Pranje sportske (kompresijske) odjeće

poruka: 7
|
čitano: 3.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozdrav!

Pitat cu ovdje prvo pa ako ne dobijem odgovor se selim na neki drugi forum.

Naime, imam kompresijsku odjecu (tajice, majice i sl.) pa me zanima, posto nisam dobio nikakave instrukcije za pranje, kako se to pere u perilici?

100% sam siguran da nije normalno pranje kao i sa ostalom odjecom jer gube elasticnost pa samim time i svoje toplinske sposobnosti.

Ako netko zna, molio bih za pomoc :)

HVALA

Kovačić
10 godina
neaktivan

Sve piše na etiketi

12 godina
Re: Pranje sportske (kompresijske) odjeće

Nema etikete prijatelju, zato i pitam ;)
http://www.sportsdirect.com/nike-pro-warm-mock-base-layer-mens-427311?colcode=42731141

Radi se o ovom proizvodu, pise na stranici machine washable, ali znas kako ide s tom odjecom ako se vise puta opere normalno...

Kovačić
10 godina
neaktivan

Najbolje je prati ručno i staviti na zrak da se suši. Ne bi se smjela koristiti vruća voda i radijator za sušenje.

12 godina
neaktivan
Re: Pranje sportske (kompresijske) odjeće

Ma to ti je najobičniji polyester-spandex. Može to u mašinu na hladni program. Ako imaš novu mašinu imaš "sportski program" (30°C/600 okretaja oko sat vremena) ili "osvježavanje" (20°C)  Samo peri okrenuto na krivu stranu, okretaji do 600. I koristi praškasti prašak za veš jer od tekućeg znaju ostat masne mrlje, bez omekšivača ili ako stavljaš omekšivač stavi na ponovno ispiranje.

Sušenje vani na zraku(u sušilici se stisne).

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina

Super, hvala najljepsa!

Kovačić
14 godina
odjavljen

Provjereno na 30°C i nema problema!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 11:47 (Zin8).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice