Nije ovo forum za te rasprave pa neću ulaziti u prepirke, ali ovo suđenje je užasno, sudac sudi pristrano i ovo je situacija za napuštanje terena, a ne borbu. Izgleda da je onaj kriminalac Mamić našao način da sredi suđenje.
Jučer je suđenje bilo sasvim korektno. Mislim da sudac nije napravio nijednu pogrešku. Buljat je s pravom dobio crveni. Znao je da je Mandžukić iza njega i nema teorije da je slučajno zamahnuo rukom u visini glave. Ako i nije start bio za crveni, fair play je bio za crveni jer mi se čini da se nije ispričao Mandžukiću.
Drugi crveni je mogao biti i žuti, ali ljudi moji, pa uklizao je s namjerom da ga pokosi i na takvim startovima se događaju ozljede, a Mandžukić se lako pri startu mogao ozljediti.
Sad su Dinamo i Hajduk kvit sa suđenjem. U prvenstvenoj utakmici je Bebek 'oštetio' Dinamo, a sad je Marić (BTW prvi put čujem za njega) 'oštetio' Hajduk...
Jučer je suđenje bilo sasvim korektno. Mislim da sudac nije napravio nijednu pogrešku. Buljat je s pravom dobio crveni. Znao je da je Mandžukić iza njega i nema teorije da je slučajno zamahnuo rukom u visini glave. Ako i nije start bio za crveni, fair play je bio za crveni jer mi se čini da se nije ispričao Mandžukiću.
Drugi crveni je mogao biti i žuti, ali ljudi moji, pa uklizao je s namjerom da ga pokosi i na takvim startovima se događaju ozljede, a Mandžukić se lako pri startu mogao ozljediti.
Sad su Dinamo i Hajduk kvit sa suđenjem. U prvenstvenoj utakmici je Bebek 'oštetio' Dinamo, a sad je Marić (BTW prvi put čujem za njega) 'oštetio' Hajduk...
Evidentno je da je Hajdukova igra prvo poluvrijeme bila totalno smeće i sramota za jedan Hajduk; s onom igrom čudo što nisu dobili 6 komada. S druge strane, crveni kartoni, ako su i opravdani, trebali su se desiti i Dinamu umjesto žutih. Drugo poluvrijeme Hajduk je odlično igrao s tri odlične šanse, a uz dva igrača manje, što pokazuje snagu Hajduka.
Zašto su prvo i drugo igrali tako različito? Pojma nemam; možda jer su kreteni?
Evidentno je da je Hajdukova igra prvo poluvrijeme bila totalno smeće i sramota za jedan Hajduk; s onom igrom čudo što nisu dobili 6 komada. S druge strane, crveni kartoni, ako su i opravdani, trebali su se desiti i Dinamu umjesto žutih. Drugo poluvrijeme Hajduk je odlično igrao s tri odlične šanse, a uz dva igrača manje, što pokazuje snagu Hajduka.
Zašto su prvo i drugo igrali tako različito? Pojma nemam; možda jer su kreteni?
Čestitke prvaku! Zasluženo.
Eto dobio si odgovor i za kup i za prvenstvo naravno da kup još nije gotov al će se igrači Dinama moći više odmoriti za utakmicu kupa.
Svaka čast vrataru Dinamo, jer i sa strane i kod kuće Tomo brani nemoguće, Tomoooo Buutinaaaa ! ! !
Eto, majstori sa mora stigli dinamovce u finišu tekme, igrali smo se pripetavanja na 11 metara i sretni/spretniji dobio, na srećom, kocka je ovoga puta pala na plavo polje....
.....kao što sam i mislio na početku sezone, badava Ajduku kaj, pobijedi Dinamo u međusobnim susretima, kada ne može dobiti druge tv. male tekme ili imati sreće u napucavanju s 11 metara.
Lijepo je bilo vidjeti onog admirala Hrvatske Vojske na dana njezine obljetnice, kako predaje pehar osvajaču Kupa, a da nije njegovo bijela uniforma, ukazivanje onog zagorskog maršala. Joj lijepo bi bilo sada vidjeti Franju Tuđmana kako predaje voljenom klubu pehar, nije toliko bitno ime, nego srce-koje uvijek dok kuca, znači da ima Kroacije.
Sto se tice danasnje utakmice Hajduk je pokazao da je nadmoca, da je jednostavno bolji klub. Sto nazalost nije iskoristio u sezoni, mislim da je danas "kockica trebala pasti na bilo polje", zaista su to zasluzili.
Sto se tice igre Dinama, po ovome danas nit' su zasluzili kup, nit' prvenstvo. Jednostavno jadno, sramotno...
Prošla utakmica je bila kupljena, no nema veze. Bolje biti drugi kao bili i pošteno, nego prvi u svakom slučaju nezaslušeno.
Butina je obranio dva penala, kapa dolje, ali je popušio tri prekrasna gola u toku utakmice.
Ovakav ishod je bio neizbježan!
daleko od toga da dinamo nije kvalitetna momčad ima širu klupu, potporu sa svih strana i zasluženo je uzea prvenstvo,
dok na kup gledam malo drugačije tu je hajduk triba dobit ona prva utakmica, je malo bila pod utjecajem sudca, ali nije bitno
hajduk je sam kriv šta je izgubia prvenstvo prosua je bodove kod slabih ekipa i to mu se vratilo nazad...
četitam dinamu na obje krune iako navijan za hajduk
Nemamo mamića, nemamo sudce, samo jedno hajdučko srce....
lak noć, Hrvatska
Sto se tice danasnje utakmice Hajduk je pokazao da je nadmoca, da je jednostavno bolji klub. Sto nazalost nije iskoristio u sezoni, mislim da je danas "kockica trebala pasti na bilo polje", zaista su to zasluzili.
Sto se tice igre Dinama, po ovome danas nit' su zasluzili kup, nit' prvenstvo. Jednostavno jadno, sramotno...
Prošla utakmica je bila kupljena, no nema veze. Bolje biti drugi kao bili i pošteno, nego prvi u svakom slučaju nezaslušeno.
Butina je obranio dva penala, kapa dolje, ali je popušio tri prekrasna gola u toku utakmice.
E kad bi ljudi ulagali samo dio te energije s kojom se prepucavaju oko nogometa u neke pametnije stvari...
Što mislite o ko ce danas dobit???????