je bilo lijepo vidjeti njihov 'fair play' kada je Mandžukić dobio šamarčinu i kad su mu uklizali s leđa na noge...
Znaš, kup i prvenstvo se ne dobivaju samo u jednoj utakmici, za to treba raditi cijele sezone.
A ovo boldano me zgraža! Slobodno ti misli da je Dinamo nepošteno osvoji kup, ali takve idiotarije nemoj pisati! Svi stručni ljudi su rekli da je Marić prvi susret sudio pošteno i nitko od stručnih sudaca nije imao primjedbe na njega. Primjedbe imaju samo ljubomorni i zatucani ljudi - poput tebe ili Mišea ili Peroša koji su tako jadni da ne mogu priznati da su bili lošiji.
Hajduk je kvalitetan klub, ali ove sezone je Dinamo jednostavno bio bolji. Na stranu to što Dinamo nije imao neku lijepu igru, ali je zabijao golove i pobjeđivao. Hajduk nije. Kup i prvenstvo idu Dinamu. Točka.
92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 7:14 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
Prvenstvo i kup 2009

E kad bi ljudi ulagali samo dio te energije s kojom se prepucavaju oko nogometa u neke pametnije stvari...

Cool

Lijep pozdrav ;)
16 godina
protjeran
Prvenstvo i kup 2009

Što mislite o ko ce danas dobit???????

amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice